Cautare

22424 de rezultate pentru "sf" (1.56 secunde)
Camera Deputatilor a avut ieri ceea ce se anuntase a fi ultima sedinta importanta inaintea alegerilor parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Uniunea Nationala PSD+PUR si Alianta PNL-PD vor sa demonstreze ca au fiecare o puternica sustinere politica in exterior si fac tot posibilul sa aduca la Bucuresti, pe post de agenti electorali, europarlamentari de aceeasi orientare doctrinara pentru a puncta in favoarea lor la capitolul imagine.
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
Cu toate ca tocmai ce au obtinut o crestere a salariilor multumitoare, liderii de sindicat spun ca functionarii din primarii, consilii locale si judetene si trezorerii adica cei implicati in diferite moduri in organizarea alegerilor vor intra in greva generala in zilele de 25 si 26 noiembrie.
Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, a cerut Biroului Electoral Central (BEC) sa interzica ghidul Coalitiei pentru un Parlament Curat (CPC), in care figureaza candidatii compromisi ai partidelor politice.
PSD are cele mai mari sanse de a forma noul Guvern, avand capacitatea de a incheia aliante si fiind agreat si de Occident.
Noaptea s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru liderii partidului de guvernamant, care au realizat ca este nu numai inutila dar si penibila sesizarea BEC pe tema distribuirii fluturasilor cu numele candidatilor considerati indezirabili de catre "Coalitia pentru un Parlament curat”.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul:
Principalul contracandidat al lui Adrian Nastase in lupta pentru Presedintia Romaniei, Traian Basescu, a lansat un atac dur impotriva liderului PSD.
"Uitati dumneavoastra aici! Cu cine ne prezentam noi? Cu un om frumos. Votati-l! Cu un om destept. Cu cine vine Alianta?
Campania electorala s-a apropiat de sfarsit. Anemica si fara vlaga, campania nu a reusit sa dea un raspuns intrebarii esentiale:
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
Traian Basescu a declansat o adevarata furtuna pe tema homosexualitatii. El a dat apa la moara adversarilor politici, iar tema - o data devenita publica - reuseste sa tulbure apele in multe segmente ale societatii civile.
Scenariile postelectorale de formare a Guvernului nu ii preocupa numai pe actorii politici romani.
Daca tot au ajuns la sfarsitul campaniei electorale facute in dorul lelii, politicienii cei mai bine cotati au inceput sa faca tot mai dese referiri la viitoarele combinatii si formule guvernamentale.
Organizatia PUR Constanta a fost preocupata in ultima perioada cu desfasurarea campaniei electorale, mai exact, de intalnirile cu electoratul din judet si municipiu.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din Romania au starnit o seama de aprecieri din partea unor agentii internationale. Agentia France Presse considera ca alegerile de duminica vor marca sfarsitul “erei Ion Iliescu“ si desemnarea unui presedinte care sa conduca tara spre Uniunea Europeana.
Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) a acreditat la Biroul Electoral Central (BEC) 18 observatori care vor monitoriza desfasurarea procesului electoral din Romania, a informat, ieri, vicepresedintele BEC, Vicentiu Victor Pasca.
google-analytics.com