Cautare

313 de rezultate pentru "sesiunea" (2.71 secunde)
In sesiunea din iarna au fost realizate doar 46 de proiecte Anul trecut, pentru Masura 112, Camera Agricola a intocmit 246 de proiecte la cele doua sesiuni de depunere. ... "Dintre acestea, la sesiunea din iarna, care s-a incheiat pe 13 ianuarie, au fost depuse doar 46 de proiecte.
In perioada 28 iunie - 1 iulie, se desfasoara la Baku sesiunea anuala (a 23-a) a Forumului Crans Montana - cu tema generala "Cum va arata lumea de maine si cum va face ea fata problematicii resursele energetice?" Sesiunea se desfasoara sub presedintia si cu participarea presedintelui Republicii Azerbaidjan - Ilhan Aliev.
Accesul la sesiunea de meet & greet cu Delia are un cost separat fata de pretul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participantii sa aiba achizitionat si un bilet la unul dintre concertele Acadelia.
Primul vizeaza reuniunea ONG-urilor si a societatii civile din 29 — 30 martie 2014, cel de-al doilea este sesiunea Comisiei Europene pentru Agricultura a FAO, desfasurata intre 1 si 2 aprilie, iar in cel de-al treilea, conferinta propriu-zisa, programata pentru 2 — 4 aprilie, unde participantii vor dezbate subiectele legate de tema centrala a evenimentului, respectiv risipa de alimente.
Magda Marincovici) Ateneul Roman gazduieste marti, incepand cu ora 19:00, sesiunea solemna a Academiei de Stiinte Medicale consacrata aniversarii a 80 de ani de la infiintare.
Sesiunea este sparta de 6 pauze de tigara, pentru ca omul sa nu acumuleze frustrari si sa se lase in cunostinta de cauza, dupa ce scapa de prejudecati. ... - Sesiunea nu seamana cu cea a alcoolicilor anonimi.
De asemenea, membrii Comisiei au analizat propunerile de modificare a Legii privind organizarea si functionarea SIE, stabilind ca la 6 septembrie sa se desfasoare prima sedinta a Comisiei din sesiunea parlamentara septembrie-decembrie 2005, in care vor fi dezbatute aceste propuneri.
“In acest moment, trebuie sa fim prudenti si sa cerem toate clarificarile necesare, astfel incat, daca e nevoie, sa ne pronuntam in sesiunea plenara“, a precizat la randul sau Pierre Moscovici.
La 28 noiembrie, presedintele PE, Josep Borrell, a declarat, la finalul Conferintei Presedintilor grupurilor politice din Parlamentul European, ca atat candidatul roman, Leonard Orban, cat si cel bulgar, Meglena Kuneva, au primit avize favorabile, votul final in PE urmand sa aiba loc in sesiunea 11-14 decembrie.
Sesiunea, care va avea loc incepind cu ora 11.00 la Sala Auditoriu din cadrul Complexului Muzeal de Stiintele Naturii, are drept scop prezentarea celor doua prioritati ale programului Dezvoltare Economica si Sociala si Actiuni „People to People” si a conditiilor de eligibilitate enuntate de Ghidul Aplicantului.
Pe ordinea de zi a Camerei vor figura in prima parte a sesiunii februarie-iunie o serie de acte normative adoptate de Senat in sesiunea extraordinara de la sfarsitul lui ianuarie cum ar fi, de exemplu, ordonantele RAFO si OUG nr.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis luni ca prezenta deputatilor sa se inregistreze, incepand cu sesiunea urmatoare, pe baza cartelei personale de vot, urmand sa se renunte astfel la inregistrarea prezentei pe baza de semnatura, pe listele de la intrarea in plen.
Liderii PD-L anunta mobilizare generala pentru sensiunea extraordinara a Camerei Deputatilor din 13 august, cand vor fi analizate dosarele ministrilor Adrian Nastase si Miron Mitrea Theodor Stolojan a anuntat luni ca toti deputatii PD-L trebuie sa fie prezenti la sedinta de plen.
Curtea Constitutionala a spulberat, in cele din urma, incercarile puterii de la acea vreme de a prelua posturile celor doi lideri ai PSD, sesiunea parlamentara de toamna fiind sacrificata, astfel, fara succes.
Senatul Romaniei nu doreste ca acest eveniment sa poata fi interpretat ca fiind nepotrivit conjuncturii actuale in care cetatenii se confrunta cu probleme reale si grave. Evenimentul va fi amanat, cel mai probabil, pentru sesiunea viitoare a Senatului.
Exista sansa ca, daca convingem suficienti parlamentari ai puterii sa ni se alature, in sesiunea urmatoare sa initiem o motiune de cenzura de succes.
solutiile PSD pentru depasirea crizei economice, situatia din PSD, disputa cu Mircea Geoana, strategia PSD in sesiunea parlamentara din toamna privind o eventuala motiune de cenzura, relatia cu Crin Antonescu si PNL si raspunsul la afirmatiile lui Traian Basescu privind o eventuala intrare la guvernare.
Forma finala a documentului ar urma sa fie aprobata de forul legislativ in sesiunea parlamentara din toamna acestui an, pe baza propunerilor formulate in cadrul dezbaterilor.
“Salutam decizia Parlamentului European de a invita observatori din Romania si Bulgaria la sesiunea de toamna a Legislativului european. Consideram ca este un semnal politic important, care arata increderea in capacitatea Romaniei de a indeplini conditiile necesare integrarii europene“, se spune intr-un comunicat al Guvernului.
“Avem motiunea de cenzura pentru saptamana viitoare, dupa aceea trebuie sa rezolvam problema conducerii televiziunii si a radioului, ceea ce se va rezolva probabil nu saptamana viitoare, ci cealalta, si cu aceste masuri si cu aceste deziderate am si finalizat sesiunea de primavara a Parlamentului.
google-analytics.com