Cautare

769 de rezultate pentru "sedinte" (4.27 secunde)
Dupa ce sase cabane s-au facut scrum iarna trecuta, conducerea Prefecturii Gorj a organizat mai multe sedinte cu sefii Primariilor Novaci si Baia de Fier, pentru ca la Ranca sa fie disponibila o autospeciala care sa fie folosita pentru lichidarea incendiilor si care sa fie pastrata in permanenta la cota 1.650.
Explicata ca o formula de protest politic, solutia absenteismului de la lucrarile din plen ridica in discutie o serie de aspecte cu caracter financiar, invocate timid de catre liderii PDL, in sensul incasarii de venituri din participarea la sedinte la care in fapt deputatii si senatorii Opozitiei nu se prezentau.
La momentul anuntarii demisiei sale, in timpul unei sedinte a Biroului Permanent Judetean al PDL Tulcea, Avram a declarat public ca decizia luata a aparut in urma unor divergente pe fondul unei noi candidaturi pentru colegiul nr.
Cele doua proiecte de lege sunt discutate miercuri si in doua sedinte de plen ale Senatului. Senatorii se vor reuni si ei miercuri in doua sedinte de plen.
Mihai Tanasescu (PSD), presedintele Comisiei de buget-finante, si-a reiterat pozitia sustinuta luni, printr-o scrisoare adresata Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, conform careia raportul intocmit nu este valid, intrucit a fost redactat in urma unei sedinte convocate neregulamentar.
Dupa mica vacanta impusa de modificarile de natura tehnica efectuate asupra platformelor de tranzactionare, investitorii nu s-au inghesuit sa recupereze timpul pierdut, fapt pentru care primele trei sedinte ale saptamanii au fost mai anoste.
Agentii economici si hotelierii care au depus oferte au fost nevoiti sa astepte peste o ora si jumatate pe culoarele Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral, in vreme ce angajatii institutiei au avut grija sa incuie sala de sedinte.
S-au incercat campanii agresive de promovare, s-au facut sedinte peste sedinte, dar Dacia Nova se incapatana sa nu mearga absolut deloc, iar sud-americanii se fereau de cel mai nou produs auto romanesc ca de dracul.
Noua sursa de scandal sunt cele doua sedinte AGA tinute in 16 august a.c., de Asociatia membrilor PAS, pe de o parte, si Constantin Samson, pe de alta parte.
Hotararea de Guvern care va stabili transferul activelor si cursurilor de apa aferente Canalului Dunare-Bucuresti de la Apele Romane la Administratia Canalelor Navigabile urmeaza sa fie semnata de premierul Calin Popescu Tariceanu in cadrul unei viitoare sedinte de Guvern, a declarat pentru "Replica" Ovidiu Cupsa, directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta.
Administratia a motivat cererea prin faptul ca doreste sa studieze solicitarile sindicalistilor pentru a putea formula la randul ei propuneri pe marginea cererilor sindicale, pe care le va prezenta in cadrul urmatoarei sedinte de tratative ce va avea loc in cursul saptamanii viitoare.
Au început aprecierile Saptamâna a fost foarte volatila pe bursa, debutând cu sedinte în care indicii bursieri au urcat pâna la maximul posibil si încheind cu sedinte în care corectiile au avut o amploare destul de mare.
"Am decis ca anul acesta si anul viitor sa nu mai ramana niciun sat neelectrificat in Romania", a mentionat Boc, care a adaugat ca, in acest sens, va face un parteneriat cu Ministerul Economiei, un Memorandum, si in urmatoarele sedinte de Guven va fi pus pus in dezbatere.
Locatia satisface si cele mai exigente asteptari pentru organizarea unei game largi de evenimente, fie acestea cocktailuri sau sedinte si intalniri de afaceri.
Mihai Matei) Site-ul psnews.ro publica o caricatura legata de subiectul geamului spart de la usa de interior din spatiul salii de sedinte de la Senat, in care lucreaza d-na Gabriela Firea.
Pe langa tratamentul de doua saptamani pe care il va face si care va include elongatii cervicale alternate cu chiropractie si sedinte de fizioterapie, va avea nevoie in viitor si de sedinte cu sistemul David, pentru intarirea musculaturii paravertebrale, musculatura pe care nu o antreneaza exercitiile obisnuite de la sala, a explicat dr.
- Durata unei sedinte Shiatsu: ... Dar, pentru a avea efectele optime dorite, este bine sa efectuati o serie minima de sedinte, minim un abonament.
Tratamentul urmat a fost de reflexoterapie si acupunctura (2 sedinte reflexoterapie urmate de 2 acupunctura pe saptamana timp de 3 luni reducandu-se la 2 sedinte reflexoterapie pe saptamana timp de 2 luni.) Pacienta a ramas insarcinata si a nascut un baietel de 2900 gr.
E stiut ca sedentarismul este raspunzator de kilogramele in plus, astfel incat bebelusii pot beneficia de sedinte de kinetoterapie, care le dezvolta si tonifica musculatura inca din primele 2-3 luni de viata. Apoi, la 4 luni, bebelusii pot efectua sedinte de inot in centre speciale, cu personal calificat.
- 10 sedinte masaj anticelulitic (1h sedinta) + 5 impachetari anticelulitice (45 min sedinta) la doar 500 lei - 10 sedinte masaj relaxare (1h sedinta) + 5 impachetari anticelulitice (45 min sedinta) la doar 450 lei Abonament coafor:
google-analytics.com