Cautare

305 de rezultate pentru "sandu" (2.55 secunde)
Romania, tara cu cea mai mare incredere in Uniunea Europeana Romania este in continuare tara in care se inregistreaza cea mai mare incredere in Uniunea Europeana, desi nivelul acestei increderi a mai scazut in ultimul an, de la 74 la suta la 68 la suta, conform ultimului Raport National privind Romania, realizat in cadrul Eurobarometrului din mai-iunie 2005, prezentat ieri de Jonathan Scheele, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, si de Dumitru Sandu, editorul national pentru Romania al Barometrului de opinie.
Directorul GEA a citat un studiu realizat recent de sociologul Dumitru Sandu in care se arata ca 9,1% din populatia totala a Romaniei, ceea ce inseamna aproximativ doua milioane de persoane, lucreaza in strainatate.
La randul sau, Cristinel Sandu Popescu, director VOLTINVEST SA Craiova, a precizat: "Nu acceptam asemenea tranzactii, pentru ca nu sunt profitabile.
Santierul Naval Damen - Gelu Stan - PSD - peste 21 de miliarde profit, Electrocentrale Galati - Cristian Istrate - PC - aproape 11 miliarde profit, Profiland - Andrei Lisinschi - PD - peste doua miliarde profit, Dunarea SA - Sandu Traian - PNL - 1,5 miliarde de lei profit, Administratia Pietelor Agroalimentare - dr.
La fel sustine si Cristinel Sandu Popescu, director la alta societate de brokeraj, VOLT INVEST SA Craiova: "Vin mai multi batrani ca de obicei.
“Au fost prezentate concluziile trase la toate seminariile si conferintele din acest an care au avut ca tema pescuitul si acvacultura”, ne-a declarat presedintele Asociatiei Pescarilor din Galati, Sandu Tanvuia.
"Parerea mea e ca noul mod de impozitare ii va determina pe craioveni sa declare adevarata valoare a imobilelor tranzactionate pentru ca acum valoarea impozitului este mai mica", a declarat Cosmin Sandu, notar public.
Daca il vom considera o oportunitate la un moment dat, il vom introduce", a declarat Cristinel Sandu Popescu, director la VOLTINVEST SA.
Cu jalba la ministru Presedintele Organizatiei Pescarilor Galati, Sandu Tanvuia, ne-a spus ca a cerut ajutorul ministrului Agriculturii, Dan Motreanu, pentru ca oamenii pe care ii reprezinta sa nu ramina fara obiectul muncii.
Pretul este cel mai important, ca daca n-ai cu ce s-o cumperi si s-o întretii degeaba-ti doresti o masina anume“, a afirmat Razvan Sandu, de 26 de ani.
Aceasta lansare a operatiunilor in Romania a fost marcata de o conferinta de presa sustinuta la Hotelul Hilton (Athenee Palace) din Bucuresti, la care au participat Filipe de Jesus Pinhal, Jose Joaquim Coelho Toscano si Christopher de Beck, toti trei membri ai staff-ului de conducere ai Grupului Millennium, precum si Dan Sandu, directorul general adjunct al Bancii Millennium SA din Romania.
La nivelul municipiilor din cele sase judete din cadrul regiunii Sud-Est, din care face parte si Galatiul, a fost colectata de la populatie, la data de 3 noiembrie, o cantitate de 25,6 tone de deseuri electrice si electronice, a declarat directorul executiv al Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului (ARPM) Galati, Carmen Sandu.
Cei mai multi bani se duc pe mâncare“, a declarat Crina Sandu, alta pensionara din Banie. Alti craioveni îsi argumenteaza obiceiul culinar si prin obisnuinta.
Directorul executiv al Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Galati, Carmen Sandu, ne-a declarat: "Aceste actiuni vor avea loc lunar, la nivelul fiecarui judet, si fiecare primarie isi stabileste data la care va avea loc, in fiecare luna, colectarea deseurilor".
"Daca ar fi sa-mi achizitionez o locuinta, as face-o pe cont propriu, nu printr-o agentie, deoarece trebuie sa platesc comisionul si nu-mi permit", a spus Sandu Popescu.
Practic, in afara de directorul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Galati, Carmen Sandu, care a luat cuvantul in deschiderea evenimentului, cele mai concrete interventii avute pentru salvarea mediului inconjurator prin metode mai putin costisitoare si nepoluante au fost ale reprezentantului Centrului de Consultanta Ecologica Galati, Mirela Leonte.
Cristinel Sandu Popescu, directorul Voltinvest, sustine ca putinii cumparatori de titluri AUCS speculeaza pachete mici pentru câstiguri pe termen scurt.
Discriminare intre judecatori si grefieri Toti cei 28 de magistrati si asistenti judiciari din cadrul Tribunalului Galati, in frunte cu presedinta instantei, judecatoarea Carmen Sandu, au deschis un proces impotriva Ministerului Justitiei si Ministerului Finantelor pentru plata sporului de vechime in munca aferent perioadei 17.01.2007-12.02.2007 si efectuarea ulterioara a mentiunilor necesare in cartile de munca.
Nu lipsesc nici produsele din blana. "Avem marfa doar pentru noul sezon", a declarat Elena Sandu, una dintre expozantii din Craiova.
Nu lipsesc nici produsele din blana. "Avem marfa doar pentru noul sezon", a declarat Elena Sandu, una dintre expozantii din Craiova.
google-analytics.com