Adrian Nastase a facut de la inceputul campaniei electorale o adevarata cura de slabire.
El sustine ca a slabit aproape 5 kilograme.

Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD+PUR la Presedintie, s-a aflat, sambata si duminica, in turneu eletoral prin judetele Vrancea si Constanta. In drum spre Focsani, Nastase le-a marturisit ziaristilor ca a slabit cateva kilograme pe perioada actualei campanii electorale, ajungand in prezent la o greutate de 96 kg. "Am avut la un moment dat 97 kg, dar recunosc ca atinsesem si greutatea de 101 kg. E grea campania. Dormi putin, mananci aiurea in diferite locuri", a spus Nastase.
La Focsani, el a remarcat organizarea foarte buna a social-democratilor in judetul Vrancea si forta de care se bucura organizatia judeteana a PSD, un rol important in acest sens avandu-l Miron Mitrea si Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean si lider al filialei PSD Vrancea. La mitingul electoral au participat, potrivit estimarile organizatorilor, peste 10.000 de persoane. Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a precizat ca circa 50-60 de autobuze au ajutat la aducerea in Focsani din judet a celor care au dorit sa participe la acest miting.

Schimbarea a fost in 2000

La un miting, desfasurat la Adjud, Nastase le-a spus celor prezenti ca adevarata schimbare in viata politica a Romaniei s-a realizat in anul 2000, cand cetatenii au decis sa aleaga modernizarea si dezvoltarea accelerata a tarii. "Este pentru a doua oara dupa revolutie cand oamenii se vor gandi daca este nevoie de schimbare sau daca este nevoie de continuitate. Schimbarea s-a realizat in 2000. Acum nu trebuie sa facem decat sa acceleram schimbarea de atunci, mentinand, de fapt, un proces de continuitate", a spus Nastase.