Cautare

2103 de rezultate pentru "foto galer1 vectra" (2.71 secunde)
Cunoscutul grup de firme Vectra a cerut insolventa la Tribunalul Constanta, spalandu-se astfel pe maini de datoriile uriase pe care le-a acumulat la furnizori si la bugetul de stat.
Un tren care facea legatura intre Falticeni si Dolhasca a lovit in plin un autoturism Opel Vectra. Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00.
Politistii din cadrul IPJ Dolj au precizat ca, miercuri noapte, in jurul orei 1.00, Nicolae Constantinescu, de 38 de ani, din Craiova, in timp ce conducea un Subaru Legacy dinspre Filiasi catre Craiova, in zona Combinatului Doljchim a pierdut controlul directiei, a iesit de pe sosea si a intrat in parcarea Combinatului, unde a lovit trei autoturisme - un Opel Astra, un Opel Vectra si un Peugeot 307.
Patronii de studiouri foto dau faliment pe capete. Tehnologia foto avansata din momentul de fata avantajeaza amatorii de fotografie, dar ruineaza pe cei care, pana acum, au avut ca domeniu de activitate procesarea filmelor foto si comercializarea acestora.
Interpretarea viselor in care apare un aparat foto.
Saptamana aceasta a venit cu o premiera pe piata foto din Oltenia. Digiland, unul dintre cei mai importanti parteneri Nikon Romania, a lansat vineri primul magazin specializat de echipamente foto din Craiova.
Prima oara am pus mana in clasa a VI-a pe un aparat foto de la KODAK, aparatul acela basic, cu film de 35 mm J. ... Am ajuns acasa, am rugat-o pe mama sa imi cumpere un aparat foto..
Preturile filmelor foto au scazut in ultimii doi ani in medie cu aproximativ 35%. ... Producatorii spun ca filmele foto sunt din ce in ce mai putin cerute, iar cauza este „era digitala“, care a adus cu sine aparate de asa natura incat nu mai au nevoie de film.
Cu toate ca municipiul Craiova este saturat de laboratoare foto, intreprinzatorii din domeniu nu duc lipsa de clienti. Cum a reusit laboratorul foto Pro Maestro sa se impuna pe piata in mai putin de un an de la lansare, ne-a spus chiar unul dintre asociatii firmei.
Daca ati planuit sa cumparati o camera foto digitala pentru vacanta de vara, atunci trebuie sa va grabiti.
Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii mai detine un autoturism Opel Vectra, fabricat in 1992. Romeo Nicoara are doar un autoturism Opel Liberalul Romeo Nicoara, secretar de stat pe probleme de tineret la Cancelaria primului ministru, este cel mai sarac dintre satmarenii din Guvern.
Senatorul UDMR Fekete Andras are 1 ha teren forestier in Simleu Silvaniei, tot acolo un apartament de 67 mp, un Opel Vectra din 1995, 165 de milioane de lei, 57 de milioane, 4 milioane si 21 de milioane de lei ca vicepresedinte al Consiliului Judetean, consilier judetean, subprefect si senator.
Introducerea lui Corsa mareste gama Opel OPC la cinci modele: varful de gama, Vectra OPC, cu 280 CP (206 KW) este disponibil in configuratiile sedan sau station wagon;
Renault va ataca topul clasei medii europene prin lansarea noii Laguna 3, în conditiile în care Ford vine cu noul Mondeo, Opel se pregateste cu Vectra, Honda cu Accord, iar Citroen va produce o noua generatie a modelului C5.Renault Laguna 3 va fi lansat cel mai probabil la salonul auto de la Frankfurt.
Renault va ataca topul clasei medii europene prin lansarea noii Laguna 3, în conditiile în care Ford vine cu noul Mondeo, Opel se pregateste cu Vectra, Honda cu Accord, iar Citroen va produce o noua generatie a modelului C5.Renault Laguna 3 va fi lansat cel mai probabil la salonul auto de la Frankfurt.
Cei care opteaza pentru un model Opel beneficiaza, pana pe 25 septembrie, prin programul "Rabla", de reduceri de pana la 2.435 de euro pentru Astra Classic, de pana la 2.910 euro pentru Noul Astra, respectiv de pana la 4.000 de euro pentru Vectra si Signum.
In ceea ce priveste designul, Insignia s-a scuturat de imaginea comuna pe care o avea Vectra si se prezinta in stofa noua.
Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar castigatorul va pleca acasa cu un Opel Vectra OPC in valoare de 24 de mii de euro.
Consortiile interesate de realizarea acestei autistrazi, o investitie estimata la 1,5 miliarde euro, sunt formate din companiile Obrascon Huarte Lain SA - OHL ZS SA, China Communications Construction Company - Dogus Insaat VE Ticaret AS - Egis Projects, Spedition UMB - Tehnostrade - Vectra Service, Strabag AG - Strabag SE - Vinci Construction Grands Projects - Vinci Construction Terassament - Aktor SA - Aktor Concessions SA (denumita Via Subcarpatica) si Impregilo SpA - Salini SpA.
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. Stupilor dinspre Str. Somesul Mare catre Str.
google-analytics.com