Cautare

3908 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (8.70 secunde)
Liberalii sunt izolati politic Rezultatul final al alegerilor locale plaseaza PNL la cateva procente in spatele PSD, dar in urma negocierilor din teritoriu, social-democratii au reusit sa obtina sefia Consiliului Judetean in trei teritorii dominate de liberali.
Octavian Stireanu) Refuzul presedintelui Iohannis de a accepta propunerea de premier facuta de castigatorii alegerilor arata cateva lucruri in afara oricarui dubiu. ... Dupa care, indiferent de rezultatul urnelor, urmeaza decizia adevarata, venita din alta parte, pe deasupra vointei populare.
Iar rezultatul votului i se intoarce mereu pe gat ca usturoiul dintr-o piftie expirata. ... Considerand rezultatul alegerilor drept un afront personal, dl Iohannis dovedeste, inca o data, ca nu e pregatit pentru functia pe care o detine, careia nu-i intelege nici regula elementara a echilibrului si echidistantei.
Rezultatul acestora ar putea fi pozitiv. ... Sa acceptam ca punct de plecare faptul ca, in linii mari, acesta ar fi rezultatul final al alegerilor pentru Parlamentul European.
Ceea ce ar dovedi clar ca in Parlament exista o cu totul alta majoritate decat cea pe care si-ar fi dorit-o presedintele Traian Basescu si pe care a impus-o vremelnic, fara sa tina cont de rezultatul real al alegerilor.
Corneliu Vadim Tudor si Partidul Romania Mare au avut in ziua alegerilor generale ca si ieri acelasi comportament atipic cu care ne-au obisnuit de la o vreme incoace. ... Tudor se califica in turul doi al alegerilor prezidentiale.
In opinia lui Stefan, in judetul Neamt, din cauza voturilor multiple de pe listele suplimentare rezultatul alegerilor a fost fraudat cu 10,7 la suta, iar din cauza anularii voturilor cu 7,3 la suta.
“Daca noi scoatem PUR din uniunea electorala cu PSD, atunci PSD nu se mai poate considera castigator al alegerilor. ... nu discuta inca cu reprezentantii PUR pentru ca totul va fi decis de rezultatul de duminica al alegerilor prezidentiale.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a trimite observatori pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, desi anuntasera, la 29 noiembrie, ca nu o vor face.
Un marinar la carma tarii Liderul Opozitiei romane, Traian Basescu, invingatorul alegerilor prezidentiale de duminica, este un fost capitan in marina comerciala dotat cu un solid instinct politic, transmite AFP.
Mai mult, rezultatul prezidentialelor readuce in actualitate banuielile de fraudare a alegerilor parlamentare, banuieli accentuate si de diferenta mica dintre scorurile confirmate de BEC pentru Alianta "D.A.” si Uniunea PSD+PUR.
Mai mult, comentand rezultatul alegerilor prezidentiale in fata jurnalistilor straini, Iliescu arunca toata responsabilitatea esecului in carca lui Nastase:
Mihai Tabuleac, liderul liberalilor botosaneni, refuza practic sa accepte rezultatul votului de simbata. ... Acesta nu s-a sfiit sa isi critice dur subordonatii din partid pentru sustinerea lui Secrieru si sa ii acuze ca dupa cistigarea alegerilor s-au schimbat in rau.
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
Aproximativ o suta de persoane din comuna ilfoveana Mogosoaia au iesit ieri in strada pentru a protesta fata de rezultatul alegerilor, in timp ce reprezentantii locali ai PUR au contestat in instanta obtinerea mandatului de primar de catre candidatul Aliantei PNL-PD, acuzand fraudarea votului.
Retrospectiva populismului Daca ne uitam in urma, vom remarca betia programelor politice dinaintea alegerilor. ... Ei se organizeaza mai usor si au resurse pentru a influenta rezultatul alegerilor.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Cu acest prilej, liderul social-democratilor constanteni a subliniat importanta efortului sau, a echipei sale si a celorlalti membri ai organizatiei la castigarea alegerilor locale din vara anului trecut, cand PSD a reusit la nivelul judetului Constanta sa obtina 46 posturi de primari, 20 de consilieri judeteni si 420 de consilieri locali.
2 - continuarea guvernarii, castigarea alegerilor din 2012 si mentinerea la guvernare a PDL, 3 - reformarea in continuare a PDL". ... castigarea alegerilor locale, pastrarea presedintelui Romaniei si pastrarea spiritului de echipa al PDL", a sunat discursul lui Emil Boc.
Intors de la Bucuresti, Marc a organizat, sambata, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a exprimat satisfactia fata de rezultatele alegerilor la care a participat: ... In aceeasi ordine de idei, presedintele PSD Salaj a precizat ca rezultatul voturilor a fost influentat pozitiv de cel putin doua discursuri.
google-analytics.com