Cautare

5329 de rezultate pentru "senator toma ion" (5.45 secunde)
In sedinta Radei ucrainene deputatul Ion Dumitrascu (transnistrean) va protesta impotriva pretentiilor Ucrainei asupra Basarabiei (48). Acelasi impreuna cu Ion Precul si Valeriu Cicate vor conduce Desteptarea - societate nationala a romanilor din Ucraina” infiintata la Kiev la 26 noiembrie 1917”.
Liderul PD-L Dolj, mi-nistrul transporturilor Radu Berceanu, si cel al PSD Olt, senatorul Ion Toma, au fost desemnati de Biroul Politic Central de Coordonare a Coalitiei sa scoata din impas negocierile PSD - PD-L din judetele Olteniei.A mai trecut o saptamana, insa negocierile intre PSD si PD-L continua sa ramana blocate in judetul Dolj.
Senatorul Ion Toma a fost reales in unanimitate in functia de lider al grupului parlamentar PSD din Senat, impreuna cu intreaga echipa ce a condus grupul senatorial si in sesiunea precedenta:
Fondatorul actualului PSD, Ion Iliescu, nu se va mai implica in activitatea curenta de partid, dupa zeci de ani de activitate politica la nivel inalt, fiind influentat, se pare, de recenta infrangere suferita in fata lui Mircea Geoana.
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Dar, mai ales se vor intalni cu unul dintre cele mai frumoase filme realizate de Ion Popescu-Gopo: ... Un joc cu elementele esentiale ale vietii (apa, focul, aerul) inspirat de Ion Creanga. ... Ion Popescu Gopo Cu:
"Este din ce in ce mai evident ca in acest moment nu avem guvernare", au fost primele cuvinte rostite de senator in contextul amintitei teme. ... Intrebarile mass-media au aratat un senator venit cu tema invatata de acasa si atat, nimic mai mult. ... Si este, totusi, senator de Constanta.
Fostul senator Dan Nicolae Rahau a recunoscut cu franchete ca preluarea presedintiei organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare si asumarea candidaturii la sefia Consiliului Judetean l-au luat prin surprindere.
PDL Bihor vrea un senator si trei deputati Fostul primar al municipiului Oradea considera ca Partidul Democrat are puterea de a se bate de la egal la egal cu reprezentantii PNL si UDMR chiar daca rezultatele la ultimele alegeri locale au fost sub asteptari.
Demisie dupa opt ani "tacuti" ca senator Fostul udemerist nu si-a ascuns insuccesele pe care le-a avut ca senator, declarand ca din 25 de initiative legislative nu s-au materializat decat 27%, aceasta realitate avand cauze multiple cum ar fi lipsa de comunicare cu presa, de lobby pentru propriile idei sau puterea politica redusa a UDMR.
Conform algoritmului stabilit de sistemul de vot uninominal, cei mai multi parlamentari vor reveni aliantei PSDAPC (5 deputati si 2 senatori), urmati de PD-L (3 deputati si un senator) si PNL (un deputat si un senator).
TEODOR MELESCANU - apartament in Bucuresti - 113 000 euro - casa (2008) - 586mp - 100 000 euro - salariu de senator - 11 086 lei Mircea Cinteza, de la PDL, munceste mult si castiga bine.
• La finalul vizitelor organizate de membrii Grupului nostru au avut loc intalniri cu vizitatorii in Sala de sedinte a Grupului, la care au participat liderul Grupului - dl senator Ilie Sarbu si alti senatori PSD, dintre care merita mentionat dl Adrian Tutuianu, senator de Dambovita, care a facilitat vizita in Senat a numeroase grupuri de studenti targovisteni.
Sorina Placinta, tot senator PDL, sustine ca problema este caracterul (!!) poporului norvegian, care respinge afluxul multiculural.
Potrivit Regulamentului, noul Senat va trebui sa aleaga componenta viitorului Birou Permanent, pana la acel moment lucrarile Camerei superioare fiind conduse de cel mai in varsta senator, in calitate de presedinte de varsta, asistat de cei mai tineri patru senatori, in calitate de secretari.
Daca ramane in PNL, nu mai avem acord USL, dar nu se pune problema sa nu mai avem coalitie de guvernare "Vreau sa fie foarte clar, daca (Sorin Rosca Stanescu - n.red.) este in continuare senator USL, inseamna ca acordul nu mai e in vigoare", a declarat premierul Victor Ponta joi seara, la TVR 1.
Senatorul Ion Toma a propus Biroului Permanent al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei reducerea varstei de vot de la 18 la 16 ani, au declarat pentru AGERPRES surse participante la sedinta.
Timonierul Ion Medeleanu, 43 ani, casatorit, doi copii, a fost dat disparut, ultima data fiind vazut inotand, echipat cu o vesta de salvare de culoare portocalie. ... In acest accident naval si-a pierdut viata timonierul Ion Medeleanu. ... Ofiterul electric Toma Spanu sustine declaratia timonierului Danila. ... Toma Spanu afirma:
Liderul grupului PSD din Senat, Ion Toma, a depus miercuri, in plenul Senatului, motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, intitulata "Transporturile din Romania, trase pe dreapta de guvernarea cu aceeasi orientare".
google-analytics.com