Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (4.45 secunde)
Ore suplimentare care nu mai sunt platite in Combinat, reduceri drastice de personal la firmele care executau diferite lucrari pe platforma siderurgica, un exemplu graitor in acest sens fiind societatea Atlas, unde jumatate dintre cei 450 de angajati isi vor pierde locul de munca, acestea sunt cateva dintre consecintele crizei economice mondiale care a afectat atat activitatea colosului siderurgic cat si a catorva zeci de firme carora li s-au reziliat contractele incheiate cu ArcelorMittal Galati.
Schita de proiect include, de asemenea, si alte reduceri de taxe. "Taxele reduse in ceea ce priveste impozitarea salariilor mici ar putea impulsiona angajarile, acordand astfel un ajutor celor mai vulnerabili din societate", se arata in acelasi program.
Banca Centrala Europeana nu exclude noi reduceri ale ratei dobanzii de referinta in urmatoarele luni, a declarat Jose Manuel Gonzalez-Paramo, membru al Consiliului Executiv al institutiei, acesta apreciind ca economia zonei euro isi va reveni treptat in 2009.
"Este momentul in care 'oportunittii', cei care isi schimbau job-ul la cateva luni si vanau salarii mereu mai mari, sa se linisteasca. Acestia vor fi ti primele victime ale unei potentiale reduceri de costuri.
Proiectul urmareste, printre altele, adoptarea de catre agentii a sistemului de 'earlybooking', care consta in achizitionarea din timp a unui pachet turistic, metoda prin care clientul beneficiaza de reduceri de preturi de pana la 30%.
ii"In momentul de fata, pretul aluminiului a ajuns la un nivel care ne obliga sa luam in calcul noi reduceri ale productiei in Romania, pentru a ramane competitivi si pentru a ne pastra nivelul de lichiditati banesti ale grupului si ale unitatilor localeii", a declarat, in comunicat, Christian Wuest, presedintele Alro.
Reduceri pe linie si la contribuabilii mijlocii Scaderi puternice s-au resimtit si pe pietele producatorilor de tutun si produse din tutun, ca si pe cea a fabricantilor de bauturi, 13%, respectiv 9%.
La acestea se adauga reduceri de venituri determinate de eliminarea taxei de drum din pretul combustibilului utilizat pentru alte tipuri de transport decât cel rutier (un minus de 0,29 miliarde de lei, 0,05% din PIB), prelungirea valabilitatii Legii nr.
Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol (OPEC) este dispusa sa scada in continuare productia la intrunirea din martie, a anuntat luni secretarul general al grupului, adaugand ca se urmareste mai intai obtinerea unui acord unanim cu privire la actualele reduceri.
Potrivit aceluiasi comunicat remis redactiei, Grupul Rompetrol a finalizat constructia unui terminal marin in largul Marii Negre, care va asigura reducerea distantei de aprovizionare cu titei a rafinariei cu aproximativ 33 de kilometri fata de traseul prin portul Constanta si va permite realizarea unor reduceri importante de cost, de cel putin 4-5 USD/tona.
“Capacitatea anuala de transfer a terminalului este de 24 milioane tone titei si va permite realizarea unor reduceri de cel putin 4-5 dolari/tona a costurilor de aprovizionare prin scaderea distantei cu aproximativ 33 de kilometri fata de traseul prin portul Constanta si prin eliminarea pierderilor tehnologice aferente.
Desi la recentul targ de confectii de la Paris industria usoara nu a parut a fi afectata prea mult de criza, in schimb, Turcia, una dintre cele tarile cu cea mai mare productie de confectii de pe mapamond, insumand nu mai putin de 3,2 milioane de lucratori, adica mai mult decat au toate statele Uniunii Europene la un loc, a anuntat ca va face reduceri la pretul confectiilor realizate in statul europeano-asiatic, cu 20-30 de procente, in conditiile in care, oricum, preturile confectiilor turcesti erau dintre cele mai scazute din lume, a declarat, ieri, Aurelientu Popescu, reprezentantul Fedratiei Patronale din Industria Usoara FEPAIUS.
Liderul sindicatului Aluministul din Alro Slatina, Constantin Popescu, a precizat ieri ca a primit asigurari de la conducerea fabricii ca nu vor fi operate deocamdata reduceri de personal sau de capacitati.
Potrivit acesteia, trebuie operate reduceri de personal, astfel incat, numarul angajatilor sa nu depaseasca cifra de 2.978. Potrivit acelorasi surse, la Alro, in prezent isi castiga painea 3.300 de muncitori.
Letonia trebuie sa ajunga la un acord cu privire la reduceri de buget si sa obtina permisiunea de a-si adanci deficitul bugetar de la toti creditorii sai internationali, sau risca sa ramana fara bani in iunie, a avertizat luni premierul desemnat.
Cele mai mari reduceri de personal sunt asteptate in metalurgie (-71%), prelucrarea lemnului si a produselor din lemn, exclusiv mobila (-50%), masini, utilaje si echipamente (-48%).
Directorii sunt sfatuiti sa nu taie haotic din cheltuielile de personal, de protocol, de deplasare, sa nu taie bugetele de promovare si reclama fara sa calculeze daca acele reduceri aduc un plus afacerii.
Pe 15 aprilie, a expirat prima perioada din an in care comerciantii pot vinde produse la preturi reduse. Astfel, comerciantii constanteni de imbracaminte, incaltaminte si articole sportive care aplica vanzari de soldare la marfurile specifice sezonului toamna-iarna, incepand de joi, risca sanctiuni cuprinse intre 2.
Clientilor li se acorda perioade de gratie, reduceri ale ratelor lunare si prelungirea duratei creditului. Ai intrat in somaj, ti-ai pierdut locul de munca, a crescut cursul euro/leu peste puterile tale de a-ti mai plati ratele catre banca?
Liderul celui mai mare sindicat al societatii slatinene, Constantin Popescu, a anuntat ca in acest an nu vor mai fi operate reduceri de capacitate.
google-analytics.com