Cautare

699 de rezultate pentru "scoli" (3.31 secunde)
Ziceau ca fac gradinite, scoli, spitale, aziluri etc., in loc sa dea impozite statului, care nu se stie cum foloseste acesti bani.
In ultima parte a campaniei electorale, a starnit noi controverse prin propunerea de a inlocui in scoli Istoria Romanilor cu Istoria Republicii Moldova.
El isi mai trece in CV studii la asa-zisele universitati Cros (http://cros.ro/universitate/) si Draper (http://www.draperuniversity.com/), care nu sunt de fapt universitati, sau macar scoli, ci niste traininguri fara nici o acreditare academica, in domeniul startupurilor IT si new media.
Istoria din scoli nici nu pomeneste ca noi am fi fost geti, ci spune doar in treacat ca ei au trecut pe aici.
Erdogan, intre altele, absolvent al unei scoli de predicatori musulmani, vorbea dincolo de limba de lemn a politicienilor si avea curajul sa spuna lucrurilor pe nume.
In plus, am mai cerut 13 miliarde pentru asigurarea functionarii Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala si 8,8 miliarde pentru burse si obiecte de inventar pentru scoli", a spus vicepresedintele CJ Dolj, Constantin Dascalu.
Si, cati copchii zici ci ai? Si pi undi's, maici? S-a mii, tat diparti.Tat dus cu treabi, au si ii copchii la scoli.
Ei ar fi putut obtine informatiile de care au nevoie din carti de referinta, din scoli medicale si cadavre, ori citind mintile medicilor, sau cel putin spionand in fisierele lor.
1943/2002, fiecare localitate trebuie sa aiba specialisti in constructii care pot fi arhitecti, ingineri constructori, conductori arhitecti, subingineri, tehnicieni constructori sau absolventi ai unor scoli de constructii.
Medicii romani sunt bine pregititi pe bancile facultatii si ies eu un bagaj de cunostinte net valoros, comparabil cu al celor mai bune scoli medicate din Europa si din lume.
La care se adauga parasirea, dupa plecarea parintilor la munca, in strainatate, calitatea educatiei, conditiile igienice precare din scoli sau mizeria si bacteriile din spitale, poluarea aerului, E-urile din mancare, lipsa vaccinarii etc.
Dupa 1989, statul roman nu si-a redefinit prioritatile culturale in Balcani si a continuat politica de neamestec in treburile interne din perioada comunista, desi exista scoli grecesti si bulgaresti in Romania.
Ei s-au bucurat de un anume grad de autonomie si de protectie din partea regilor polonezi si a municipalitatilor, si-au oferit serviciile de colectori de taxe si intermediari intre nobili si tarani in derularea unor activitati economice, si-au constituit propriile comunitati, initial in afara zidurilor cetatilor, ceea ce, ulterior aveau sa fie cunoscute ca ghetto-uri, dezvoltandu-si propria cultura, creand scoli religioase si afirmand specificitatea spiritualitatii askenade.
Fapt surprinzator, pentru un timp, au aparut si au functionat scoli evreiesti unde se invata ebraica, a fost autorizata infiintarea de cluburi sportive unde se organiza o pregatire paramilitara a tinerilor sionisti si au fost initiate cursuri de reconversie profesionala pentru cei ce doreau sa emigreze in Palestina.
"In aceste conditii, Consiliul Judetean, Inspectoratul Scolar si primarii trebuie sa conlucreze, sa se ajute reciproc pentru conceperea de proiecte care sa insemne fie repararea unor scoli, fie, sa zicem, extinderea unor unitati de invatamant.
"Am dotat Spitalul din Orsova, gradinite si scoli din oras si satele vecine. Cred ca atat articolele de imbracaminte, cat si celelalte obiecte au schimbat cate ceva in zona respectiva.
Deputatul PRM Daniela Buruiana socheaza din nou. Ea a luat prin surprindere auditoriul luni seara, la Ramnicu Valcea, cand a declarat ca sustine colaborarea dintre Serviciile secrete si elevi, transmite NewsIn.
Lustratia este un reflex totalitar Pe de alta parte, senatorul PSD a mai spus ca "scoaterea" dosarelor si promovarea legii lustratiei sunt reflexe totalitare si a dat ca exemplu faptul ca pe vremea comunismului, daca parintii unei persoane aveau un trecut considerat periculos, acea persoana nu avea voie sa urmeze cursurile anumitor scoli.
Acesta a mai adaugat ca drept dovada a dorintei PNL de a scapa de toate ranile trecutului este si tema Scoli de Vara a Tinerilor Liberali, care se va desfasura la Mamaia in perioada 23-27 august.
Aceste lucruri sunt "variabile de la un partid la altul", potrivit lui Parvulescu, care a participat la mai multe scoli de vara organizate de partidele politice.
google-analytics.com