Cautare

266 de rezultate pentru "santaj" (6.52 secunde)
Rugat sa prezinte un caz de santaj, Oprea a facut recurs la articole din presa si la telefonul fara fir.
Rugat sa prezinte un caz de santaj, Oprea a facut recurs la articole din presa si la telefonul fara fir.
Daca asa ceva exista, este absolut revoltatoare realitatea pe care o descrie - respectiv aceea ca functionarii publici isi fac datoria doar daca li se raspunde pozitiv la un santaj.
"Va reconfirm ca nu vom participa pana la alegerile parlamentare, cand se va alege un nou Parlament legitim, nu unul mutilat de traseism politic si de coruptie, de santaj cu dosare si de toate celelalte metode utilizate de Puterea actuala la nicio intalnire si la nici un proces de revizuire a Constitutiei Romaniei", a spus Ponta, intr-o conferinta comuna a liderilor USL.
Asa zisul santaj nu mai poate functiona din noiembrie, cand orele lui Basescu sunt numarate (in cazul in care presedintele nu va fi demis primul, inaintea localelor si generalelor).
O piesa din angrenajul masinii de vot creata de cei care inteleg prin putere doar santaj, manipulare si castig personal.
Sunt discutii cu colegi de la PDL pentru a vota si ei motiunea noastra de cenzura, cred ca printre cei din zona Ardealului vor fi foarte multi care nu inteleg de ce trebuia cedat unui santaj in ceea ce priveste Universitatea din Targu Mures.
Pai tradator este domnul Boc care este in inima Transilvaniei si a Ardealului si care, practic printr-un santaj pe care UDMR il face la adresa PDL, el ca presedinte cedeaza, cedeaza, cedeaza in fiecare zi cate ceva.
La Basescu, stiti foarte bine cu ce se ocupa consilierii sai (...) Romania a fost condusa cu santaj si dosare, prin metode securiste.
Este un sistem bazat pe santaj, pe urmarirea permanenta a tuturor politicienilor, un sistem securist dus la extrem, care a generat deja haos administrativ si a blocat statul.
Dar nu, el a demisionat ca urmare a santajului lui Basescu, santaj recunoscut senin de cel din urma. Grupul de la Cluj a jucat permanent pe mana PDL si a lui Traian Basescu.
Si in timp ce guvernantii se comporta impecabil - riscand chiar sa-si nemultumeasca alegatorii prin prea marea toleranta fata de dezordinile provocate de ramasitele fostului regim Basescu -, presedintele demis si acolitii lui instiga la ilegalitate si la anarhie, facand totodata presiuni, recunoscute ca atare de catre Basescu insusi, la adresa unor responsabili ai institutiilor statului, asupra carora insista sa exercite un anumit control prin santaj.
"Il anunt pe aceasta cale pe presedintele Traian Basescu (...) ca va esua si in tentativa pe care o pune la cale impotriva mea, legata de presupuse amenintari si acte de santaj de care m-as face vinovat in raport cu sacrosanctul presedinte.
De ce, pentru prima data in istoria UE, s-a rastit la un popor partener, de ce a intervenit, prin santaj, in decizia politica si electorala, riscand sa declanseze sentimente antieuropene si antiamericane?
Ponta trebuie sa respinga categoric orice tentativa de santaj in acest sens. E fara obiect. Bruxelles-ul nu si-ar permite asa ceva fata de Romania, fiindca nu risca sa ne piarda ca stat-membru, pentru ca o parasire a Uniunii Europene din partea Romaniei ar insemna un precedenr nedorit.
El a sustinut, fara sa doreasca sa prezinte detalii, ca presedintele a incercat sa il santajeze in acest fel. "Nu pot sa spun ca a fost vorba de un santaj direct, imi dai si iti fac.
Securistul si mezinul lui, bolnavi dupa avere, l-au escrocat pe celalalt fiu, Sorin, impuscat in decembrie 89, intors in tara, si folosit pentru santaj si trafic de influenta de catre propriu-i tata care pe urma a facut totul ca sa-i fure partea de mostenire cuvenita.
"Razboiul steagurilor" nu este altceva decat o noua forma de santaj din partea UDMR. Care vrea sa intre la guvernare, unde e cald si bine.
Printr-un santaj ordinar, "popularii" aflati la conducerea Uniunii Europene, coordonati de Jose Manuel Durao Barroso, ii fac, inca o data, jocul lui Traian Basescu, obligandu-l pe Victor Ponta sa o nominalizeze pe Laura Codruta Kovesi la sefia DNA.
Kovesi - testul decisiv pentru U.S.L "Nu-mi sta in fire sa ma pronunt despre ceva ce nu cunosc, dar nu am nici un fel de indoiala ca acuzatia de "santaj" pentru care l-a arestat DNA pe directorul Antena 1 e doar o momeala, piesa e mai mare si mult mai subtila dar, spre amuzamentul tuturor, e jucata de niste comedianti de mana a doua.
google-analytics.com