Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (2.56 secunde)
Ei au mai precizat ca au fost facute importante reduceri de cheltuieli si s-au disponibilizat 25% din angajati. In prezent, revista americana pentru barbati are un tiraj de circa trei milioane de exemplare, comparativ cu anii ‘70 cand avea un tiraj de circa sapte milioane de exemplare.
FMI este in prezent sceptic in legatura cu capacitatea Romaniei de a reduce cheltuielile sau de a realiza reduceri de personal in timpul recesiunii.
Crin Antonescu, al treilea candidat in sondaje, promite reduceri de taxe. Insa, indiferent de cine castiga, presedintele are puteri limitate asupra politicilor economice, avand doar dreptul sa numeasca premierul, sa supravegheze sistemul judiciar si are control asupra serviciilor de securitate.
Va fi ultimul targ imobiliar al sezonului, cu peste 35 de firme expozante si 80 de proiecte rezidentiale din Bucuresti si din tara, dar si din strainatate, fiecare dintre expozanti promitand reduceri de Craciun care sa duca pretul locuintelor noi la cel mai mic nivel atins vreodata.
Clientii care vor incheia polita EuroCASCO la ASTRA Asigurari vor beneficia in luna decembrie de reduceri importante in functie de marca autoturismului asigurat si de profilul conducatorului auto.
Unele carduri ofera diferite bonusuri sau reduceri de pret la anumiti comercianti. Bancile incearca sa-si impulsioneze clientii sa foloseasca platile electronice prin diverse metode.
Conform proiectului de buget sunt sub 100.000 de angajati", a precizat Vladescu, care a adaugat ca unele reduceri de posturi vor veni pe cale naturala, prin neangajarea de persoane pe posturile care se elibereaza.
'• Stirea data de Tolontan a fost confirmata azi oficial si de trustul lui Bobby Paunescu, si de Ringier (care a mai luat niste decizii drastice zilele astea, inchideri de reviste in proiect, dupa ce in prealabil au fost anuntate reduceri de salarii).
reduceri la programe MBA, la bilete de avion, chiar si gratuitati. Procedura de inscriere in Key People s-a simplificat. La fel si modul in care poti sa-ti inviti prietenii si colegii sa ti se alature in comunitate.
Cele mai mari scaderi s-au inregistrat in Bucuresti si Cluj-Napoca, de pana la 40%, respectiv 30%, in timp ce in Timisoara au avut loc cele mai mici reduceri, de pana la 23%.
Deficitul comercial a scazut anul trecut cu 58,58% fta de 2008, la 9,74 miliarde de euro, in contextul unei reduceri a importurilor de 2,3 ori mai accelerate fata de declinul exporturilor.
"Cred ca, daca in Romania in afara de aceste masuri grave, care afecteaza populatia, nu vor fi luate masurile despre care vorbesc de fiecare data si asupra carora instist de relansare economica, atunci probabil ca peste inca sase luni ne vom pune din aceeasi problema ca astazi, si anume ca bugetul nu este capabil sa asigure acoperirea cheltuielilor si vor trebui facute inca o data reduceri.
O astfel de masura ar fi dus la o inflatie de doua cifre" Puteti citi in continuare articolul citat, cu precizarea ca un mai tanar specialist in economie a observat ca masurile aplicate de Guvern (la sfatul BNR) - reduceri de salarii, pensii etc.
Tarile din sudul Europei au folosit ca principal instrument cresterile de taxe si impozite, in timp ce tarile din nordul continentului s-au axat pe reduceri semnificative de cheltuieli publice.
Guvernul s-a gandit ca aproape jumatate din aceasta suma sa fie economisita prin reduceri de cheltuieli, iar cealalta jumatate sa provina din cresterea incasarilor la buget.
In timp ce pensiile au fost scazute cu 5% si toate sectoarele economice ale Greciei sunt afectate de drastice reduceri de cheltuieli, necesare pentru a evita falimentul, guvernul de la Atena nu a umblat la bugetul apararii, scrie The Wall Street Journal.
El nu a mintit, prin declaratia data Hotnews privind inchiderea postului decat, cel mult partial, in sensul ca bosii trustului ar putea gasi o metoda sa prelungeasca agonia postului, dar pretul va fi reprezentat de reduceri dramatice de lefuri si posturi.
"In opinia mea, toate aceste reduceri sunt fara rost si sunt oglinda unei proaste guvernari. In situatia in care strangem cureaua, intrebarea evidenta este unde se duc acesti bani.
"In opinia mea, toate aceste reduceri sunt fara rost si sunt oglinda unei proaste guvernari. In situatia in care strangem cureaua, intrebarea evidenta este unde se duc acesti bani.
In acest timp FMI propunea reducerea sectorului bugetar cu 20% (adica disponibilizari sau reduceri salariale).... c) FMI (iunie 2010) recunoste ca infrastructura slaba este o piedica in calea cresterii pe termen lung.
google-analytics.com