Cautare

3908 de rezultate pentru "rezultatul alegerilor" (3.37 secunde)
Nemultumit de rezultatul alegerilor, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, a renuntat la functia de vicepresedinte al PNL. ... Surse din PNL afirma ca Anghel va contesta saptamana aceasta modul de desfasurare a alegerilor si va propune noi alegeri in filiala.
Primul-ministru a fost acuzat intr-un mod destul de transparent de nerecunostinta, Basescu spunand ca el a fost cel care a intors rezultatul alegerilor din 2004 si astfel Tariceanu a ajuns sef al guvernului, in pofida faptului ca era un necunoscut pentru populatie.
Episcopul reformat de Piatra Craiului, T´´okés László, candidat independent la Parlamentul Europei, s-a adresat presedintelui acestui for, Hans-Gert Pöttering, pentru a-i solicita "monitorizarea severa" a alegerilor europarlamentare care vor avea loc pe 25 noiembrie.
El a tinut sa sublinieze ca aceasta decizie nu are nici legatura cu rezultatele alegerilor pentru PE si ca inca din 28 octombrie a prezentat o astfel de demisie liderului Marko bela care a refuazt-o cerandu-I sa se ocupe de Campania pentru europarlamentare.
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir infirma faptul ca rezultatele alegerilor ar fi determinat excluderi spectaculoase din partid. ... In schimb, deputatul constantean nu pare dispus sa accepte rezultatul inregistrat in municipiul Constanta, iar "vinovat" este candidatul Victor Manea, respectiv staff-ul acestuia de campanie.
In final, am convocat un Consiliu de Coordonare Local, unde am analizat rezultatul din alegerile locale.
Cotidianul elvetian Neue Zuercher Zeitung a publicat un comentariu pe tema alegerilor legislative din Romania ti a rezultatului lor neconcludent, apreciind ca acesta reprezinta "o palma pentru politicienii Romaniei", relateaza Deutsche Welle, in pagina electronica.
Liderul transnistrean Igor Smirnov (foto) a declarat joi, la Moscova, ca transnistrenii vor fi liberi sa voteze in cadrul alegerilor legislative din 5 aprilie din Republica Moldova.
"PNL a iesit mai determinat ca oricand sa continue lupta politica pe care o are de dat in Romania, cu o hotarare de perfecta unitate de a se dedica pentru lunile urmatoare pregatirii si castigarii alegerilor prezidentiale, pornind de la ideea in Romania toate marile probleme de natura economica, politica, sociala tin de schimbarea actualului regim, de schimbarea actualului presedinte si de schimbarea actualului Guvern", a fost concluzia lui Antonescu privind rezultatul alegerilor.
O cedare in fata partizanilor pro-guvernare precum Mircea Geoana, Adrian Nastase sau Ion Iliescu, i-ar diminua lui Ponta sansele de a-si consolida puterea in PSD in urma alegerilor parlamentare din 2012, pe care mizeaza pentru a-si intari propria echipa de conducere in dauna vechii generatii social-democrate.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca demisiile si excluderile din organizatia judeteana PSD Olt sunt rezultatul nemultumirilor inerente ale alegerilor care au avut loc in organizatia judeteana.
Prezentarea materialului ii va aduce si presedintelui Consiliului National beneficii de imagine, el urmand sa fie validat in fata colegilor sai drept un potential candidat pentru functia de premier, in perspectiva castigarii alegerilor din 2012.
Potrivit exit poll-ului IRES, realizat la comanda Publika TV, Partidul Liberal-Democrat Moldovean (PLDM) s-a clasat pe primul loc in urma alegerilor din Republica Moldova, obtinand 34,4% din voturi.
Raspunsul il avem deja, inainte chiar de rezultatul alegerilor interne din 15 mai. ... Cine alege Boc, stie ca sansele castigarii alegerilor in 2012 sunt infime, dar totusi spera ca "Basescu are un plan".
partidul e primul de guvernamant care nu reuseste nici macar sa isi duca mandatul la capat si e inlocuit de opozitie cu 6 luni inaintea alegerilor. ... Dupa rezultatul prost, spaima a fost atit de mare incit partidele CDR au inceput sa-si caute drumuri proprii.
De ce nu s-a mai implicat presedintele Traian Basescu, care va fi scorul USL dar si impactul alegerilor locale pentru viitoarele parlamentare. ... Pina acum se spunea ca rezultatul alegerilor locale reprezinta un semnal pentru cum vor evolua lucrurile la alegerile generale.
Marele performer al alegerilor locale din Gorj este PP-DD, care se situeaza pe locul al doilea, atat la Primaria Targu Jiu, cat si consiliul local, precum si la votul pentru consilierii judeteni.
Social-democratii se reunesc joi in Comitetul Executiv National Social-democratii se reunesc joi in Comitetul Executiv National, in prezenta presedintelui partidului, premierul Victor Ponta, pentru a face o analiza a rezultatelor obtinute la alegerile locale din 10 iunie, precum si pentru a lua o serie de măsuri organizatorice in perspectiva alegerilor parlamentare din toamna acestui an.
Daca incerc sa ma duc inapoi in timp, la acel moment, poate ca lucrul acesta n-ar fi fost imposibil la nivel formal, pentru ca nu-l stiam pe Traian Basescu sub aceasta forma si era un moment in care trebuiau continuate eforturile legate de Uniunea Europeana", a precizat Adrian Nastase, care a dezvaluit ca a fost sunat de Basescu in noaptea alegerilor prezidentiale.
Iliescu contesta excluderile dictate joi in sedinta in care liderii PSD au analizat rezultatul alegerilor prezidentiale si lanseaza un atac fara precedent la adresa celor care il acuza de comunism, spunand ca refuza sa primeasca lectii de la oameni care cred ca si-au cumparat un partid, PSD, si il conduc, direct sau prin interpusi, ca pe o corporatie.
google-analytics.com