Cautare

2233 de rezultate pentru "s c nac srl telefon" (2.83 secunde)
Autoritatile au gasit o solutie pentru salubrizarea Craiovei si in 2012, incredintand aceasta activitate, prin negociere directa, tot SC Salubritate Craiova SRL Pericolul ca municipiul Craiova sa ramana nematurat si cu gunoiul nestrans pare sa fi trecut.
Pe noua lista de firme apar societatile Prima Broadcasting Group (la care Tariceanu detine o actiune in valoare totala de 2.500 de lei), ICARE services SRL (societate aflata in proces de dizolvare de drept conform articolului 30 din Legea 359/2004, unde detine 17 actiuni in valoare totala de 170.000 lei), TILT et.
Pornind de la actele unei societati din Constanta, comisarii au ajuns la principalul sau furnizor de cereale, SC Green Explorer SRL Lumina, amplasata pe strada Luceafarului nr.64, potrivit datelor declarate.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Unul dintre proiectele aflate în derulare poarta titulatura „Mara Residence“, fiind dezvoltat de societatea Minteger Impex SRL, pe o suprafata de aproape zece hectare, situate la circa 1,5 kilometri de Metro Craiova, la soseaua ce merge spre comuna Cârcea.
Masterplanul de amenajare a teritoriului din zona Aeroportului Craiova va fi realizat de firma HALCROW ROMÂNIA SRL, filiala a unei cunoscute companii britanice cu realizari arhitecturale remarcabile pe plan international, de la cladiri administrative, la spitale, hoteluri si stadioane.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia nu poate sa scape de intermediarul SC BEST Recuperare Creante SRL din Alexandria, angajat, in schimbul unor onorarii enorme, sa recupereze creantele celui mai mare producator de carbune din tara.
Semnarea contractului intre Consiliul Judetean Dolj si firma HALCROW ROMÂNIA SRL, castigatoarea licitatiei pentru realizarea masterplanului de amenajare a zonei Aeroportului Craiova, s-a amanat, dupa ce una dintre firmele care au depus oferte a facut contestatie.
Fie ca activeaza in domenii grav afectate de recesiune, fie ca este vorba doar de panica instalata in randul partenerilor de afaceri, marile firme s-au trezit cu dosare de insolventa la tribunal.
SC Olanesti Riviera SA, SC Sind Romania SRL, SC Barreco Lary SRL, SC Omicron SRL, SC Tour Alice SRL, SC Hodo SRL si SC Nex SRL, potrivit unui comunicat emis ieri de autoritatea de concurenta.
Emisiunea lui Dan Bitman, de la TVR, Danutz SRL, a avut duminica 3 iunie invitati de marca :
Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea societatii Mamitzu Production SRL, care a cerut instantei declansarea procedurii insolventei pentru televiziunea lui Dan Diaconescu. Societatea Mamitzu Production SRL a solicitat Tribunalului Bucuresti (TB), pe 30 noiembrie 2011, deschiderea procedurii insolventei in cazul societatii Ocram Televiziune SRL.
Protest al redactorilor de la Jurnalul National Am ales aceasta forma de protest anonim, din pricina clauzelor contractuale impuse de conducerea Intact Publishing SRL, care interzic orice forma de protest, orice divulgare a clauzelor contractuale si orice informatie data publicitatii, care ar putea aduce atingere intereselor societatii.
Primarul PSD înghesuie cateva sute de săteni în autobuze, oferă ... să ... Bucureşti, căminele studenţeşti din Regie. ... de mii de lei, 50 de studenţi urmau să ... că
Regia de Apa Craiova a efectuat lucrari de miliarde la reteaua de alimentare din santierul centrului Baniei, insa contravaloarea lor va fi platita de primarie catre UTI International si SCT Bucuresti, care, la randul lor, au contractat executia firmei Lefman SRL Craiova, aflata in procedura de faliment la 30 iunie 2006.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin. ... Pe langa faptul ca este un telefon, acest gadget este programat sa controleze si o multime din functiile masinii, spun cei de la Dvice.com .
Ce preferi, aplicatiile din telefon sau petrecerea timpului cu partenerul? ... c) O aplicatie interesanta face ca timpul sa treaca in mod placut. ... b) O noapte de pasiune cu jumatatea ar putea fi memorabila la lumina difuza a telefonului mobi, c) Prefer atingerea telefonului decat pe cea a partenerului.
google-analytics.com