Cautare

22435 de rezultate pentru "sf" (3.34 secunde)
Peste 1,2 milioane buletine de vot au fost tiparite pentru alegerile generale de duminica. Tipografia desemnata in urma selectiei de oferte organizata de Prefectura a terminat activitatea pentru scrutin, iar subprefectul Paul Popa a predat presedintelui Biroului Electoral Judetean, Adrian Toporascu, toate materialele receptionate de la societatea Musatinii.
Dupa 48 de ore de la publicarea lor in presa, Octav Cozmanca sustine ca stenogramele sedintelor conducerii PSD sunt simple "facaturi”.
UDMR si-a incheiat campania electorala miercuri seara, la Targu Mures. Sfarsitul campaniei, desfasurata sub sloganul “Impreuna pentru autonomie“, a strans in Sala Polivalenta din oras peste 5.000 de persoane.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri seara, in cadrul unei dezbateri la GDS, ca Alianta D.A.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) afirma ca zece candidati pentru alegerile generale din 28 noiembrie au defasurat activitati de politie politica, fie in calitate de colaboratori, fie de agenti sau ofiteri de securitate, se arata intr-un comunicat al CNSAS.
Sfarsitul campaniei electorale este marcat de o neasteptata agresivitate impotriva partidului de guvernamant. Contrar asteptarilor, frumoasa opozitie adormita nu s-a trezit pe deplin, dar amici necunoscuti au intervenit in ecuatia electorala, lansand o nimicitoare lovitura contra PSD si candidatului sau prezidential Adrian Nastase:
Pe ultima suta de metri din campania electorala, Partidul Romania Mare, filiala Constanta, a decis sa destinda atmosfera desul de sobra creata de atitudinile pe care le-au adoptat in ultima luna celelalte formatiuni politice.
Opozitia nu este catusi de putin dispusa sa acorde credit partidului de guvernamant - organizatorul alegerilor - si de aceea va efectua o numaratoare paralela a voturilor.
Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Metro Media Transilvania pe raza judetului Satu Mare, Uniunea PSD+ PUR conduce in topul preferintelor electoratului surclasind cu 3,7 procente UDMR si cu 11,5 % Alianta PNL-PD.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
Senatul Romaniei a desfasurat ieri o activitate mai restransa decat fusese anuntat initial. Desi pe ordinea de zi erau trecute atat discutiile in grupurile parlamentare, cat si dezbateri in plen, au avut loc doar lucrari in comisii, potrivit lui Nicolae Vacaroiu, si sedinta Biroului Permanent.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie au fost monitorizate de APD prin cei aproximativ 3.300 de observatori acreditati in 32 de judete si in Municipiul Bucuresti.
Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au avut in ziua alegerilor generale ca si ieri acelasi comportament atipic cu care ne-au obisnuit de la o vreme incoace.
PSD isi reconfirma pozitia de lider al vietii politice botosanene. Coalitia pe care partidul de guvernamint a facut-o cu PUR a atras cele mai multe dintre voturile locuitorilor judetului, victoria Uniunii fiind una zdrobitoare.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
Corina Cretu, purtatorul de cuvant al sefului statului si consilierul prezidential, a declarat ieri ca este “regretabil“ ca Asociatia Pro Democratia (APD) a decis sa nu mai participe la monitorizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale.
Deputatii din actuala legislatura vor mai lucra doar o singura zi. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
Uniunea PSD^PUR, doi senatori si patru deputati, Alianta D.A. un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
Senatorul PNL, Mircea Iustian, a declarat ca alegerile din acest an au fost fraudate in mod cert de catre PSD.
Mircea Geoana, desemnat de PSD+PUR pentru functia de prim-ministru, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca Uniunea PSD+PUR a castigat alegerile si, in consecinta, va incepe negocierile de formare a unei majoritati parlamentare imediat ce Biroul Electoral Central va anunta datele oficiale ale alegerilor.
google-analytics.com