Cautare

20559 de rezultate pentru "romania tv" (3.83 secunde)
Putem gasi aceste urme peste tot in lume si, evident, si in Romania. In septembrie 2016 mi-a aparut in Anglia, la editura Flying Disk Press, cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei), editata de ufologul veteran britanic Philip Mantle.
La doua persoane, presupunand ca se muta cu iubitul/iubita care are tot minimul pe economie, 100 euro - mancare (in Romania, preturile sunt aliniate la cele din Vest, ba Spania, Italia, Portugalia, au preturi pe alocuri mai mici cu 2-5% decat Romania) - un minimum de 20 lei/zi/persoana, hai 30 lei/zi/cuplu, echivalent lunar a 150 euro/persoana, 200 euro/cuplu Tragem linie.
Vizita comisarului european Franco Frattini (foto mijloc) in Romania a inceput luni seara cu o intalnire, la Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu.
"Bun venit in Romania!", a urat seful statului roman la momentul taierii panglicii, subliniind totodata ca Romania este, ea insasi, o punte de trecere pentru Ucraina catre UE. "Dragi cetateni ucraineni, sunteti oricand bineveniti in Romania, in Uniunea Europeana", a spus Basescu.
Clasa politica de la Chisinau il critica dur pe presedintele moldovean Vladimir Voronin pentru incercarea sa de a incuraja asa-zisa comunitate etnica moldoveneasca din Romania, potrivit BBC Romania.
Presa italiana scrie ca exista indicii privind existenta unor tabere de antrenament Al-Qaida in Romania. ... Serviciul Roman de Informatii nu confirma existenta unor tabere de antrenament Al-Qaida in Romania, dar sustine ca trei dintre suspectii retinuti la Roma au fost expluzati de la noi din tara pentru aceleasi acuzatii.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca nu doreste ca problemele din Kosovo privind minoritatile sa genereze o reactie care sa duca Romania in urma cu 20 de ani si a aratat ca si reprezentantii UDMR au exclus un paralelism intre situatiile din Romania si Kosovo.
"PNL e privit cu incredere si cu speranta pentru ca am demonstrat in acesti patru ani ca putem sa ducem inainte Romania, ca romanii se pot bizui pe noi si isi pot da seama ca in Romania se poate face politica cu responsabilitate si nu cu populism si cu demagogie, cum fac partidele de stanga, ca Romania poate sa fie condusa pe drumul prosperitatii", i-a asigurat Tariceanu pe galateni.
Vladimir Voronin (foto) a acuzat, ieri, Romania ca ar fi in spatele revoltelor de la Chisinau. In acelasi timp, ambasadorul roman in Republica Moldova, Filip Teodorescu, a fost declarat "persona non grata", autoritatile comuniste luand si decizia de a introduce regimul de vize in mod obligatoriu pentru Romania.
Seful statului roman il acuza pe Voronin ca duce Republica Moldova "in mod periculos inapoi spre trecutul comunist sovietic", precizand ca Romania nu va permite transformarea Prutului "intr-o noua cortina de fier".
Ministrul de externe Cristian Diaconescu a fost primit vineri de secretarul american de stat, Hillary Clinton, cu care a discutat, printre altele, despre modul in care Romania si SUA vor colabora pentru ca tara noastra sa fie inclusa in programul Visa Waiver, care permite deplasarea in SUA fara vize.
Romania este o tara in care nimeni nu mai vorbeste ca tinerii au nevoie de carti, de educatie si modele, altele decat domnisoara Basescu si doamna Udrea.
3) A explicat ca in Romania au existat germeni ai Europei unite inca din 1860.
Vicepresedintele american, Joe Biden, a afirmat, joi, in declaratia de presa de la finalul intrevederii cu presedintele Traian Basescu, ca de la prima sa vizita la Bucuresti, in 1999, Romania, "o tara extrem de frumoasa", a facut progrese. "Mi-a placut intotdeauna Romania, o tara extraordinar de frumoasa.
Vicepresedintele american Joe Biden a declarat ieri ca Romania constituie un exemplu pentru Republica Moldova, Georgia si Ucraina, pe care le poate ajuta sa parcurga drumul catre democratie. Prezent in Romania, Biden s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Deputatul democrat-liberal Sever Voinescu sustine ca sistemul bipolar, cu doua partide, unul de stanga si altul de dreapta, ar fi daunator pentru ca ar instaura oligarhia, astfel ca Romania redusa la PSD si PNL "ar fi condusa de Vantu si Patriciu, iar eventualul lor conflict ar fi singura competitie".
Machiavelli.ro publica un interviu Agerpres cu Adrian Nastase, intitulat "Vreau sa restabilim normalitatea in Romania", pe care il puteti citi in continuare. ... - Sunteti la o varsta la care puteti compara, cu serenitate, epocile pe care Romania le-a parcurs recent.
toti cetatenii romani au nevoie de autonomie, cresterea nivelului de autonomie catre toate comunitatile romanesti este in curs si este un proces care tine in Romania de cativa ani buni.
Eu sper sa fim suficient de convingatori, pentru ca Romania are nevoie sa-si relanseze economia. ... Romania are contributii sociale printre cele mai inalte niveluri in UE", a declarat Videanu, intr-o emisiune difuzata ieri de PRO TV.
toti cetatenii romani au nevoie de autonomie, cresterea nivelului de autonomie catre toate comunitatile romanesti este in curs si este un proces care tine in Romania de cativa ani buni.
google-analytics.com