Cautare

699 de rezultate pentru "scoli" (2.95 secunde)
Au fost invitati elevi din sase scoli craiovene - "Carol I", "Fratii Buzesti", "Gheorghe Chitu", "Traian Vuia", "Petrache Triscu", "ICM 2" - cu care IJJ Dolj are incheiate parteneriate educationale, dar si copii de la Gradinita 38.
Pentru grupurile organizate prin scoli, se asigura gratuitate atat pentru copii, cat si pentru cadrele didactice insotitoare, la orice proiectie Minimest.
scoli, mass-media, biserici si oricare alta institutie. Georg Lukacs s-a dovedit a fi si mai influent. In 1918 el a devenit deputat-comisar pentru cultura in timpul scurtului regim bolsevic Bela Kun din Ungaria.
Holden Caulfield povesteste ultimele lui zile petrecute la Pencey, unde, deoarece era corigent la 3 materii din 4, urma sa fie exmatriculat inainte de vacanta de Craciun, insa nu pentru prima oara deoarece el a mai invatat si la alte scoli precum Whooton si Elkton Hills.
Dupa absolvire am functionat ca profesor la unele scoli din judetele Vaslui si Tulcea, pana in 1989 cand, timp de o jumatate de an, am fost muzeograf la Muzeul de Istorie din Tulcea.
In al 3-lea rand, pana si profesorii din licee/scoli generale pot castiga destul de bine daca chiar s-ar implica.
In Pipera nu am vazut decat locuinte, prea putine scoli si cateva magazine. Nu mai vorbesc ca nu exista, de exemplu, un teatru;
"Este un primar redutabil, este un om care a facut pentru scoli ceea ce nu a facut nimeni altcineva din aceasta tara, a facut un salt politic ca discurs, ati auzit aplauzele din sala, nu au fost regizate, el este, in ciuda lucrurilor care s-au spus si se spun, un om politic in ascensiune, in tandem cu Sorin Oprescu vom avea o echipa foarte puternica aici la Bucuresti", sustine Geoana.
Am cantat in scoli de corectie, taranilor, studentilor, minerilor, profesorilor universitari si puscariasilor. N-am avut o copilarie fericita, dupa ce tata a intrat la inchisoare - Care credeti ca sunt bucuriile si tristetile oamenilor in secolul XXI?
Brumaru a spus ca intentioneaza sa incheie un protocol si cu SRI, sugerand ca o parte din detectivii particulari au studii integrale sau specializari in scoli ale acestei institutii.
Mai aproape de noi, universul atat de misterios al viselor a fost subiectul de cercetare pentru doua scoli celebre azi:
Programul a inceput in urma cu sapte ani, desfasurandu-se in mai multe etape, printre care identificarea problemelor cu care se confrunta comunitatea de rromi din Mangalia si masurile pe care administratia locala trebuie sa le ia pentru a rezolva sau cel putin a ameliora aceste probleme, constructia de bai comunale in cartier pentru familiile nevoiase, programe de asistenta sociala si asigurarea uinei mese calde pe zi la Cantina Sociala, infiintarea unei scoli de alfabetizare pentru rromii cu varste cuprinse intre 8 si 18 ani, acestia beneficiind de mancare, rechizite, imbracaminte si gratuitati la transport.
In prezent, ADR "Oltenia" isi desfasoara activitatea in cladirea care adaposteste Consiliul Judetean si Prefectura Dolj, insa autoritatile au luat decizia de a muta agentia in sediul fostei Scoli Speciale "Regina Maria" din lipsa de spatiu.
Camera Deputatilor a votat 28 de milioane de euro pentru cumpararea de stick-uri de memorie pentru calculatoarele scolare, in conditiile in care 50% din scoli nu au apa calda si caldura.
Potrivit profesorilor organizatori, programul promoveaza o initiativa europeana, menita sa incurajeze democratia, dialogul si dezbaterea, in cat mai multe scoli europene, intre care se afla si Liceul de Arta, chiar de la debutul acestei actiuni in Romania.
Exista numeroase scoli de psihoterapie cu filozofii diferite: terapie cognitive-comportamentala, psihoterapie psihodinamica, analiza trazactionala, terapie centrata pe persoana, gestalt etc.
Printre acestea, Nicusor Constantinescu a remarcat si un proiect care daca ar fi fost votat ieri ar fi adus 1,2 milioane euro mai multor scoli si gradinite constantene.
Din aceste venituri, in anul trecut in Azerbaidjan au fost construite mai mult de 300 de cladiri pentru scoli medii.
Am facut vreo sapte scoli: de stiinte nucleare, de informatica, de filozofie... Tot ce fac eu, fac la ore exacte.
- Afganistan, Irak, Siria etc.) au avut spitale, au avut scoli, au avut suprastructuri, au avut educatie, au avut religie. si toate acestea trebuie reconstruite.
google-analytics.com