Cautare

1032 de rezultate pentru "sc kota srl dorohoi" (3.70 secunde)
Petromar Intermed SRL se angajase in 2009 sa ecologizeze trei obiective din incinta Electroputere SA Craiova: ... Prin actul aditional din 15 iulie 2010, contractul dintre Electroputere SA si Petromar Intermed SRL a fost prelungit cu un an.
Ion Mihai Dumitrescu, senator PNL de Dimbovita, vicepresedinte al PNL Dimbovita - administrator la HORTIMEX ANIRO SRL; Mircea Mereuta, senator PNL de Bistrita-Nasaud, vicepresedinte al PNL Bistrita-Nasaud - administrator la MASS TIME IMPEX SRL; Dan Radu Rusanu, deputat PNL de Hunedoara, vicepresedinte al PNL - administrator la SIMBOVICIOARA SRL;
SC Topcont Invest SRL si SC La Maison Consulting SRL se ocupa de consultanta si arhitectura si au adus familiei Geoana in 2006 un profit net de 10 miliarde lei vechi.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati a inceput recent verificarea celor 32 de societati comerciale care au luat in anul 2001, in baza Legii 1 din 1991, credite in valoare totala de 39,249 miliarde de lei pentru a constata daca firmele respective au indeplinit obligatiile ce le reveneau potrivit actului normativ Din cele 12 firme controlate pina acum, inspectorii AJOFM Galati au descoperit faptul ca doua dintre ele, Melcret AT SRL si Larissa SRL, nu au respectat una din conditiile impuse pentru obtinerea creditului, respectiv sa mentina timp de 3 ani toti somerii pe care i-au angajat in momentul primirii imprumutului.
Licitatia pentru castigarea UREX Rovinari va avea loc astazi, caiete de sarcini cumparand, printre altii, SC SUCCES NIC COM SRL, condusa de Nicolae Sarcina, Lucia Barzaceanu, economista la SC SUCCES, in calitate de persoana fizica, SC ROMINEX SA, condusa de fostul subprefect de Gorj, Eugen Valceanu, dar si SC LEXI STAR SRL.
De asemenea, au fost gasite nereguli si la placa de presiune, cilindri de frana si aditivi Ambro import Ungaria, care erau fara etichete in limba romana si certificate de garantie incomplete, filtre de ulei si aer Baldwin fara etichete cu elemente de identificare si caracterizare ale importatorului, contact de chei import distribuit de SC Giramex SRL fara informatii in limba romana;
Eurospeed Trans SRL, Citera Ceramica SRL si Gathering Iron Corporation au derulat afaceri de circa 12 milioane lei (peste 3 milioane euro), fara a plati nici un leu la bugetul de stat.
Potrivit listei beneficiarilor publicate pe site-ul MIMMC, cele patru firme sunt SC Mandicor Intercom SRL si Etiquette SRL care au solicitat, fiecare, fonduri nationale in valoare de 50.000 de lei (n.r.
SC "Digital Tehnoplus" SRL, care va scoate din buzunar 7000 de lei, pentru lipsa evaluarii riscului la locul de munca, SC "Mat Mob Iorgovan" SRL, care va achita 5.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Totodata, Camina Trust SRL - o societate din trustul Intact care detine postul GSP TV, lansat anul trecut, a inregistrat un profit de 69.406 lei, la o cifra de afaceri de 795.863 de lei.
Societatea Telesport Intermedia SRL din Bucuresti, care opera licenta Telesport, a solicitat CNA un termen de intrerupere a emisiei de 90 de zile, care a expirat in aprilie 2011, fapt pentru care licenta televiziunii a fost retrasa.
La acest moment, de precizat ca se afla in curs de dezafectare si beach-barurile, din zona anterior mentionata, care apartin SC Neoplatonica SRL, SC Argi SRL, SC Laurette SRL, SC Amy Center SRL, SC Kudos Style SRL si SC Crescendo SRL.
Firstcom LLC, cu sediul in SUA, Detaco LTD, cu sediul in Canada, SC Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti SA, SC Premium Management Team SRL si SC Europrest Invest SRL.
Conform declaratiei completate anul trecut in mai, presedintele Ion Prioteasa detine parti sociale la SC MONDIAL COM SRL, SC OLAS PROD SRL si are 4.464 de cupoane la SC JIUL SA. ... In plus, Dascalu este actionar la SC CONFIDO SA, unde detine 24,5% din actiuni.
Din pacate pentru finantisti, acestia s-au dumirit repede ca nu prea au ce bunuri executa si au pus sub sechestru active pe care tot ei le scosesera la vanzare anul trecut, dar pentru datoriile altei societati controlate de Staicu, si anume SC CARNEXPOD SA Podari.
Considerata una dintre cele mai mari unitati din tara,Tabacaria Bucovat a fost cumparata in anul 1999 de SC Fortan SRL, firma consilierului local din Bucovat care, o data cu fabrica, a preluat si statia de epurare a apelor reziduale.
Printre firmele care se vor imbogati datorita soselei de centura se numara SC "Bavaria" SRL, administrata de Gica Panca, care cedeaza 2. ... 000 mp detinuti in Ovidiu, firma constanteana de transport pasageri "Golden Light" SRL, administrata de Kemal Caliskan, care va trebui sa renunte la 2.
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
Pe noua lista de firme apar societatile Prima Broadcasting Group (la care Tariceanu detine o actiune in valoare totala de 2.500 de lei), ICARE services SRL (societate aflata in proces de dizolvare de drept conform articolului 30 din Legea 359/2004, unde detine 17 actiuni in valoare totala de 170.000 lei), TILT et.
google-analytics.com