La data de 30 martie 2011, ora 01:20, M. MIHAI de 38 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Mondeo, pe Bd. Regina Maria dinspre bd. Libertatii catre str. Bibescu Voda.
Cand a ajuns in apropiere de intersectia cu str. 11 Iunie, nu a adaptat viteza la conditiile unui carosabil umed, situatie in care a surprins si accidentat grav pe B. Gabriel de 37 de ani din Bucuresti si pe C. George de 33 de ani din Bucuresti, care efectuau lucrari de interventie la cutia de macaz a liniei de tramvai, semnalizata cu popici reflectorizanti si indicator "Lucrari".
B. Gabriel a ramas internat la spital si a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,29 mg/l alcool pur in aerul expirat.
C. George a ramas internat la spital si a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur in aerul expirat, fiind condus la I.N.M.L. pentru recoltarea probelor biologice.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.