Cautare

313 de rezultate pentru "sesiunea" (2.99 secunde)
E un proiect pe care eu l-am depus, care, la limita a fost respins, dar vreau sa-l repun in sesiunea urmatoare.
Parlamentarii liberali vor vota, la sesiunea extraordinara de la sfarsitul acestei luni, pentru inceperea urmaririi penale in cazul ministrului Paul Pacuraru si al fostului ministru Codrut Seres, a declarat senatorul Puiu Hasotti.
Bogdan Olteanu i-a avertizat marti pe deputati ca va inchide sesiunea parlamentara daca insista sa dezbata initiativele populiste care greveaza bugetul pe 2009 si viitorul guvern. ... O sa inchid sesiunea atunci cand voi simti ca presiunile asupra securitatii nationale si bugetului national sunt prea mari ", a afirmat liberalul.
La petrecerea parlamentarilor PSD de la restaurantul "La Calul Balan" de miercuri seara s-a discutat despre bugetul de stat pe 2010, despre strategia PSD din sesiunea viitoare, iar Mircea Geoana s-a intretinut cu parlamentarii, sustin sursele HotNews.ro.
Senatorul Ion Toma a fost reales in unanimitate in functia de lider al grupului parlamentar PSD din Senat, impreuna cu intreaga echipa ce a condus grupul senatorial si in sesiunea precedenta: ... Reprezentantii grupului PSD in Biroul permanent al Senatului raman aceiasi din sesiunea precedenta:
Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat astazi, dupa intalnirea cu reprezentanti ai PSD si PC ca s-au abordat teme privind sesiunea extraordinara, dar viitorul este un subiect care "ramane deschis", urmand sa se mai discute daca PSD si PNL vor gasi o "continuare" dupa motiunea de cenzura.
"Cred ca avem obligatia ca in Parlament sa venim cu solutii alternative la masurile Guvernului si cred ca aceasta este si miza celor trei texte pe care le vom dezbate in sesiunea extraordinara a Senatului (ordonantele referitoare la legea finantelor publice locale, legea TVA si cea privind descentralizarea in domeniul sanatatii - n.r.).
Radu Moldovan a spus ca partidul sau incepe discutiile pentru strangerea unui numar suficient de voturi care sa ii permita trecerea motiunii de cenzura care va fi depusa in sesiunea din toamna, potrivit Mediafax.
Astfel, pe langa clasica fractura dintre Putere si Opozitie in sesiunea recent incheiata, i-am urmarit pe unii senatori si deputati contrazicandu-si propriul partid si comportandu-se pe cont propriu ca si cand nu ar fi avut nimic in comun cu propriii colegi de grup.
A fost sesiunea cu cele mai multe apeluri la Curtea Constitutionala pe care Opozitia le-a inaintat, o explicatie in acest sens fiind si tensiunile politice intre formatiunile componente ale Parlamentului.
'Cu prilejul prezentei la Roma, ocazionata de participarea la sesiunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC), despre care am relatat anterior, m-am intalnit la sediul Partidului Radical Italian, cu presedintele acestuia - Marco Panella (cunostinta veche, din anii tineretii noastre, din 1956, cand el era presedintele organizatiei nationale a studentilor italieni, calitate in care ne-am intalnit la Congresul Uniunii Nationale a Studentilor Francezi, de la Strasbourg).
Sesiunea de toamna a Parlamentului incepe la 5 septembrie Deputatii si senatorii se reunesc in sesiune ordinara la data de 5 septembrie, potrivit unor decizii semnate de catre presedintii celor doua Camere.
Va urma sesiunea extraordinara in care se vor sustine tot felul de discursuri si...? - Dupa sesiunea extraordinara, indiferent ce se va spune pe acolo, pentru cei din strada, indiferent unde sunt, nu va avea niciun efect, nu va fi nicio legatura.
Reprezentantii Puterii nu s-au lasat atrasi in capcana, votand "in unanimitate" ambele variante propuse de Opozitie, doar pentru ca disputele sa revina din strada in Parlament, cu toate ca sesiunea "e si in afara regulamentului si in afara Constitutiei" si putea fi oprita "cu cea mai mare usurinta".
Kelemen a precizat ca Uniunea nu va sustine in sesiunea parlamentara din aceasta primavara initiative care vizeaza sisteme importante, precum o reforma profunda in sanatate, si nici modificarea legislatiei electorale.
"Sesiunea extraordinara va dezbate toate proiectele de lege si initiativele legislative aflate pe ordinea de zi a Senatului pe parcursul acestei sesiuni, cele care au ramas nesolutionate, si, daca pana maine la ora 16.00 va veni si motivarea Curtii Constitutionale cu privire la Legea 213/2012 pentru modificarea si completarea Legii 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputatilor si Senatului, va intra pe ordinea de zi si aceasta lege cu privire la ceea ce Curtea a spus ca este neconstitutional, sa vedem care articole, cum", a spus el.
Doua modificari fata de sesiunea precedenta: Sova si Bodea sunt chestori Senatorii si-au ales, luni, noua conducere, Biroul Permanent avand in mare parte aceeasi componenta ca in sesiunea trecuta, cu exceptia a doua functii de chestori, ocupate de Dan Sova (PSD) si Cristian Bodea (PNL).
La sediul Universitatii Maritime din Constanta va avea loc sambata, 2 iunie, la ora 9.30, sesiunea de comunicari stiintifice a studentilor. ... Sesiunea se va desfasura pe cinci sectiuni, printre care sectiunea de inginerie mecanica si sectiunea de engleza maritima.
Programul va incepe cu Sesiunea I - Importanta programelor de reabilitare termica in perspectiva standardelor europene". ... Sesiunea a II-a va avea ca tema "Solutii moderne de reabilitare a cladirilor".
Potrivit directorului adjunct al Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, Stefan Vinerean, administratiile locale ale caror proiecte au fost reportate atât în martie, cât si în aprilie mai au dreptul de a depune o data proiectele în sesiunea din luna octombrie.
google-analytics.com