Cautare

1581 de rezultate pentru "rotaru elena" (2.91 secunde)
Jurnalul National publica un articol senzational despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu", a carei prima parte o puteti citi in continuare.
Omul zilei - Florin Rotaru Director general Biblioteca Metropolitana Bucuresti De Ziua Diplomatiei Ruse, sarbatoare profesionala instituita de presedintele Vladimir Putin in 2002, directorul general al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, Florin Rotaru, a primit din partea presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, medalia "Puskin", medalie ce i-a fost inmanata de catre ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov.
Noi am redus din iunie tariful de la 17,85 la 11,9 dolari, conform contractului, dar pentru a ne acoperi investitiile trebuie sa ajunga la 35 de euro“, a declarat consultantul administratorului Eco Sud, Ioana Rotaru. ... Ioana Rotaru a invocat o ordonanta de guvern, nr.
Noi am redus din iunie tariful de la 17,85 la 11,9 dolari, conform contractului, dar pentru a ne acoperi investitiile trebuie sa ajunga la 35 de euro“, a declarat consultantul administratorului Eco Sud, Ioana Rotaru. ... Ioana Rotaru a invocat o ordonanta de guvern, nr.
Consilierul judetean Ion Rotaru a renuntat la calitatea sa de membru PD pentru a se inscrie in PLD, el fiind ales vicepresedinte al filialei Prahova a PLD.
Constantin Rotaru, presedintele Partidului Alianta Socialista, care se va transforma in Partidul Comunist Roman, a afirmat ca sistemul politic romanesc are nevoie de "o interventie chirurgicala" care sa readuca stanga pe scena politica romaneasca.
Adi Rotaru, manager Minisoft Si asta este poate doar ceea ce se vede din Capitala. ... Daca de la Primarie nu am putut obtine pana la publicarea acestui material mai multe informatii, am reusit sa vorbim cu Adi Rotaru, managerul firmei Minisoft, partener al furnizorului de solutii Wi-Fi Wavion.
Mihai Rotaru a anuntat ce posturi va intari Universitatea Craiova in iarna: ... Mihai Rotaru, actionarul echipei Craiova, a vorbit despre aceasta decizie. ... Staff-ul tehnic va decide totul", a declarat Mihai Rotaru pentru Telekom Sport. Intrebat despre veniri, Rotaru a explicat:
Sfintii Constantin si Elena 2017: ... Alina Costache) Pe 21 Mai, crestinii ortodocsi ii praznuiesc pe Sfintii Imparati Constantin si Elena. ... SFINTII CONSTANTIN SI ELENA Sfintii Constantin si Elena, cei intocmai cu Apostolii, sunt pomeniti in Biserica Ortodoxa pe 21 mai.
Elena Udrea apasa cu tocul pe grumazul lui (Autor:
Primul pe lista neagra a fost Savel Rotaru. ... Expunerea prea lunga sustinuta de Savel Rotaru a ridicat adrenalina in rindul consilierilor, iar presedintele CJ, conservatorul Eugen Durbaca, a avut si citeva recomandari la adresa liberalilor.
Oana Rotaru, purtatorul de cuvant al PIN Bucuresti, a solicitat RA-APPS sa faca publica lista persoanelor care locuiesc in mod ilegal in imobile de protocol si sa rezilieze aceste contracte.
Elena Udrea, impresionata de serviciile Velvet Beauty & Spa Joi seara, Elena Udrea a participat la prezentarea serviciilor Velvet Beauty & Spa, la restaurantul Hotelului Roman, alaturi de primarul Laurentiu Dan Leoreanu.
Elena, supranumita Vaduva neagra din Tulcea, si-a ucis atat sotul, cat si concubinul, continuandu-si apoi nestingherita viata. ... La 12 ani dupa ce si-a ucis sotul, Elena C., 36 de ani, din Tudor Vladimirescu â€" Tulcea, si-a omorat, dupa acelasi scenariu si concubinul, in complicitate cu noul ei amant.
Dana Rotaru Distributie:
Prin expunerea colecții de autor, 60 de icoane incondeiate pe oua de strut realizate de Mariana Andone-Rotaru, in asociere tematica cu icoane pictate pe sticla din colectiile Muzeului Taranului si ale Muzeului de Etnografie Brasov, vom prezenta publicului larg o abordare inedita a Oului Pascal, mijlocita de dialogul dintre cele doua tipuri de exponate.
Elena Basescu nu-si dezminte stilul si, intr-un interviu, il catalogheaza pe Vasile Blaga "cainele fidel al PD-L", iar pe Elena Udrea o numeste "vulnerabilitatea" lui Traian Basescu.
Problema Elena Udrea Peste numai trei zile, adica luni, vom cunoaste rezultatele alegerilor locale. ... Unde staroste peste partid este doamna Elena Udrea.
Pina la 26 octombrie, termen final pentru depunerea scrisorilor de intentie privind finantarea construirii Unitatii 3 de la Cernavoda, si-au aratat interesul 12 companii si consortii internationale, a declarat Ioan Rotaru, directorul general al societatii Nuclearelectrica.
Potrivit inspectorului sef al IJC Galati, Savel Rotaru, scopul acestei actiuni a fost acela de a se verifica respectarea legii la emiterea certificatelor de urbanism, a autorizatiilor de construire, precum si daca exista un sistem de evidenta a actelor emise de autoritati.
google-analytics.com