Cautare

20561 de rezultate pentru "romania tv" (4.74 secunde)
In 2010 diferentele se accentueaza, cu Estonia si Lituania cu mult peste alte tari, absorbind peste o treime din fonduri, la polul opus situandu-se Romania, cu 12,7% din alocari.
Alfred Toepfer anunta investitii-gigant in Romania: ... Traderul a achizitionat deja mai multe barje cu care intentioneaza sa transporte pe Dunare cerealele colectate in Romania si vizeaza constructia unui terminal de export in portul Constanta, potrivit datelor prezentate de compania americana Archer Daniels Midland (ADM), actionarul majoritar al Toepfer.
Situatia absorbtiei fondurilor europene de catre Romania este dramatica pentru ca, pe langa riscul de a pierde din banii alocati pentru perioada urmatoare, economia romaneasca intarzie sa recupereze decalajul fata de celelalte state din UE, a declarat Benoit Nadler, reprezentantul Comisiei Europene.
B1 TV a depasit din nou, ca medie a audientei pe durata intregii zile de miercuri, posturile Realitatea TV si Romania TV, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media. Si in Prime Time, B1 TV a obtinut audiente superioare celor doua posturi concurente.
O delegatie a Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru Romania, se va afla in vizita oficiala de lucru la Bucuresti incepand cu data de 31 iulie, timp de doua saptamani, pentru cea de-a sasea misiune de evaluare a economiei romanesti.
Proiectul Bugetului pe 2013, viitorul acord al Fondului cu Romania si verificarea indeplinirii tintelor asumate in actualul acord Marti incepe cea de-a sasea misiune de evaluare a delegatiei Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru tara noastra.
Proiectul Bugetului pe 2013, viitorul acord al Fondului cu Romania si verificarea indeplinirii tintelor asumate in actualul acord Marti incepe cea de-a sasea misiune de evaluare a delegatiei Fondului Monetar International, condusa de catre Erik de Vrijer, seful misiunii FMI pentru tara noastra.
Seful editorial al Realitatii TV, Cozmin Gusa a anuntat oficial sistarea difuzarii clipurilor publicitare, el mentionand ca a tratat problema doar prin aspectul ei comercial. ... Dar aparand in Romania, se poate interpreta ca premierul Ponta ar avea o implicare.
Indicatorul "CFA Romania de Incredere Macroeconomica" a atins un nou maxim istoric pentru luna aprilie 2014, ajungand la valoarea de 61,6 (fata de valoarea de 54,5 inregistrata in luna anterioara), arata sondajul periodic privind perceptia asupra evolutiei macroeconomice din Romania.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata " Romania trebuie sa continue progresele", pe care o puteti citi in continuare. In ultimii ani Romania a facut progrese remarcabile in domeniul economic, progrese care trebuie continuate.
Romania Libera: ... Ilie Serbanescu) Romania figureaza, in estimarile pe 2018, cu o masa salariala in echivalent de peste 80 miliarde euro, reprezentand aproape 40% din PIB!
Slovenia - Romania, scor 4-3 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Slovenia cu scorul de 4-3 (1-0), miercuri seara, pe stadionul Stozice din Ljubljana, intr-un meci amical.
Romania a pierdut si ultimul meci de la Euro 2012, 23-25 cu Germania Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa, joi, la Novi Sad, de reprezentativa Germaniei, cu scorul de 25-23 (16-9), in ultimul meci din grupa principala II a Campionatului Europeam din Serbia si a ratat si ultima sansa de a juca pentru locurile 5-6.
Romania si Elvetia au sanse egale la victorie, considera selectionerul Anghel Iordanescu Anghel Iordanescu se gandeste sa pastreze nucleul echipei care a impresionat in debutul EURO 2016, la meciul cu Franta.
Romania TV informeaza: ROMANIA - DANEMARCA 0-0 in Grupa E din preliminariile CM 2018. Vezi CLASAMENTUL Romania a remizat, duminica, 0-0 cu Danemarca pe Cluj Arena intr-un meci din etapa a 5-a a Grupei E din preliminariile CM 2018.
Romania a invins greu Armenia, cu 1-0, in preliminariile CM 2018 Nationala Romaniei a invins greu echipa Armeniei, cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018, dupa un gol marcat in prelungiri.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
IBM România a organizat, pe 27 si 28 martie, cea de-a patra editie a forumului national „IBM Academic Days for Universities in Romania“, ce a avut drept scopuri informarea si initierea unor forme de cooperare inovativa pentru o societate interconectata, bazata pe cunostinte prin parteneriate strategice de instruire si cercetare-dezvoltare, pe termen lung, interdisciplinare, pe planuri multiple de colaborare cu mediul academic, industrial, administrativ si cu institute europene.
iPad 2 s-a lansat oficial in Romania.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
google-analytics.com