Cautare

9066 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 constanta educatori" (2.91 secunde)
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Garda Financiara Constanta va declansa incepand de luna viitoare verificarea tuturor societatilor comerciale privatizate in judetul Constanta, pentru a stabili modul in care noii proprietari si-au indeplinit obligatiile asumate prin contractul de privatizare.
In cursul lunii februarie a.c., Comisariatul Regional Constanta al Garzii Financiare a inregistrat rezultate remarcabile in toate domeniile activitatii specifice acestei institutii, clasandu-se pe locul intai pe tara in randul tuturor comisariatelor regionale.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta.
In premiera, in data de 20 septembrie a.c la Belgrad se organizeaza evenimentul denumit "Ziua Portului Constanta", organizat de Compania Nationala Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. ... Din delegatie vor mai face parte specialisti ai CN "APM" SA Constanta, oameni de afaceri din Portul Constanta, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Liderul PSD Constanta, Radu Mazare, a confirmat, ieri, ca Manuela Mitrea, sotia lui Miron Mitrea, ar putea fi unul dintre candidatii PSD intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor din judetul Constanta.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
google-analytics.com