Cautare

3908 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (7.26 secunde)
"USL se retrage din Parlament in cazul adoptarii proiectului legii comasarii alegerilor" Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat ca in cazul in care proiectul legii comasarii alegerilor va fi adoptat, Uniunea Social Liberala ia in considerare retragerea din Parlament a senatorilor si deputatilor Opozitiei.
Mai exact, este vorba de "consensul" de la mijlocul lunii noiembrie, cand liderii coalitiei au decis asupra comasarii alegerilor (in noiembrie 2012), reducerii numarului de parlamentari si modificarilor care sa fie aduse sistemului de vot.
Guvernul va decide, luni, angajarea raspunderii pe comasarea alegerilor locale si parlamentare Guvernul se va reuni, cel mai probabil luni, in sedinta speciala pentru a decide angajarea raspunderii pentru comasarea alegerilor parlamentare si locale din anul 2012, precum si pentru legea de promovare a judecatorilor la Inalta Curte de Casatie si Justitie, a anuntat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, dupa o sedinta tehnica a coalitiei de guvernare, informeaza Agerpres.
Si comasarea alegerilor si dorinta ferma de a le amana, undeva in toamna anului viitor, sunt probe ale afirmatiei de mai sus. ... Comasarea alegerilor este, in sine, antidemocratica. ... Sub sanctiunea reluarii alegerilor.
PDL lanseaza operatiunea "comasarea alegerilor". ... Basescu spune ca nu-si asuma comasarea alegerilor deoarece ar fi inutila fara reorganizarea teritoriala. ... Decembrie Guvernul a tergiversat declansarea alegerilor partiale in colegiul 9 pana acestea au devenit, legal, imposibile, lasand motii, timp de un an si jumatate, nereprezentati in Camera Deputatilor.
judecatorii au cerut guvernului date suplimentare privind impactul financiar pe care l-ar avea comasarea alegerilor, unul dintre argumentele Puterii fiind economiile care s-ar face la buget prin comasare. ... O decizie a CCR privind comasarea alegerilor, daca ar fi declarata neconstitutionala, ar avea mai multe efecte dintr-odata:
Comasarea alegerilor este neconstitutionala, a decis miercuri Curtea Constitutionala. USL sesizase instanta, sustinand ca, prin Legea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare, Guvernul a nesocotit prevederea constitutionala potrivit careia Parlamentul este unica autoritate legiuitoare, dar si reglementarile europene potrivit carora legislatia electorala nu poate fi modificata in an electoral.
Nu in ultimul rand vreau sa felicit judecatorii Curtii Constitutionale pentru decizia de a declara legea privind comasarea alegerilor neconstitutionala. ... Am auzit voci din partea unor membri importanti ai coalitiei care voiau sa stie daca nu cumva pot continua cu o alta forma pentru comasarea alegerilor.
Greseala politica grava a comasarii alegerilor trebuie asumata de cei vinovati Europarlamentarul PDL Cristian Preda a apreciat, vineri, intr-o postare pe blogul personal, ca propunerea de comasare a alegerilor locale cu cele palamentare a fost "greseala politica grava", si a solicitat ca cei vinovati sa-si asume responsabilitatea "cu nume si prenume".
Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale Update 20:30 - Socialistul Francois Hollande a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta cu 28-30% din voturi, urmat de Nicolas Sarkozy cu 24-27,5%.
4 argumente pentru comasarea alegerilor locale cu cele parlamentare.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Organizarea alegerilor la aceeasi data ar permite existenta unei coerente intre politica locala si cea nationala. ... Potrivit acestuia peste 63% dintre romani vor comasarea alegerilor.
Unii edili au fost alesi parlamentari la scrutinul din decembrie 2016, altii au fost condamnati pentru diferite infractiuni si, astfel, nu-si mai pot exercita mandatul.Campania electorala a inceput pe 27 mai, cu 15 zile inainte de data alegerilor, si se incheie pe 10 iunie, la ora 07.00.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 50.000 lei postul de televiziune Antena 3 pentru dezechilibrele comise la emisiunile electorale difuzate in perioada alegerilor locale din 10 iunie, informeaza Agerpres.
Victor Ponta este favorit in turul al doilea al alegerilor prezidentiale cu 54% din voturi, releva un sondaj de opinie realizat de CSCI. ... Sondajele publicate de majoritatea institutelor de cercetare arata ca Victor Ponta este principalul favorit pentru castigarea alegerilor duminica.
Cum arata buletinul de vot pentru turul II Turul II al alegerilor prezidentiale din acest an are loc duminica intre premierul Victor Ponta si Klaus Iohannis.
Actualul presedinte Traian Basescu actioneaza exact invers decat predecesorul sau, propunand el insusi varianta alegerilor anticipate. ... Nimic nu lasa sa se intrevada, dupa instalarea Guvernului Tariceanu, o iesire la rampa cu ideea alegerilor anticipate.
Cum spuneam, desi pare incredebil, Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca nu va ceda presiunilor politice de nici un fel si isi va pastra decizia de a amina data alegerilor europarlamentare.
Rezultatul a determinat o parte dintre politicieni sa ia in calcul si o posibila retragere din razboiul pe care anterior il declarasera lui Traian Basescu.
Ulterior votului dat in cele doua Camere reunite, nici o parte interesata (adica nemultumita de rezultatul votului) nu se va putea adresa Curtii Constitutionale cu probleme de fond, o asemenea cerere fiind inadmisibila in sens juridic, intrucat fondul este dat doar de "incalcarile grave ale Constitutiei" asupra carora Curtea se pronunta anterior votului in Camere si doar consultativ.
Frumusetea luptei pe care o duci cu un text care are la baza o nuvela fantastica e ca indiferent de cine castiga , rezultatul este uluitor:
google-analytics.com