Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (3.91 secunde)
In fine, un alt eveniment ce merita sa fie trecut in revista, este si vizita facuta ieri, la Galati, de ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.
Revista "Saptamana", condusa de Eugen Barbu si Corneliu-Vadim Tudor, este caracterizata ca "principala tribuna de manifestare a pseudonationalismului manipulator al perioadei ceausismului tarziu".
Presedintele PD a trecut in revista o serie de "succese sociale", precum alocatiile pentru elevii bursieri, indexarea pensiilor, acordarea a 200 de euro pentru cei care se casatoresc prima oara, acordarea, de la 1 ianuarie 2007, a tichetelor de cresa si a unui trusou-bebe.
Iordanescu a facut o trecere in revista a existentei PLD, spunand ca aceasta a fost absorbita de actualul Partid National Liberal.
El ocupa de cativa ani primul loc in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, intocmit de revista Forbes, cu o avere de circa 50 de miliarde de dolari.
Alaturi de cele afirmate de Stolojan, de mentionat si declaratiile facute, tot in week-end, dar in alt context, de presedintele PD Dolj, Radu Berceanu, care sustine ca incercarile opozitiei de suspendare a presedintelui sunt desprinse din revista "Arici pogonici".
O trecere in revista a presei occidentale scoate in evidenta mult mai bine realitatea politica din Romania, puternic distorsionata de avalansa de injuraturi, scenarii diversioniste si manipularea agresiva de care avem parte la noi acasa.
In replica la acuzatiile facute de Basescu la adresa celor 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea sa, Cozmin Gusa a prezentat presei o lista a celor mai vocali si vizibili sustinatori ai presedintelui suspendat, trecand in revista problemele acestora de imagine, prezentate de-a lungul vremii in mass-media.
Intr-un articol publicat in editia sa online, revista "The Economist" apreciaza ca presedintele suspendat al Romaniei va fi norocos daca va reusi sa se intoarca in curand la Palatul Cotroceni.
A fost cazul succintei treceti in revista a doctrinelor partidelor politice. Astfel, PNL este, fara urma de indoiala, singura forta autentica de dreapta din Romania;
Pana la numarul total de zece candidati, PNG i-a mai inscris pe lista pe Horatiu Salagean (profesor), Marian Oprea (director de revista), Mihai Stoenescu (istoric) si Maria Nastase (expert).
"Am avut discutii de peste doua ore, in care am trecut in revista tot ce s-a petrecut in sezonul estival 2007 si am pus la punct masurile ce trebuie luate pentru sezonul estival din acest an", a declarat, la sfarsitul intrevederii, prefectul Danut Culetu.
El a precizat ca astfel s-a demonstrat ca mecanismele democratice ale NATO functioneaza la orice nivel.Extinderea scutului, un succes al summit-uluiTrecând în revista concluziile reuniunii de la Bucuresti, seful statului a mentionat în acest sens recunoasterea importantei strategice a regiunii Marii Negre, precum si decizia privind scutul antiracheta.
Liderul liberal a trecut in revista si carentele de care Basescu ar da dovada in domeniul relatiilor externe, cazul raspunsului agresiv legat de situatia din Republica Moldova sau teza axei Bucuresti - Londra - Washington .
Ion Iliescu a trecut in revista marile probleme si sfidari cu care se confrunta acest sfarsit de secol, enumerand intre altele criza de sistem la care asistam, relatiile socio-umane cu mediul inconjurator, dar si aparitia unui fenomen de extremism religios, chiar de fanatism religios in plan international.
Lohan si-a inceput cariera in showbiz la o varsta frageda, fiind model pentru o revista de copii si pentru cateva reclame.
Ministrul desemnat al Culturii, Theodor Paleologu, a subliniat in cadrul audierilor din fata comisiilor reunite, importanta consensului si a continuitatii mandatului sau ministerial, trecand in revista proiectele pe care le-a derulat pana in prezent, toate "departe de scena politica".
in celebrul interviu de acum mai bine de un deceniu, din revista "Ochiul soacrei", ea marturisea, cu o sinceritate emotionanta:
intr-un interviu aparut azi in revista Q Magazine el dezminte hotarat relatia cu Udrea si amorul consumat, zice-se, in motelul din Buzau.
Cotidianul.ro trece in revista cateva din cele mai mari si evidente minciuni rostite de Traian Basescu:
google-analytics.com