Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (2.65 secunde)
Revista blogurilor.ro: SCANDAL monstru in PNL din cauza lui Marian Munteanu (Autoare:
Intr-un comunicat din data de 6 aprilie 2016 al ministerului pe care domnul Borc il conduce, care face rezumatul unei conferinte de presa, au fost trecute in revista aspecte ale activitatii desfasurate de la inceputul mandatului, pana in prezent.
Director general Grupul Media QED Campina ( Prima Tv Campina, Revista Zarva) Data si locul nasterii: 22.04.1960, Campina, Prahova Stare civila:
Vadim a pornit tot de la o afacere media (revista Romania Mare), fiind actorul principal al operatiunii. Dar Vadim, cat a fost el de zaltat si de papusat, avea un anume farmec, plus o anume cultura bazata pe o memorie elefantina.
Maine la Bruxelles va avea loc reuniunea Comitetului de Asociere Romania-UE, unde vor fi trecute in revista progresele inregistrate de Romania in procesul de aderare, mai spune ministrul Integrarii.
“Pornind de la datele de anul trecut, apreciem ca limita inferioara a investitiilor straine directe se va situa la 2,3 miliarde de euro“, a spus Popa in fata investitorilor prezenti la panelul “Romania Investment Grade“ gazduit de Banca Comerciala Romana in cadrul Conferintei pentru Europa Centrala si de Est, organizata la Viena de revista britanica Euromoney“.
Dupa ce revista “Forbes“ l-a clasat pe locul al treilea in topul celor mai bogati oameni din lume, “Sunday Times“ il situeaza pe patronul Sidex, Lakshmi Mittal, pe primul loc in topul bogatasilor din Marea Britanie.
Comentand revista presei europene, Deutsche Welle consemneaza la final ca “impresia pe care o lasa lectura ziarelor este ca cele doua tari vor intra in cele din urma in Uniune, daca nu pe usa din dos, in orice caz pe varfuri si pe furis...“.
Sigur, incaseaza si banii in avans”, conchide analistul financiar Gabriel Biris, trecind in revista citeva din scaparile noului Cod Fiscal.
Banca Comerciala Romana (BCR) a urcat 40 de locuri in topul celor mai puternice banci de la nivel mondial, ocupand locul 332 din 1.000 de banci luate in calcul, potrivit unui clasament realizat de revista britanica “The Banker“.
Conform topului celor mai puternice 1.000 de banci din lume, realizat de revista britanica “The Banker”, BCR ocupa locul 332, in crestere cu 40 de locuri fata de ultimul clasament.
O vila in Bucuresti costa cat un castel langa Paris La sfarsitul lui iulie, intr-o revista de specialitate din Franta a aparut o oferta care prezenta un castel situat la 20 de kilometri de Paris, cu lac, si cateva hectare de teren.
In rest, o scurta trecere in revista a modalitatilor prin care se poate obtine un castig frumusel ne arata ca nu trebuie ocolite depozitele bancare, obligatiunile sau piata imobiliara.
Firma Transilvania General Import-Export face parte dintre primele 25 de mari companii private din Romania, care anul trecut au realizat o cifra de afaceri de 14,66 miliarde de euro, ceea ce inseamna circa 25% din PIB, conform unei analize realizate de revista „Business Magazin“, pe baza datelor financiare publicate de Ministerul Finantelor Publice.
O scurta trecere in revista a pagubelor provocate de inundatii in judet ne arata ca au fost afectate 10.400 ha, cele mai lovite fiind culturile de porumb (5.660 ha), griu (3.058 ha) si floarea-soarelui (3.078 ha).
Salariul mediu in Romania s-ar putea dubla sau tripla pana in 2010, potrivit unor consultanti de resurse umane, citati de revista a€žBusiness Magazina€œ si preluati de Mediafax.
„Este Noua Zeelanda a Europei si se afla la doar trei ore de zbor cu avionul“, se arata in articolul din revista britanica.
Fostul tenisman Ion ¥iriac a reusit sa devina cel mai bogat om din Romania, devansandu-l pe Iosif Constantin Dragan, se arata in Top 300 realizat de revista „Capital“.
Fara a mai trece in revista multitudinea de taxe si de impozite care ne asteapta din 2006, vom atrage atentia asupra unui capitol care priveste atat consumatorii, cat si industria de profil.
Potrivit unei analize realizate de o revista de specialitate si preluata de Mediafax, cauzele care au condus la o diferenta mare intre preturile din tara si cele din afara sunt taxele vamale, lipsa concurentei sau intelegerile tacite intre producatori.
google-analytics.com