Cautare

3908 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (3.98 secunde)
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorii auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Conducatorul troleibuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Gabriel a ramas internat la spital si a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,29 mg/l alcool pur in aerul expirat. ... George a ramas internat la spital si a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul moto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. ... Ambii conducatori au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Tariceanu i-a rugat pe cei prezenti în sala sa constientizeze ca rezultatul alegerilor europarlamentare din aceasta toamna va influenta alegerile locale si parlamentare de anul viitor.
Cat priveste rezultatul alegerilor din 11 decembrie, el a afirmat ca traim intr-o epoca a surprizelor. ... Tocmai pentru ca este o campanie aparent terna si fara mari evolutii cand are loc un eveniment acesta poate sa schimbe situatia, nu radical, dar suficient incat sa schimbe rezultatul, a concluzionat Mateescu.
Inainte de a face aceste precizari Dan Nica a salutat rezultatul alegerilor partiale de la Firtanesti, unde PSD si-a adjudecat functia de primar, acest fapt fiind comunicat chiar de presedintele PSD, Mircea Geoana, in finalul Congresului Extraordinar din 10 decembrie. „Salut rezultatul acestor alegeri.
Chiar daca, in opinia lui Diaconescu, intreaga tevatura privind suspendarea lui Traian Basescu respecta limitele legale, toate luarile de pozitie si comentariile dezbatute nu sunt decat "pozitionari de imagine" ultimul cuvant in ceea ce priveste suspendarea apartinand poporului care, a apreciat vicele social democrat, "ar trebui sa decida in cunostinta de cauza." Cu privire la absenteismul caracteristic, Diaconescu a declarat ca foarte multa lume este sceptica in ceea ce priveste rezultatul final insa social democratii sfatuiesc pe toti cei ce se vor prezenta la urne sa puna stampila asa cum le dicteaza constiinta si sa priveasca cu atentie tema pentru care voteaza.
Responsabilitatea pentru rezultatul referendumului nu trebuie gasita neaparat prin caderea de capete sau prin schimbari la nivelul conducerii UDMR, considera vicepresedintele UDMR Borbely Laszlo. Potrivit lui Borbely, prioritatile uniunii sunt acum legate de pregatirea alegerilor interne.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, de ziua lui de nastere, ca, indiferente de rezultatele alegerilor de duminica, "nu va iesi din politica".
Dupa scrutin, avand in fata nu numai rezultatul, dar si declaratiile si concluziile celor implicati, mi se par utile alte cateva observatii.
Scopul nostru politic trebuie sa fie punerea in practica a proiectului social-democrat de societate, dar acest deziderat este posibil intr-o democratie doar prin castigarea alegerilor.
Rezultatul de acum reprezinta un minus de imagine. Ce s-a intamplat in Bucuresti, unde coalitia PSD-PC-PNL a pierdut alegerile in Colegiul 19, nu este similar cu pierdea alegerilor, de catre aceeasi coalitie, pentru primaria din Ramnicul Valcea.
Iata o perspectiva care ne permite sa analizam relativ corect arsenalul care va fi utilizat in batalia referendumului si, in acelasi timp, ne permite sa prognozam rezultatele de etapa si rezultatul final.
Basescu declara, depasindu-l pe CV Tudor, care macar astepta rezultatul alegerilor ca sa zbiere ca a fost furat, ca referendumul va sa fie fraudat. ... Pana acum, n-am vrut sa fac nici macar predictii cu privire la rezultatul referendumului.
Rezultatele alegerilor in BUCURESTI: ... "Rezultatul ne bucura foarte mult pe toti", a mai spus Chiliman.
Rezultatul alegerilor confirma faptul ca multi dintre votantii USL vad in eforturile noastre si ale europarlamentarilor aliantei electorale PSD-UNPR-PC, echipa continuatoare a acelui Program pe care ei l-au votat cu atata convingere si speranta in 2012.
mariustuca.ro - Avertismentul lui Nastase pentru pesedisti dupa plecarea lui Ponta Fostul premier Adrian Nastase comenteza pe blogul personal rezultatul votului din sedinta Comitetetului Executiv al PSD de marti in care Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar pana la congresul partidului din noiembrie.
google-analytics.com