Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (3.34 secunde)
Puthoff spunea ca a publicat o lucrare in acest sens, atat ca document de referinta ale Agentiei de Informatii de Aparare, cat si intr-o revista stiintifica.
Unul dintre comentarii apartine Sabrinei Arena Ferrisi, o jurnalista consacrata din New York, printr-un articol, publicat in februarie 2018, in revista National Catholic Register.
Cristian Roman) Revista Stiinta & Tehnica a abordat rareori subiectele legate de OZN-uri. Motivul este unul singur: lipsa documentelor de incredere.
Dupa cum consemneaza revista de cultura Luceafarul, braileanul Alexandru Djuvara, om politic liberal, publicist si orator de mare talent a editat ziarele in limba franceza L' Etoile Roumaine si La Liberte Roumaine.
Tarcovnicu, Aromanii din Romania, astazi, in Revista Romana de Sociologie, 2011, nr. 1-2, p. 160). Abia dupa 1970, aromanii din Grecia au fost lasati sa fondeze asociatii nonguvernamentale pentru promovarea identitatii lor culturale.
Revista TEO: Dependenta de jocuri de noroc, o lupta grea pentru familii (Autor: Adrian Vrauko) Jocurile de noroc nu sunt percepute la fel in orice colt al pamantului.
Cand am ajuns in Germania, fratele meu mi-a pus in mana o revista medicala in care am citit pe coperta ca erau peste 14.000 de medici someri.
Faza initiala a investigatiei presupune o discutie cu medicul care va va efectua investigatia pentru trecerea in revista a istoricului medical, precum si masurarea inaltimii, greutatii si nivelului glicemiei dumneavoastra.
Subofiterul Gary Voorhis, aflat la bordul crucisatorului Princeton, care insotea portavionul Nimitz, a declarat pentru revista Issues in Science & Technology:
Democratul a explicat ca parlamentarii europeni fac, in acest sens, "o foarte atenta revista a presei". El a precizat ca oficialii europeni ii intreaba mereu pe euroobservatorii democrati despre situatia politica a actualelor forme de guvernare, iar ei (nr.
Poate doar finalizarea actiunii de depunere a declaratiilor de apartenenta politica ale alesilor locali ar merita sa fie trecuta in revista.
Constantin Petrea apare si intr-un interviu in revista "Flacara". Deputatul mai apare si pe site-ul Partidului Conservator ca semnatar al unei legi, alaturi de alti colegi din Camera Deputatilor.
Securitatea a avut incredere in Vadim, ca sa il trimita in cuibul de 'vipere anticomuniste' de la postul de radio Europa Libera. Scriitorii de la revista Saptamana, inclusiv Vadim, erau bratul armat cu pix al Securitatii", a declarat Dinescu. Buchet:
El a trecut, din nou, in revista documentele pe care le-a depus la CNSAS pentru verificarea lui Traian Basescu. "Am indicat numarul procesului-verbal de distrugere.
Omul de afaceri Gigi Becali, presedintele Partidului Noua Generatie (PNG), conduce in clasamentul general al anuarului "Cei mai puternici 66 de romani", dat publicitaatii de revista "Banii Nostri", o publicatie a grupului de presaa MediaOn, lansat ieri, la Casa Vernescu.
Astfel, Oltean a spus ca "Berceanu a trecut in revista discutiile oficiale si neoficiale care s-au purtat cu PNL in cursul anului trecut" si "poate ca i-a scapat sa precizeze acest lucru".
Odata trecuta in revista si problema telegondolei, consilierii au luat la cunostinta o sesizare publica a aceluiasi consilier Tiberiu Nemet, care a cerut demolarea de urgenta a peretelui din zona fostului restaurant Pescarusul, la intrarea in zona peninsulara, in conditiile in care aceasta ruina a devenit un adevarat pericol public:
Incercam sa fim buni vecini cu clientii nostri din cartier si ii informam printr-o revista bilunara despre schimbarile de preturi si produsele din magazin", a explicat Diana Teodorescu, director market Big Family.
Invitatia PD- "Vino sa vorbim despre noi in Europa!"- a luat forme dintre cele mai originale, daca ne gandim ca una din modalitatile de promovare a fost o revista de benzi desenate, pe langa numeroase alte pliante informative.
Pentru "incalzire", organizatorii au facut o scurta trecere in revista a istoriei glorioase a PNL si a meritelor pe care acest partid le-a avut atat in realizarea Romaniei Mari, la 1 decembrie 1918, cat si la crearea Romaniei moderne, prin aderarea la Uniunea Europeana.
google-analytics.com