Cautare

9063 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 constanta educatori" (6.62 secunde)
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Scaderea preturilor pe piata imobiliara a continuat si in trimestrul al doilea, 2009, fata de trimestrul intai al aceluiasi an, in aceeasi situatie regasindu-se si judetul Constanta. ... 000 de euro) fata de primul trimestru din 2009 (pret mediu 93.
Pana in anul 2009, normativele Uniunii Europene impun tarii noastre sa atinga procentajului de 8% din consumul national de energie provenit din surse energetice neconventionale - asa numitele energii curate sau ecologice. Pe de alta parte, in anul 2007, judetul Constanta va furniza Sistemului Energetic National cca.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Din nefericire, in judetul Constanta - care a fost campionul tunurilor trase asupra banilor publici, cu fraude de peste 5 milioane de dolari sustrase Administratiei Finantelor Publice a municipiului resedinta de judet prin rambursari de TVA aferente unor exporturi fictive - ilegalitatile continua sa fie musamalizate, in timp ce Petre Stanca - artizanul si unul dintre principalii beneficiari ai rambursarilor ilegale de TVA - jubileaza astazi in fata incapacitatii organelor de ancheta de a-l inculpa.
Astfel, premierul s-a aratat foarte nemultumit de faptul ca mai ales in judetul Constanta, "gripa a fost purtata pe picioare dintr-o localitate in alta, iar pasarile domestice sunt in continuare lasate libere, pe ulite".
Implicarea actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, in rambursarile ilegale de TVA de la sfarsitul anului 2002 si inceputul lui 2003 este sustinuta de probe ce dovedesc suportul pe care fostul lider al Organizatiei Judetene a PSD l-a solicitat - in cadrul unei intalniri de taina - lui Gheorghe Oana, care la acea data ocupa functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice.
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table. ... iarasi scandal intre Primaria Constanta si Inspectoratul Judesean de Politie.
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
Suspansul asupra candidatului democrat-liberal la Primaria Constanta se prelungeste parca la nesfarsit. ... sondajele oficiale si discutiile de culise il avanseaza din ce in ce mai des in aceasta ipostaza, de candidat al PD-L la Primaria Constanta.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Daca pe alte meleaguri sa ai o casa de vacanta a devenit un lucru aproape banal, se pare ca la malul marii lucrurile stau cu totul altfel, daca avem in vedere ca o parte dintre sefii institutiilor deconcentrate din Constanta, oameni de vaza de altfel, spun ca nu detin alte locuinte in afara de cele in care locuiesc.
In urma cu mai mult de un an, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si campion al licitatiilor trucate ce au condus la despuierea Administratiei Portuare de cele mai atractive si mai profitabile surse de venituri, a mai tras un tun colosal, actionand - potrivit unor surse bine informate - la comanda politica si ierarhica a fostei conduceri a Ministerului Transporturilor.
Cotidianul "Replica" de Constanta a avut, in anul 2005, o serie de materiale care au facut deliciul cititorilor.
Chestorul Mircea Bargoz este de mai putin de o luna seful Politiei Constanta. ... Am venit aici cu gradul de general, ce sa-mi dea mai mult, luna de pe cer?!", se intreba retoric seful IPJ Constanta. ... Cat despre Constanta, in afara biroului nu a vazut foarte multe lucruri:
google-analytics.com