Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (7.61 secunde)
Reduceri ale volumului de activitate s-au inregistrat in constructii (-8,3%), in activitatile de comert, repararea automobilelor si articolelor casnice;
Pretul ramane derizoriu, cumparatorii tot nu se arata Culmea este ca in Craiova nici aceste reduceri nu i-au determinat pe cumparatori sa se inghesuie, spre norocul datornicilor.
Cele mai mici reduceri au fost inregistrate la apartamentele vechi cu doua camere, de 3,5%. In Cluj, rata medie de scadere a preturilor se situeaza la un nivel net inferior comparativ cu celelalte mari orase ale tarii.
Cred ca oamenii au fost atrasi de pachetele transparente de reduceri, de rapiditatea cu care s-a ridicat constructia, de zona care promite, de seriozitatea business-ului pe care probabil o imprim eu" spune Gica Popescu.
"Pentru instrainari imobiliare s-au propus reduceri ale onorariilor de peste 12%, iar pentru actele de partaj, avand drept obiect bunuri mobile sau imobile, reducerile sunt de peste 40%, ajungand chiar pana la 90%.
"Sunt atat de multe tarile care aplica prematur reduceri ale cheltuielilor, incat cererea agregata mondiala risca sa scada, iar cresterea se va incetini, ducand poate chiar la un nou val de recesiune", a afirmat laureatul premiului Nobel, citat de cotidianul britanic Sunday Telegraph.
Cumperi anvelope de iarna si primesti reduceri de zeci de procente, diverse accesorii cadou sau beneficiezi de montaj gratuit. "Iti incalta masina pentru o iarna sigura!
3.Diminuarea record a PIB-ului, cu 7%, in conditiile unei reduceri trimestriale de 2%. Inainte de aceasta, PIB-ul romanesc inregistrase o crestere constanta:
Toate preturile au reduceri de 50% fata de valoarea de evaluare, nu pentru ca se apropie luna cadourilor, ci pentru ca la precedentele licitatii activele nu au putut fi valorificate.
Banca Mondiala recomanda reduceri de personal, investitii mai mari in mentenanta cailor ferate si eliminarea unor trenuri personale. Dar aceste masuri pot fi insuficiente pentru ca de fapt la infrastructura feroviara nu s-a mai facut nimic de aproape doua decenii.
In cazul in care redresarea economica va crea suficient spatiu fiscal, vom analiza, in a doua parte a anului, posibilitatea unei reduceri treptate a contributiilor sociale, a caror incidenta exercita o greutate considerabila asupra crearii de locuri de munca si a practicilor de pe piata muncii.
Amplasat intotdeauna in centrul aglomerarilor urbane, magazinul Profi ofera un confort deosebit la cumparaturi si reduceri pe care le aplica anumitor categorii de produse alimentare si nealimentare deopotriva.
Amplasat intotdeauna in centrul aglomerarilor urbane, magazinul Profi ofera un confort deosebit la cumparaturi si reduceri pe care le aplica anumitor categorii de produse alimentare si nealimentare deopotriva.
"Cu toate acestea, din dosarul prezentat Curtii rezulta fara echivoc ca reglementarea mentionata are ca efect faptul ca vehiculele de ocazie importate si caracterizate printr-o vechime si o uzura importante sunt supuse, in pofida aplicarii unei reduceri ridicate a valorii taxei pentru a tine seama de deprecierea lor, unei taxe care se poate apropia de 30% din valoarea lor de piata, in timp ce vehiculele similare puse in vanzare pe piata nationala a vehiculelor de ocazie nu sunt in niciun fel grevate de o astfel de sarcina fiscala.
Un text care, din informatiile mele, cel putin in varianta din 3 mai, este extrem de dur ( inclusiv in ceea ce priveste 'reforma' in domeniul medical, pentru perioada 2010-2013 - numar de paturi, cheltuieli cu medicamentele, cu medicii, reduceri cu 0,8% din PIB, prin reducerea cheltuielilor sociale, prin disponibilizari in societatile de stat, inclusiv pregatirea pentru privatizare a transportului CFR marfa, a inceperii privatizarii TAROM, masuri dure in sectorul energetic - inclusiv la Oltchim)", apreciaza Nastase.
Un text care, din informatiile mele, cel putin in varianta din 3 mai, este extrem de dur, inclusiv in ceea ce priveste ‘reforma‘ in domeniul medical, pentru perioada 2010-2013 - numar de paturi, cheltuieli cu medicamentele, cu medicii, reduceri cu 0,8% din PIB, prin reducerea cheltuielilor sociale, prin disponibilizari in societatile de stat, inclusiv pregatirea pentru privatizare a transportului CFR marfa, a inceperii privatizarii TAROM, masuri dure in sectorul energetic - inclusiv la Oltchim", sustine Nastase, intr-o postare pe blog.
Un proces similar s-a intamplat in Finlanda, care a preferat ca in locul ajutoarelor sociale sa ofere reduceri de taxe.
Pe de o parte, scaderea continua a preturilor i-a facut pe comsumatori sa isi amane achizitiile, in asteptarea unor noi reduceri.
ori platesc pentru un an, dar beneficiaza doar sase luni, ori platesc doar pe sase luni si ii costa mai mult decat dublul taxei pe un an Ca sa-i atraga la ghisee, reprezentantii administratiei locale anuntau cu ceva vreme in urma reduceri pentru detinatorii de "bulgaroaice", "italience", "englezoaice"
Cred insa ca toata clasa politica din Romania trebuie sa constientizeze faptul ca nu se pot face taieri, reduceri de personal la nesfarsit.
google-analytics.com