Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (7.86 secunde)
Alexandru si au fost exprimate in cadrul unui interviu publicat de Revista 22. "In felul in care e tratat astazi Emil Boc de presedintele Basescu, toata autoritatea lui este anulata atat in interioul partidului, cat si in afara lui.
El trece in revista actiunile PDL de dupa apelul prezidential si concluzioneaza ca partidul de guvernamanat nu a miscat niciun deget pentru a dezamorsa situatia incordata dintre putere si opozitie, pe plan parlamentar, cauzata de frauda Robertei Anastase.
Solutia gasita de opozitie pare a fi, la o succinta trecere in revista, una elaborata in cele mai mici amanunte.
Titus Corlatean a trecut in revista elementele relevante privind istoria si identitatea comuna si a prezentat demersurile politice romanesti, inclusiv pe linie parlamentara, pentru sprijinirea aspiratiilor europene ale Republicii Moldova.
Revista americana The Examiner citeaza surse de incredere care sustin ca Mubarak ar fi fost transportat duminica dimineata intr-un spital din orasul german Baden.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirma intr-un interviu pentru revista VIP, ca actualul sef al statului nu este capabil sa se detaseze de sentimente personale, mentionand ca suspendarea acestuia de catre Parlament a fost o greseala, insa Traian Basescu a ramas "cu ranchiuna in suflet".
In context, Adrian Nastase a facut-o o trecere in revista a modului de revizuire a Constitutiilor de dupa 1989, punctand faptul ca, procedural, s-a mers prin Adunarea Constituanta si Parlament.
Publicatia face o trecere in revista a evenimentelor istorice din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, scriind ca "la 22 iunie 1941 trupele romanesti, impreuna cu cele germane, au trecut frontiera in URSS ocupand mai tarziu parti considerabile din Moldova si Ucraina, inclusiv Odesa si Nikolaev".
Revista Q Magazine informeaza : Sondaj CCSB: UNPR = 0%. Dezastru la un an de la infiintare! Inventat pentru a consolida pozitia subreda a presedintelui Basescu in raport cu configuratia reala a Parlamentului din 2010, UNPR nu reuseste sa iasa din plasa celor cateva procente smulse in cateva circumscriptii razlete.
Pentru a-si apara patronul, Dinescu sare la gatul lui Crin Antonescu Propunerea lui Crin Antonescu ca Dinu Patriciu sa paraseasca partidul liberal l-a suparat pe Mircea Dinescu, angajatul lui Patriciu la revista Catavencii.
"Am facut o trecere in revista legata de problemele Uniunii Europene si eu am sustinut nevoia unei mult mai puternice integrari si nu ma jenez sa reiau teza nevoii de a crea Statele Unite ale Europei.
Si poate c-ar fi utila o trecere in revista a "capodoperelor" acestor personaje, ca sa ne amintim care-s "calitatile" prin care ele s-au calificat in echipa reformatorului Boc.
Revenind la trecerea in revista a momentelor din toamna anului 1993, cateva zile mai tarziu, la 4 octombrie, Comitetul Ministrilor al Consiliului Europei aproba la randul lui aderarea Romaniei ca membru cu drepturi depline, iar la 7 octombrie ministrul de externe de atunci domnul Teodor Melescanu a semnat la Viena, in numele Romaniei Statutul Consiliului Europei si Conventia Europeana a Drepturilor Omului, drapelul tricolor fiind inaltat cu acelasi prilej la sediul din capitala Austriei.
M-am abonat la Revista Jandarmeriei, ca sa inteleg mai bine cuvantul "interventia" (vorbise ca un adevarat sef de dispozitiv). Ma asteptam, deci, ca presedintele sa apara astazi ca Jupiter Fulminatus (din valuri, dupa ce a gadilat monstrul marin al lui Sebastian Lazaroiu), abatand fulgere si traznete.
In urma cu aproape 6 ani, chiar el recunostea intr-un interviu pentru revista Tabu: "La primul concert pe care l-am dat, concert autentic, mama s-a speriat.
Acesta a trecut in revista mai multe caracterizari ce pot fi facute Cabinetului Ungureanu, printre care "un Guvern PDL-SIE" si "un Guvern portocaliu decolorat si cu ochi albastri".
El a reamintit ca anul trecut propunea colegilor din PSD un raport de activitate in care trecea in revista ce a realizat la fiecare dintre punctele din platforma sa ‘Romania Corecta‘, cu care a castigat alegerile la congres.
Revista 22: Ilie Sarbu, coordonatorul campaniei USL in Timis Coordonatorul campaniei USL in Timis si Arad va fi senatorul Ilie Sarbu, a anuntat, joi, la Timisoara, presedintele PSD, Victor Ponta.
Potrivit Agerpres, in timpul discutiei, cei doi oficiali au facut o trecere in revista a stadiului actual al relatiilor dintre cele doua state in domeniul militar si au convenit asupra dezvoltarii lor, reiesind din programele de colaborare bilaterala existente in acest moment.
Am facut aceasta trecere in revista a declaratiilor din aceasta dimineata pentru a ajunge la cel de-al doilea subiect al declaratiei mele politice:
google-analytics.com