Cautare

20561 de rezultate pentru "romania tv" (3.31 secunde)
Oficialii Fondului spun ca este inca dificil de evaluat impactul cotei unice • FMI a acceptat un deficit bugetar de 0,7%, dar a adus in discutie majorarea TVA la 21% Efectul introducerii cotei unice asupra bugetului este inca dificil de evaluat si ar mai putea dura citeva saptamini sau chiar luni pina la stabilirea unui nivel de deficit bugetar, a declarat vineri, la Bucuresti, Jeroen Kremers, director executiv al constituentei FMI, din care face parte Romania.
Fostul ministru de Finante Daniel Daianu a afirmat ca nu avem nevoie de o misiune FMI la Bucuresti, ci de un guvern si de autoritati capabile sa judece ce este realist pentru Romania.
In 2002, ultima data cind guvernul roman a invitat bancile interesate sa depuna o oferta pentru Banca Comerciala Romana, cea mai mare banca din Romania, nu a primit nici o oferta credibila, in schimb trei ani mai tirziu situatia este complet diferita, sustine editia de ieri a cotidianului "Financial Times ".
Romania nu are nici un fel de probleme in alimentarea cu gaze din Rusia, asigura la unison premierul Calin Popescu-Tariceanu si ministrul Economiei, Codrut seres, dupa reuniunea convocata de seful Guvernului cu autoritatile din domeniul energetic, ca urmare a crizei provocate de decizia Rusiei de a sista furnizarea de gaz metan catre Ucraina.
Daca nu se aplica masurile de simplificare din instructiuni, atunci cand un bun este trimis in Romania dintr-un alt stat-membru in cadrul unui contract de consignatie sau al unui contract privind stocuri la dispozitia clientului, furnizorul care nu este stabilit si nici inregistrat in scopuri de TVA in Romania realizeaza un transfer in statul-membru de origine, conform echiva- lentului din legislatia statului-membru respective;
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat ieri ca are ambitia sa transforme Romania "in a saptea putere economica din Europa", bazandu-se pe resursele umane, naturale si financiare ale tarii.
Compania azera SOCAR intentioneaza sa livreze direct tiei si gaze naturale pe piata romaneasca pentru a evita intermediarii si va folosi piata autohtona pentru a se extinde pe pietele din Europa, a declarat ieri reprezentantul firmei in Romania, Hamza Karimov.
Cele mai profitabile trei companii private din Romania au ramas si in 2006 Petrom, Orange Romania si Vodafone Romania, cu un profit brut cumulat de 5,5 miliarde de lei, echivalentul a circa 1,65 miliarde de euro.
O parte dintre cetatenii straini care au locuit in tara noastra pentru mai mult de 183 de zile pe an, in mai multi ani consecutivi, ar putea fi obligati sa depuna in Romania, in 2008, declaratiile de venit mondial, a declarat Alex Massaci, director in PricewaterhouseCoopers (PwC).
(AIG) - unul dintre cei mai mari asiguratori din lume - institutiile românesti de supraveghere a asigurarilor pun la „adapost“ filialele locale din România ale grupului, prin declaratii linistitoare.
La randu-i, Ford Romania vrea sa rascumpere actiunile de la SIF 5.
Dupa discursul presedintelui Obama pe tema securitatii nucleare, Romania este prima tara din care este evacuat intregul stoc de uraniu puternic imbogatit. ... Administratia Nationala pentru Securitate Nucleara (NNSA) a anuntat luni evacuarea din Romania a ultimului transport de uraniu puternic imbogatit (HEU) de origine ruseasca.
Marea Britanie doreste sa ajute Romania in plan economic. Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Robin Barnett, a constatat intr-un interviu recent, interesul oamenilor de afaceri britanici pentru Romania, in ultima perioada.
El a vorbit intr-unul dintre ultimele sale interviuri, in 19 noiembrie 2008, la Madrid, despre proiectele in domeniul productiei TV, dar si despre planurile de extindere a business-ului sau din Romania si Spania in domenii precum new media si televiziune pe internet.
Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat, marti, la RFI, ca Romania ramane deschisa si altor proiecte energetice, in afara de Nabucco, demnitarul neexcluzand o eventuala participare la concurentul ruso-italian South Stream. Videanu precizeaza insa ca, deocamdata, Romania nu a primit nicio oferta oficiala de a intra in acest proiect.
In urma cu cateva luni, Mircea Geoana s-a intalnit cu liderii ASPEN Institute din SUA cu care a convenit relansarea sucursalei din Romania, el devenind presedintele acesteia. Mircea Geoana este cel care a adus ASPEN Institute in Romania.
Sue Rutledge, Consumer Protection Coordinator, Banca Mondiala, a declarat ca in Romania a crescut foarte rapid nivelul de creditare la imprumuturile de consum si a mai precizat ca Romania are nevoie de un Ombudsman bancar. "Imprumuturile de consum au crescut cu cea mai mare viteza in Romania.
Potrivit informatiilor de pe site-ul companiei, Ford si-a inceput relatiile cu Romania in anul 1928, atunci cand Andrei Popovici, secretarul Legatiei Romane la Washington, ii decerneaza lui Henry Ford un inalt ordin al Casei Regale ca "binefacator al omenirii, pentru dezvoltarea industriei, a relatiilor sociale si internationale".
Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi si mediu Romania asteapta investitii chinezesti in domeniile energetic, transporturi, mediu carora le este deschisa calea de noua lege a parteneriatului public-privat, a declarat marti premierul Emil Boc, la inaugurarea complexului comercial China Town de la Afumati.
Redactia Economica Analiza datelor care au fost facute publice cu ocazia finalizarii testelor de stres organizate de Autoritatea Bancara Europeana ne ofera o fascinanta posibilitate de a vedea magnitudinea malversatiilor economice care au avut loc in Romania si care au fost adevaratele "motoare" ale cresterii economice in perioada dinaintea crizei.
google-analytics.com