Inpolitics: Rasul curcilor: Basescu isi acuza propria fiica pentru caderea de imagine(Bogdan Tiberiu Iacob)

In goana dupa justificari pentru prabusirea in sondaje, a sa si a PDL, in ultimii doi ani, presedintele suspendat nu ezita sa o arunce in fața pana si pe propria sa fiica, Elena Basescu, despre care sugereaza ca i-a produs prejudicii de imagine prin erorile sale.
Concret, intr-un interviu aparut azi in Romania libera, Basescu trece in revista factorii care au dus la scaderea popularitații fostei puteri, incepind cu refuzul PDL de a-si insusi anumite criterii de integritate propuse de Monica Macovei.
Alt factor important a fost corupția unor membri ai PDL, care au fost si arestați, "Iar de suferit n-au suferit numai cei corupti, dar a suferit o cadere de credibilitate tot partidul. PDL nu poate sa spuna ca numai criza i-a facut sa piarda atat de drastic alegerile locale. Şi, in acelasi timp, nici eu nu pot spune ca numai din cauza crizei am avut o cadere atat de mare in increderea populatiei. Pentru ca PDL a fost lipit de mine prin geneza lui si toti mi-au reprosat si mie situatiile de coruptie din PDL".
Și in continuarea frazei de mai sus, urmeaza bomba prezidențiala: "Toti am platit un cost pentru comportamentul in neregula al PDL. Sigur, la mine mai adaugati si EBA".
Va sa zica, presedintele suspendat, care nu are nicio legatura - nu-i asa? - cu ascensiunea politica a fiicei sale, acuza azi ca prin comportamentul acesteia, el a suferit prejudicii de imagine. Urmeaza la rand, cumva, Maria Basescu?