Cautare

266 de rezultate pentru "santaj" (8.25 secunde)
"Noi vom continua sa incercam sa punem capat distrugerii Romaniei de catre acest Guvern, in fruntea caruia se afla Traian Basescu pe care prin toate mijloacele, de la santaj la distribuirea indirecta de bani publici catre clientela, il mentine in functie Traian Basescu.
Sumele au fost alocate printr-o hotarare aprobata de Guvern in sedinta din 20 septembrie, cu o zi inainte ca presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, sa afirme in plen, in contextul dezbaterii legii pensiilor, ca deputatii PSD au cerut PD-L 127 miliarde de lei pentru a vota proiectul de lege, iar democrat-liberalii nu au acceptat acest "santaj ordinar".
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la RRA, ca parlamentarii din opozitie vor vota impotriva incuviintarii retinerii si arestarii preventive a deputatului PDL de Giurgiu Dan Pasat, acuzat de santaj.
• Colaborarea cu grupul independentilor (UNPR) este exclusa, deoarece acest grup s-a constituit si actioneaza ca instrument de santaj si destructurare a opozitiei parlamentare.
Dan Pasat este acuzat de santaj. Deputatii opozitiei nu auparticipat la vot. Concluzia: Deputatii puterii l-au sfidat inca odata pe Traian Basescu, care ceruse expres ca votul sa fie pentriu arestarea lui Dan Pasat.
Ani de zile, Traian Basescu a pledat pentru "intoarcerea la popor" (eventual in Piata Universitatii) ca santaj, ori de cate ori desfasurarile de pe scena politica nu-i mai conveneau.
Cu viermii aia din PDL in Parlament, cu subordonatii Generalului Izmenelor, cu deputatii care reprezinta minoritatile nationale, cu dosarele de santaj pe care i le ofera serviciile, cel putin reorganizarea administrativa trece de Parlament.
Cred ca ar trebui sa faca pasul in lateral si sa nu cedeze la acest santaj", recomanda Zgonea. Cat despre posibilitatea unei simple actiuni profesionale a DNA in acest caz, i se pare exclusa.
Nu stiu cine are de castigat, PDL sau noi, dar stim ca trebuie sa fie un guvern care sa aiba sustinerea populara, nu sustinerea unor voturi cumparate sau obtinute prin santaj in Parlament", a mai spus liderul social-democratilor.
Dar, chiar si cu acest verdict ridicol, justitia a infirmat, pe fond, toate acuzatiile lansate la adresa mea, inclusiv episodul verisoarelor amagite de himera unei imbogatiri rapide prin santaj", scrie conservatorul.
"Nu cedez la presiuni si santaj", a adaugat Antonescu, care i-a reamintit lui Voiculescu ca el si-a asumat acest parteneriat in ciuda criticilor primite.
In acest partidulet nascut cu forcepsul cred ca i-ar sta foarte bine ca membru lui Sebastian Lazaroiu, si-ar putea aduce reale contributii in racolarea primarilor de la alte partide, prin frica, santaj, amenintari si injurii, asa cum este obisnuit sa procedeze.
news20.ro informa in urma cu ceva timp : Videanu: Cristian Popescu Piedone si-a obtinut permisul auto fraudulos Primarul Sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, este unul din cei care si-au luat permisul in mod fraudulos la Pitesti.
"Nu prin santaj fata de un prieten traditional putem rezolva problemele, ci prin discutii si prin intelegere. Exigenta noastra este ca drepturile pe care le dam noi minoritatii sarbe din Romania sa fie recunoscute si minoritatii vlahe din Valea Timocului", a concluzionat presedintele Traian Basescu.
santaj. Pot sa zic ce vreau, n-aveti curaj sa ma schimbati, ca pierdeti postul de presedinte al Senatului. De ce o face, e foarte greu de spus.
De aproape un an tot ma "contacteaza" tot felul de binevoitori, gata sa ma "ajute" sa rezolv acest scandal (un tip de santaj mai libidinos decat cel direct, pe fata).
Prin santaj. Pentru ca daca asumarea cade, cade Guvernul si nu este exclus ca parlamentarii sa plece acasa. Ca Parlamentul sa fie dizolvat.
Nu vorbim de santaj, ci de promisiuni legate de bani pentru investitii sau orice alte avantaje care i-ar ajuta pe primari sa ramana la putere.
ofiteri de securitate - telefoniste si dealeri de dosare pentru santaj; consuli ai Romaniei - colectori de CNP-uri pentru alegerile viitoare;
Nu vorbim de santaj, ci de promisiuni legate de bani pentru investitii sau orice alte avantaje care i-ar ajuta pe primari sa ramana la putere.
google-analytics.com