La targurile imobiliare din aceasta toamna, cei mai importanti jucatori ai pietei s-au orientat spre un singur targ, cu titlu de exclusivitate. La cele trei editii Timon de la sfaristul acestui an, incepand cu TIMON ALL INCLUSIVE, expozitia in aer liber din Piata Constitutiei, ce se va desfasura in perioada 24-27 septembrie, cinci dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari vor fi prezenti cu titlu de exclusivitate: Adama, GTC, Cosmpolis, GreenCity si Seven Hills.
Dupa un an intreg in care dezvoltatorii si agentiile imobiliare si-au redus drastic bugetele de marketing, in aceasta toamna cei mai multi dintre ei au realizat ca fara reclama nu vand, motiv pentru care au gasit solutii mai eficiente: participare exclusiva la unul dintre targurile imobiliare. Avantajul principal: evident, vor beneficia de reduceri. Dezavantajul: alegerea tragului s-a facut cu mult mai multa grija, analistii de marketing au analizat toate ofertele si oportunitatile pentru ca, in final sa aleaga TIMON.
"Din experienta de promotor al primului targ imobiliar organizat in Romania am invatat cat de importanta este ideea de parteneriat in imobiliare. Increderea este cea care trebuie sa guverneze piata imobiliara iar parteneriatul reciproc avantajos reprezinta cheia oricarei afaceri imobiliare de succes. Piata imobiliara din Romania s-a maturizat si atunci trebuie sa promovam ideea unui parteneriat bazat pe incredere si adevar intre dezvoltatori si publicul larg. tIMOn a trecut de etapele de incercari si sprijinire a unei industrii care a nascut mii de controverse. Am ales sa punem accentul pe calitate si sa aducem alaturi de noi parteneri de durata, parteneri care dezvolta proiecte ambitioase si care nu vor diparea peste noapte. De aceea am atras alaturi de noi dezvoltatori care au crezut in ideea unei piete mai mature si mai corecte. Faptul ca cinci dintre cei mari dezvoltatori imobiliari din Romania au ales sa fie parteneri exclusivi ai tIMOn demonstreaza ca intr-adevar am oferit cele mai bune solutii si servicii in materie de targuri imobiliare" ( Vlad Vlasceanu)
Din 24 septembrie, notiunea de targ imobiliar va avea un alt sens
Constienti de nevoile pietei in acest moment, organizatorii TIMON au ajuns la concluzia ca atat utilizatorii finali cat si expozantii merita mai mult, motiv pentru care, din 24 septembrie, promit ca notiunea de targ imobiliar va insemna, intr-adevar, mai mult . "Ne-am dat seama ca nu este suficient sa aducem la un loc persoane care vor sa vanda cu alte personae care vor sa cumpere si ca mai ales utilizatorii finali vor avea nevoie de un garant ca tranzactia lor este una perfecta. De aceea, am pus la punct un program de profesionalizare a pietei imobiliare al carui start va fi pe 24 septembrie, in aer liber, la TIMON ALL INCLUSIVE. Cel mai mare targ imobiliar din aceasta toamna va avea cei mai multi vizitatori si cei mai multi expozanti, dar vizitatorii pot sa aiba certitudinea ca TIMON a ales cu grija expozantii si ca, mai mult decat atat, au fost exclusi fara drept de apel si pentru totdeauna, cei neseriosi."