Cautare

2233 de rezultate pentru "s c nac srl telefon" (4.57 secunde)
Cum mandatele parlamentare au fost validate pe 17 decembrie 2004, cei aflati in incompatibilitate trebuia sa opteze pentru politica sau afaceri pina cel tirziu pe 27 decembrie 2004, lucru care nu s-a intimplat in 18 cazuri.
SC Topcont Invest SRL si SC La Maison Consulting SRL se ocupa de consultanta si arhitectura si au adus familiei Geoana in 2006 un profit net de 10 miliarde lei vechi.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AJOFM) Galati a inceput recent verificarea celor 32 de societati comerciale care au luat in anul 2001, in baza Legii 1 din 1991, credite in valoare totala de 39,249 miliarde de lei pentru a constata daca firmele respective au indeplinit obligatiile ce le reveneau potrivit actului normativ Din cele 12 firme controlate pina acum, inspectorii AJOFM Galati au descoperit faptul ca doua dintre ele, Melcret AT SRL si Larissa SRL, nu au respectat una din conditiile impuse pentru obtinerea creditului, respectiv sa mentina timp de 3 ani toti somerii pe care i-au angajat in momentul primirii imprumutului.
Licitatia pentru castigarea UREX Rovinari va avea loc astazi, caiete de sarcini cumparand, printre altii, SC SUCCES NIC COM SRL, condusa de Nicolae Sarcina, Lucia Barzaceanu, economista la SC SUCCES, in calitate de persoana fizica, SC ROMINEX SA, condusa de fostul subprefect de Gorj, Eugen Valceanu, dar si SC LEXI STAR SRL.
Eurospeed Trans SRL, Citera Ceramica SRL si Gathering Iron Corporation au derulat afaceri de circa 12 milioane lei (peste 3 milioane euro), fara a plati nici un leu la bugetul de stat.
Desi sapte intreprinzatori din Galati s-au inscris pe lista pentru a primi bani de la bugetul statului, doar patru dintre dosare au avut punctajul care le-a permis sa se numere printre cei aproximativ 300 de beneficiari ai programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata.
SC "Digital Tehnoplus" SRL, care va scoate din buzunar 7000 de lei, pentru lipsa evaluarii riscului la locul de munca, SC "Mat Mob Iorgovan" SRL, care va achita 5.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Totodata, Camina Trust SRL - o societate din trustul Intact care detine postul GSP TV, lansat anul trecut, a inregistrat un profit de 69.406 lei, la o cifra de afaceri de 795.863 de lei.
b) titularul inceteaza sa difuzeze serviciul de programe pentru care i s-a acordat licenta audiovizuala mai mult de 90 de zile, pentru motive de natura tehnica, si mai mult de 96 de ore, pentru orice alte motive imputabile titularului".
Pentru abaterile constatate s-au aplicat: ... Pentru remedierea deficientelor au fost stabilite termene clare, unele dintre deficiente (afisarea numerelor de telefon) fiind remediate pe loc. ... De asemenea, s-a verificat existenta autorizatiilor:
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
De fapt, tot mai multi angajati primesc un telefon mobil de la serviciu.
Jocurile si aplicatiile pentru Android colecteaza informatii despre tine Aproape 13% din cele mai populare jocuri de Android contin reclame agresive care pot trimite numarul de telefon al utilizatorilor catre terti, releva un studiu realizat de Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii antivirus, pe 130.000 de aplicatii.
Si tot la capitolul controale, Danut Culetu s-a aratat impotriva verificarilor hotelierilor. ... In schimb, revenind la Directia de Ape Dobrogea Litoral, trebuie precizat ca aceasta a prezentat, ieri, 19 aprilie a.c., stadiul la zi de dezafectare a constructiilor provizorii ilegal amplasate pe plaja litoralului romanesc.
Sase societati s-au inscris in cursa pentru contractul de salubrizare al orasului Otopeni. ... Cele sase societati care au inscris oferte la licitatie sunt Eco Aimeri S.R.L., SSB S.A., Romprest S.A., Rebu S.A., Dmv Prosal S.R.L. si Brai-Cata S.R.L. ... S.C.
Desi cei mai multi dintre consilieri detin actiuni la firme profitabile, mai sunt si alesi care s-au multumit cu slujbe in sistemul de invatamant sau in cel sanitar.
Fiscul doljean s-a incurcat din nou in itele tranzactiilor derulate de societatile controlate de omul de afaceri Dinel Staicu, in incercarea de a recupera banii datorati bugetului de stat.
Considerata una dintre cele mai mari unitati din tara,Tabacaria Bucovat a fost cumparata in anul 1999 de SC Fortan SRL, firma consilierului local din Bucovat care, o data cu fabrica, a preluat si statia de epurare a apelor reziduale.
c. ... Printre firmele care se vor imbogati datorita soselei de centura se numara SC "Bavaria" SRL, administrata de Gica Panca, care cedeaza 2. ... 000 mp detinuti in Ovidiu, firma constanteana de transport pasageri "Golden Light" SRL, administrata de Kemal Caliskan, care va trebui sa renunte la 2.
google-analytics.com