Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (2.64 secunde)
Astfel, armatorii pot face importante reduceri de cheltuieli", a mai precizat si Radu Rusen. Totodata, pentru ca este un tanc de produse petroliere si chimice, ea poate transporta de la pacura pana la benzina de avion sau produse chimice de agresivitate medie.
Potrivit unui comunicat al conducerii Alro, anul acesta, societatea continua implementarea unui program de reducere a costurilor inceput in 2008, care include si reduceri de personal prin plecari voluntare.
"Nu am resimtit scaderi importante la vanzari, insa, avem grija sa oferim clientilor nostri oferte tentante, cum ar fi reduceri de maxim 15%, la toate produsele.
Firmele ar putea obtine reduceri de taxe si impozite cuprinse intre 5 si 50 la suta, in functie de profilul de activitate, amplasamentul investitiei, valoarea acesteia si numarul de angajati.
Bancpost va reduce, in perioada urmatoare, dobanzile la creditele in lei, dupa ce a aplicat reduceri de 3-4 puncte procentuale, in ultimele luni, dobanzilor la depozite, a mentionat Mihai Bogza.
Din pacate, in acea perioada au avut loc si primele reduceri de personal. Din cei peste o mie de angajati au mai ramas vreo 500.
O sticla de apa in minus nu-l afecteaza prea tare pe client cand are parte de reduceri importante. "O oferta de weekend, si anume stai trei nopti si platesti doar doua nopti.
Daca la companiile mari, procentul celor care au facut disponibilizari depaseste jumatate (52%), situatia este diferita la companiile sub 50 de angajati, numarul celor care au facut reduceri de personal fiind mai mic:
Potrivit unui studiu, cele mai mari reduceri salariale au fost facute in top si middle management. Angajatii noi, care au si lefuri mai mici, au avut mai putin de suferit.
Nici Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) nu a scapat de valul disponibilizarilor. Astfel, numarul agentiilor si institutiilor din subordine se va reduce de la 33 la 13, fapt ce va conduce la reducerea personalului cu 20%, a declarat, sambata, ministrul de resort, Ilie Sarbu.
Reprezentantii CNAPMC au declarat ca, in zilele urmatoare, vor prezenta o varianta de reduceri de taxe in acest domeniu, care pot ajunge pana la 50%.
Compania considera ca va trece totusi cu bine peste criza, in ciuda faptului ca opereaza reduceri de personal: "Datorita retelei proprii de peste 200 de parteneri nationali, perioada de turbulente economico-financiare traversata cu siguranta nu va avea repercusiuni prea grave".
Am inregistrat progrese incurajatoare in prima jumatate, cu imbunatatirea imaginii referitoare la preturi in Franta, lansarea cu succes a programului Carrefour Discount, semne de schimbare in bine in Italia si Belgia si reduceri de cheltuieli", a declarat Lars Olofsson, directorul general al Carrefour, in raportul financiar al grupului.
Preturile locuintelor din Romania, exprimate in lei, s-au redus cu 10-40% in primul semestru, fata de sfarsitul anului trecut, pe segmentul vechi scaderea fiind in medie de 23%, iar pe cel nou de 17%, potrivit estimarilor companiei de evaluare Darian Rom-Suisse.
Nicolaie Alexandru-Chidesciuc, senior economist al ING, crede ca trendul de scadere a randamentelor la depozite se va mentine pe sfarsit de an, mai ales in perspectiva unei noi reduceri a dobanzii-cheie.
Totodata, dezvoltatorul propune si "discountul de grup" pentru proiectul Greenfield, din nordul Bucurestiului, prin care mai multi prieteni care se hotarasc sa cumpere in acelasi bloc obtin reduceri de pret si posibilitatea amenajarii propriei scari de bloc.
evident, vor beneficia de reduceri. Dezavantajul: alegerea tragului s-a facut cu mult mai multa grija, analistii de marketing au analizat toate ofertele si oportunitatile pentru ca, in final sa aleaga TIMON.
"Programul revizuit se focuseaza pe masuri care ar asigura reduceri permanente in cheltuielile curente, dar prezervand in acelasi timp cheltuielile nete sociale si de capital.
Vitan Platinum Towers, cele mai mari reduceri Dezvoltatorul aduce proiecte din Vitan cu preturi de la 91 900 € create pentru Prima Casa si o reducere de 15 000 € pentru fiecare cumparator.
Ansamblul Green City ofera "reduceri pentru prieteni" - discounturi semnificative pentru mai multe familii care isi achizitioneaza impreuna case, precum si posibilitatea de a plati 400 €/luna timp de 3 ani, care sa se contabilizeze ca avans la sfarsitul acestei perioade.
google-analytics.com