Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (3.97 secunde)
Cum ar putea face Ponta legatura intre Nature, FAZ și Basescu in scandalul plagiatului Acuzatiile de plagiat impotriva lui Victor Ponta, aparute in revista "Nature" și lansate de un anonim, au lasat deschisa discutia cu privire la sursa informatiilor.
Cum ar putea face Ponta legatura intre Nature, FAZ si Basescu in scandalul plagiatului Acuzatiile de plagiat impotriva lui Victor Ponta, aparute in revista "Nature" și lansate de un anonim, au lasat deschisa discutia cu privire la sursa informatiilor.
Nu stiu nici daca el e cel care a agitat apele in strainatate, la revista "Nature". Dar mi se pare mai degraba un act motivat personal.
"New Statesman" a fost desemnata in 2009 drept "Revista anului" de catre Societatea Britanica a Editorilor. Merkel a mai fost comparata cu Hitler de greci, care o considera responsabila de dezastrul in care a fost adusa tara, prin taierile de salarii si concedierile masive impuse pentru acordarea imprumuturilor.
Concret, intr-un interviu aparut azi in Romania libera, Basescu trece in revista factorii care au dus la scaderea popularitații fostei puteri, incepind cu refuzul PDL de a-si insusi anumite criterii de integritate propuse de Monica Macovei.
oare de ce revista Nature, sau Frankfurter Algemeine Zeitung, nu scot un cuvant despre a patra posibila realegere a unui securist in fruntea unui stat membru UE?
N-am de gand sa trec in revista toata prosteala aia de pseudo-criterii, care reprezinta de fapt maimutareala unor criterii autentice, scurtate pe la tiv, largite pe la cusaturi, cat sa incapa, totusi, toata mizeria pedelica.
La scurt timp dupa aceasta declaratie, premierul a fost acuzat de plagiat, revista Nature aratand ca a accesat documente prezentate de o persoana anonima si care indica faptul ca mai mult de jumatate din teza sa de doctorat privind Curtea Penala Internationala ar contine texte copiate.
Mentionam ca respectiva trecere in revista a agendei, la care face referire presa bulgara, este in responsabilitatea biroului de presa al Consiliului si poate suferi modificari, asa cum se mentioneaza si pe prima pagina a proiectului de agenda", se arata in raspunsul MAE, transmis in urma unei solicitari din partea NewsIn, dupa ce in presa bulgara au aparut informatii, potrivit carora extinderea spatiului Schengen ar fi fost scoasa de pe agenda.
In cadrul discutiilor a fost trecut in revista si stadiul procesului de punere in aplicare concreta a Acordului bilateral privind amplasarea sistemului de aparare impotriva rachetelor balistice al SUA din Romania, din 2011, care se desfasoara conform calendarului convenit, ministrul roman informandu-l pe omologul sau despre evolutiile procesului de pregatire a Bazei de la Deveselu, inclusiv cele din perioada urmatoare, astfel incat facilitatea de aparare antiracheta sa devina operationala la orizontul anului 2015.
In context, a fost trecut in revista stadiul mai multor proiecte de cooperare bilaterala de importanta strategica, cu accent pe colaborarea in domeniul energetic, respectiv al transporturilor.
O alta tema abordata de seful diplomatiei romane a fost situatia Orientul Mijlociu, cu trecerea in revista a situatiei curente si perspectivelor procesului de pace, respectiv ale situatiei din Siria.
Cu acest prilej, a fost trecut in revista stadiul actual al relatiilor bilaterale in plan politic, economic si cultural si a fost reafirmat interesul reciproc pentru dinamizarea cooperarii in plan parlamentar, in special la nivelul comisiilor permanente, urmare a alegerilor parlamentare care au avut loc in Polonia, in anul 2011, apoi in Romania, la sfarsitul anului trecut.
Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi... LIVIU AVRAM: Constitutia hazlie (Adevarul) "Un deputat PC propune recunoasterea rolului istoric jucat de Casa Regala in Romania.
Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi... MIRCEA MARIAN: Factura la incalzire va decide presedintele Romaniei.
Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi... MIHAI PALSU: Prin Rosca, Ponta i-a batut lui Antonescu un cui in talpa (Puterea) "Din neant, pe la mijlocul lunii mai, liberalul Sorin Rosca Stanescu a facut urmatoarea declaratie:
Din conceptul nutritionist, Traian Basescu a alunecat in mod firesc si natural in acela embriologic sau de fertilizare, vorbind despre conceperea unei Romanii relansate economic doar din perspectiva IMM-urilor, ca, mai apoi, rationamentul filozofic al marelui om de stat sa se continue cu o trecere rapida si succinta in revista in favoarea domniei sale a momentelor de glorie si sacrificiu din anii 2005 si 2010.
Revista 22: Sansele si capcanele frontului anti-PSD (Autor: Andreea Pora) PSD si Ponta pot fi infranti doar daca pe dreapta apare Liderul - imposibil -, fie daca frontul anti-PSD isi largeste bazinul electoral, iesind din capcana in care vrea sa-l arunce masinaria PSD, cea a basismului.
caricaturistii de la revista satirica Charlie Hebdo masacrati miercuri de fratii Said si Cherif Kouachi, apoi o tanara politista ucisa joi si patru persoane omorate vineri intr-un magazin evreiesc de Amedy Coulibaly.
E degradanta afirmatia ca fac jocul rusilor Ion Iliescu face primele precizari despre subiectul inchisorilor CIA din Europa de Est, dupa interviul aparut in revista germana Der Spiegel.
google-analytics.com