Cautare

266 de rezultate pentru "santaj" (3.98 secunde)
Fie prin mituire, fie prin santaj asa cum se practica la romani acestia vor fi adusi sa ceara si dreptul de a avea relatii diplomatice cu alte state pe motiv ca relanseaza economia...motive se gasesc usor, frazeologii la fel.
Atunci a fost vorba mai degraba de un soi de santaj pentru o candidatura pe care nu si-a dorit-o, de o decizie luata pe picior, in ultima clipa, si de o sustinere slaba din partea unei drepte faramitate si obtuze.
joaca rolul de mijloace de presiune si santaj. Ne-a dovedit-o, inca o data, presedintele Basescu aseara; orice vot altfel decat vrea domnia sa, ar face rau la MCV.
"Si PDL s-a saturat de regimul Basescu, de abuzuri, de santaj, de dosare, de linsaj mediatic (...) Important e ca trebuie sa folosim 2014 pentru adevarata schimbare a Romaniei.
Adrian Nastase a fost condamnat, luni, de catre completul de 5 judecatori al ICCJ, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si santaj.
"Am sa-i transmit un mic mesaj si senatoarei santajiste Firea, aducandu-i aminte ca a fost condamnata la o amenda de 1.000 de lei pentru santaj impotriva unui membru CNA", a mai spus presedintele Traian Basescu.
Nu, Antonescu n-a plecat din proprie initiativa, ci ca urmare a unui oribil santaj. Stiu ca suna groaznic, dar daca nu va sti sa gestioneze situatia in care este acum, Antonescu este candidat sigur la sinucidere.
Sa nu vorbeasca de traseism cei care l-au patentat, l-au folosit si s-au folosit de alesii locali prin santaj si constrangeri!
Conteaza prea putin daca Robert Turcescu executa un ordin pentru a se implica in jocul lui Basescu sau daca a cedat nervos, sub presiune sau santaj, recunoscandu-si dubla comanda in fata unei iminente deconspirari.
Iar o majoritate realizata prin combinatorica, in spatele usilor inchise, probabil, santaj si tranzactionare, nu este decat o noua solutie imorala de deturnare a vointei electoratului.
Pe de alta parte, constienti de subtirimea ideilor de forta pompos intitulate motiune de cenzura, liberalii incearca diverse forme de santaj emotional la colegii din UNPR.
A ridicat miza inca de la inceput, lansand un adevarat santaj emotional. In martie, Ciolos spunea la Pro TV: - Faptul ca lansam aceasta subscriptie publica este pentru ca am vrea sa ne-o asumam impreuna - statul si societatea.
"Daca are dovezi ca sint parte in afacere sau e vorba de santaj, ii dau adresa PNA, sa duca acolo dovezile ", a afirmat Nastase.
Aceste informatii, obtinute ilegal, sint folosite pentru ducerea la indeplinire a amenintarilor de santaj impotriva grupului Rompetrol, incepute in martie 2004, odata cu publicarea acelui infam document pe care presa l-a numit Raportul Talpes”, a declarat ieri, presedintele Rompetrol, Dinu Patriciu.
O decizie cu caracter mai mult politic, un nou element de santaj sau de razbunare in contextul relatiilor actuale dintre Republica Moldova si Rusia, sustin mai multi observatori, pe fundalul incuviintarii tacite a autoritatilor de la Chisinau.
Dupa ce conducerea Cemtrade SA (fabrica de alumina) Oradea a declarat razboi, in cursul zilei de marti, conducerii SC Electrocentrale Oradea, acuzand-o de santaj si de faptul ca nu respecta o hotarare judecatoreasca emisa de Curtea de Apel Bucuresti, miercuri dupa-masa rusii de la fabrica de alumina au lasat-o mai moale cu declaratiile razboinice.
Exista oameni care merg pe santaj si care au pe "cineva" in spate", a mai precizat directorul Agentiei SAPARD Constanta, Mircea Solomon.
"Este clar o forma de santaj. Nu au niciun drept legal sa faca acest lucru. Legea este de partea noastra si avem tot dreptul sa ne exercitam profesia" - declara Toma.
Dan Diaconescu si Doru Parv sunt acuzati de santaj si amenintare in legatura cu primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot.
Ce a fost rentabil la noi ne-a luat, mai mult sau mai putin obligatoriu, prin santaj. Ce a fost pagubos, ne-a pus in carca.
google-analytics.com