Cautare

2233 de rezultate pentru "s c nac srl telefon" (4.27 secunde)
Potrivit actualului sef al statului, prin aceste contracte ce insumau la data semnarii lor 8 milioane USD s-au scurs cel putin 4 milioane de dolari din fondurile publice ale companiilor de stat aflate in subordinea Ministerului Transporturilor, catre buzunarele unor inalti functionari guvernamentali si a clientelei politice a fostului partid de guvernamant.
Licitatie cu cintec Prefectura Dolj a organizat, pe 5 noiembrie 2004, selectia de oferte pentru tiparirea buletinelor de vot, la care s-au prezentat mai multe firme, printre care SHOPING MARKET SRL, EUROPAPER SA si SC MEDIA SUD MANAGEMENT SA.
Sumele proveneau din TVA-ul aferent vinzarii propriei case intre doua SRL-uri. in ingineria lor financiara, sotii Maior au folosit societatile Serv Com SRL si M Lia SRL, la care sint asociati.
Daca primarul nu face vreo scamatorie in urmatoarele trei saptamani, SC Salubritate SRL, firma de salubritate a Consiliului Local Craiova, nu va mai putea curata strazile de mizerie si zapada. ... Juristii municipalitatii s-au gandit la o solutie miraculoasa:
Societatile detinute de acestia, SANSCRIS SRL, ALEXANDER SRL si SFINX TRADING, toate din Brasov, au virat in contul PSD Gorj 500 de milioane de lei.
Cu sanse reale de castigare a licitatiei organizate in luna august au intrat doua asocieri de firme, anume, pe de o parte, Proiect Bucuresti SA, Ecoterra SRL, Metroul SA, Western Outdoor SRL, Alpha Studio, pe de alta parte, Iptana SA, asociata cu WSP Group SRL.
"Procurorii anticoruptie au constatat ca, in perioada august - decembrie 2004, Comisia de licitatie numita de Ion Dumitru, cu sustinerea si implicarea acestuia, a atribuit opt contracte de achizitie publica in valoare totala de 116 miliarde de lei vechi unui numar de patru firme controlate de omul de afaceri Alfred Florea (SC Alca Hunting Com SRL, SC Romarmy SRL, SC Express Trading SRL, SC Romtextil Com SRL) in conditiile in care respectivele firme achizitionasera bunurile care faceau obiectul contractului cu numai 16 miliarde de lei vechi", se arata in comunicat.
La 24.06.2011 MDRT a atribuit un contract in valoare de 10.175.168,44 lei, prin care SC Europlus Computers SRL, trebuia sa presteze servicii de promovare a Romaniei in cadrul evenimentelor desfasurate cu ocazia organizarii Galei Internationale de Box profesionist de catre Federatia Romana de Box.
Asa au fost votate trei proiecte prin care mai multe imobile ale Societatii Comerciale Domeniul Public si Privat Judetean Constanta SRL au fost trecute in administrarea unor autoritati locale.
doua masini, un SUV Toyota RAV4 si un Mercedes Clasa S, ambele second hand; ... detine 80% din firma AVI SRL sub forma de parti sociale in valoare de 400.000 de lei.
Purtatorul de cuvant al PNL Gorj, Ion Raut, un simpatizant al taberei Morega, s-a exprimat in mod plastic si a spus ca in partid functioneaza societatea "Dezbinarea SRL", care este condusa de adversarii actualului lider al partidului. ... "La PNL Gorj functioneaza Dezbinarea SRL.
Dupa ce ani de-a randul a fost o sursa de imbogatire pentru oamenii de afaceri care vindeau componente miniere prin asa-numitele firme-capusa, lucru ce a dus la devalizarea societatii de stat, o data cu schimbarea conducerii, Compania Nationala a Huilei (CNH) si-a schimbat viziunea, orientandu-se spre domeniul tehnicii de calcul si informaticii, numai ca nici acum neregulile nu s-au sfarsit.
In luna ianuarie a.c., comisarii Garzii Financiare Constanta au aplicat amenzi in suma totala de 1.115.640 RON, din care au fost incasate pana la aceasta ora 531.900 RON, a specificat ec.
Abia dupa ce juristul DADL a anuntat "unda verde" data de Tribunalul Constanta, care a respins cererea de suspendare a licitatiei inaintata de instanta de hotelieri, s-a putut intra in sala.
nici una din firme nu functioneaza la sediul declarat, nu s-a putut contacta nici un administrator pentru ca ori este plecat din tara, ori pur si simplu nu a intrat vreodata in Romania, nu a platit niciodata vreun ban la stat, dar a vandut in cateva luni cereale in valoare de milioane de euro.
Ultima societate care cere falimentul Rodipet este SC Standard Marketing SRL care reclama sume nerecuperate de aproape 150 de milioane de lei vechi. ... Datele Registrului Comertului aratau, in august 2006, ca actionari ai Rodipet sunt Ministerul Finantelor Publice cu 55,1% si Magnar System Com SRL cu 23%.
Porr Technobau, PA&CO International SRL/Kemna BAU, Mota Engil, Strabag, Fcc Construcción SA si Astaldi SpA. In cursa pentru reabilitarea tronsonului care face legatura dintre Oradea si limita judetului Bihor, 67 km (DN 19), s-au inscris:
Aceste masuri au fost luate deoarece societatile aflate pe lista neagra a Directiei Generale a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati nu si-au platit obligatiile datorate statului, motiv pentru care s-a trecut la urmatoarea etapa, si anume executarea silita.
Astfel, pe data de 5 decembrie vor fi scoase la licitatie bunuri in valoare totala de 21.335 lei (fara TVA) ale firmei Epamen SRL, pe lista figurand o masina de debitat, un utilaj de sudat, un utilaj de frezat si un compresor.
"La societatile Dumacris ISST SRL Pavel Medical SRL Pedr&Bog SRL Ruse Sistem SRL si Silo Impex 2007 SRL am depistat trei muncitori fara forme de angajare" a precizat Tiberiu Plesu.
google-analytics.com