Cautare

313 de rezultate pentru "sesiunea" (2.84 secunde)
Puterea Biroului Permanent a fost demonstrata sesiunea trecuta, cand activitatea intregii Camere a fost blocata prin boicotul Opozitie majoritare din BP. ... Actiunea, pe langa rolul de a satisface pretentiile partenerilor de guvernare, a asigurat si preluarea controlului asupra Biroului de catre Putere, incepand cu sesiunea de primavara.
Ion Iliescu publica pe blog articolul ROMA - SESIUNEA ANUALA A.E.R.E.C, pe care il puteti citi in continuare.
Ilie Sarbu nu se asteapta la "mari surprize" de la Guvern, in sesiunea extraordinara a Parlamentului. ... Ilie Sarbu nu se asteapta la mari schimbari de la sesiunea extraordinara a Parlamentului. ... Sesiunea extraordinara a Parlamentului are loc luni si marti.
Peste 180 de locuri sunt disponibile anul acesta la sesiunea de admitere pentru structurile teritoriale ale Politiei Romane, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Expunere la Sesiunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC) - Roma,11 iunie 2010 Distinsi participanti, Doamnelor si domnilor, Imi face o deosebita placere sa ma regasesc printre prieteni, oameni care au o deosebita sensibilitate fata de Romania si care lucreaza pentru consolidarea si aprofundarea relatiilor dintre tarile noastre.
Senatul incepe sesiunea extraordinara pe 16 august, iar sedinta de plen are loc pe 24 august, a anuntat marti presedintele acestei Camere, Mircea Geoana.
Daca acest lucru nu se va intampla, cum vedeti desfasurarea lucrurilor, pana la realizarea acelor solicitari facute in sesiunea parlamentara extraordinara: ... Luati in calcul ca in sesiunea parlamentara care incepe maine sa depuneti o motiune de cenzura?
Informari la nivel de relatii externe La sesiunea actuala a CAGRE, seful diplomatiei romane urma sa-i informeze pe partenerii europeni asupra consultarilor pe linia ministerelor afacerilor externe, la nivel de adjunct al ministrului Afacerilor Externe, intre Romania si RP Chineza, care au avut loc la Beijing, la 8 iulie a.c.
Obiectivul Coalitiei aflate la guvernare ar trebui sa fie transat in sesiunea extraordinara a Parlamentului din 29-30 august, cand ar trebui aprobate modificarile la regulamentele Camerei Deputatilor si Senatului. Comisia pentru modificarea regulamentului de la Senat si-a formulat propunerile in sesiunea extraordinara de la finalui sesiunii legislative trecute.
El a precizat ca solicitarea de convocare a sesiunii extraordinare se solutioneaza in cadrul Biroului Permanent prin vot si a aratat ca, in timpul sedintei, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat textual ca nu s-a convocat sesiunea extraordinara.
Cea mai grava problema cu care s-au confruntat senatorii si deputatii in procesul legislativ, mai ales in sesiunea din toamna a acestui an, a fost absenteismul la lucrarile in plen.
Opozitia a castigat majoritatea in conducerea Senatului in sesiunea de primavara.
1/2006 privind unele masuri necesare intaririi capacitatii administrative in vederea aderarii la UE nu a trecut ieri la Camera Deputatilor din cauza absentei reprezentantilor Puterii, votul urmand sa fie reluat in sesiunea urmatoare.
In conditiile in care la Senat nu este programata sesiunea extraordinara, decizia privind Fundatia "Gojdu" va fi adoptata, probabil, in sesiunea extraordinara de la sfarsitul lui august.
Cateva kilograme de legi Bogdan Olteanu a afirmat ca in sesiunea de primavara s-au adoptat 335 de legi, o "cifra ingrijoratoare pentru buna si coerenta functionare a Parlamentului Romaniei", dar care a fost determinata de presiunile legate de procesul de integrare.
Loialitatea de partid Partidul National Liberal conduce la capitolul loialitate, fiind chiar in crestere la acest capitol fata de sesiunea de primavara a lui 2007.
Senatorul Ioan Chelaru, membru al Comisiei juridice, a declarat, miercuri, ca Senatul ar putea dezbate cazurile Paul Pacurau si Codrut Seres in sesiunea din toamna, fiind posibil insa ca raportul referitor la ministrul Muncii sa fie dezbatut chiar in ultima zi a actualei sesiuni, pe 30 iunie.
Cativa deputati au renuntat, in sesiunea care tocmai s-a incheiat, la mandatul lor in favoarea altor activitati. ... Exista insa si un deputat pentru care sesiunea ce s-a incheiat a fost prima din cariera sa de parlamentar.
Mai mult, asa cum amintea purtatorul de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, legea care pune la punct situatia chiriasilor din casele nationalizate a facut deja victime in sesiunea parlamentara din iarna.
Conducerea PD-L isi va sfatui toti deputatii sa se prezinte la sesiunea extraordinara de la Camera Deputatilor din data de 13 August.
google-analytics.com