Cautare

5329 de rezultate pentru "senator toma ion" (3.78 secunde)
Nu am plecat la Prundeni cu ideea de a compune un articol primariei si stapanului ei, Ion Horascu.
'Insistenta lui Ion Iliescu in a promova teza "clarificarii ideologice a PSD", teza folosita, de regula, de domnia sa inaintea marilor schimbari interne, ne face sa credem ca iesirea la rampa a fostului presedinte al social-democratilor nu este deloc intamplatoare.
'Ion Iliescu a anuntat ca se va retrage din toate functiile pe care le detine in PSD. ... Daca cineva mai are nevoie de un sfat de la mine, asta e altceva", a spus Ion Iliescu.
Claudiu Sorin) Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, a declarat la inaugurarea salii Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, ca acest proiect, dus pana la capat intr-o tara renumita, mai degraba, pentru ca, prea adesea, isi lasa balta interesele, inseamna, de fapt, un drum care abia acum incepe.
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
A reusit performanta de a ajunge in Parlament dupa ce s-a clasat pe pozitia a treia, dupa Ion Gontea, de la PD-L, care a obtinut 34,6%, si Dumitru Puchianu de la PNL, cu 31,4%. ... Voturile nu i-au permis sa devina senator imediat.
Senatorul independent Ioan Talpes a anuntat, marti, in plenul Senatului, ca se afliliaza grupului PD-L, renuntand la calitatea de senator independent, pe care a detinut-o timp de doi ani.
Printre fostii parlamentari care au cerut pensionarea se numara fostul sef al statului, Ion Iliescu, care are la activ doua mandate de senator.
Scrisoarea deschisa, in care la final se mentioneaza ca lista de semnaturi ramne deschisa, a fost semnata de europarlamentarii Corina Cretu, Catalin Ivan, presedintele PSD Bistrita Nasaud, deputatul Radu Moldovan, Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, Dan Sova, senator - primvicepresedinte PSD Olt, Iulian Badescu, deputat, Daniel Savu, senator, Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, Claudiu Manda, deputat si presedinte executiv PSD Dolj, Valeriu Zgonea, deputat - vicepresedinte PSD, Catalin Nechifor, deputat - presedinte PSD Suceava, Andrei Dolineaschi, deputat, presedinte executiv PSD Botosani, Sorin Bota, senator, Nicu Banicioiu, deputat, vicepresedinte PSD, Ciprian Nica, deputat, Oana Mizil, deputat, presedinte PSD Calarasi, Georgian Pop, deputat, Florin Iordache, deputat, Alin Antohi, presedinte PSD Neamt, Adrian Duicu, presedinte PSD Mehedinti, Viorel Hrebenciuc, presedinte PSD Bacau, Laurentiu Nistor, deputat, presedinte PSD Hunedoara, Ioan Cindrea, presedinte PSD Sibiu, Ion Mocioalca, presedinte PSD Caras-Severin, Horea Teodorescu, deputat - presedinte PSD Tulcea, Mircea Dusa, lider de grup PSD Camera Deputatilor.
Presedintele Senatului Romaniei, senator Mircea Geoana, a primit vizita M.S.Regele Albert II al Belgienilor.
La numai o zi dupa ce si-a dat demisia din PSD, senatorul Ioan Talpes il acuza pe presedintele social-democratilor, Mircea Geoana, de “manifestari de pustism“ in declaratiile acestuia la adresa lui Ion Iliescu.
Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a donat recent mai multe obiecte frumoase, primite de la presedinti de stat, dar si de la alte personalitati din diverse domenii, Muzeului Senatului. ... Printre obiectele donate de Ion Iliescu se numara:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, va implini luni, 3 Martie 2014, varsta de 84 de ani. Cu o zi inainte, duminica 2 Martie 2014, Ion Iliescu va participa la un concert, la Atheneul Roman, sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta lui Cristian Mandeal.
de evidente (re)poziţionări doctrinare. ... PSD s-ar putea scinda, semnalul fiind dat in acest sens de ieşirile intempestive in public ale lui Ioan Talpeş, acum senator independent şi proaspăt demisionar din partid.
La o intrebare adresata mai tarziu, despre cum comenteaza acuzele de legionarism care i-au fost aduse de Mircea Toma dupa discursul de la Universitatea Babes-Bolyai, Ana Blandiana a evitat sa raspunda.
Marius Toma, membru in Biroul Permanent Judetean al PNL si coordonator al programului in Dolj, a declarat ca in urmatoarele luni parlamentarii de Dolj vor merge in teritoriu pentru a le explica oamenilor efectele pe care le vor avea reformele propuse de cabinetul Tariceanu.
Toma Radulescu, seful Sectiei Istorie-Arheologie din cadrul muzeului. ... Toma Radulescu. Totodata, peste ani, la 9 mai 1945, poporul roman, alaturi de popoarele Natiunilor Unite, sarbatoreste victoria asupra Germaniei hitleriste.
Un invitat de seama a fost Mircea Toma, jurnalist la publicatia Academia Catavencu si presedintele Agentiei de Monitorizare a Presei. ... Mircea Toma a subliniat ca accesibilizarea informatiilor privind fondurile structurale atat pentru actorii vietii publice, cat si pentru cetateni este o mare problema.
Nu pot sa intervin cu amendamente pe un proiect care se dezbate in afara legii", a spus Mircea Toma, presedintele Agentiei de Monitorizare a Presei.Contrariat de refuzul lui Mircea Toma de a-i prezenta amendamentele la coduri, Traian Basescu a replicat:
Castig de cauza a avut PDL, care detine Secretariatul General al Capitalei prin Tudor Toma. ... Initial, reprezentantii comisiei care autorizeaza mitingul, condusa de secretarul general al Primariei, Tudor Toma, au pus pe tapet varianta unui miting in Piata Victoriei.
google-analytics.com