Cautare

3089 de rezultate pentru "receanu lugoj strada ceahlaului nr 5 bloc 25 b" (2.86 secunde)
Predoiu, pe locul 3 si la alegerile pentru sef de scara, dupa 2 candidati care nici nu stau in bloc Esecurile continua pentru fostul candidat PNL Catalin Predoiu, cel al carui destin era sa uneasca voturile de dreapta din Bucuresti.
M-am nascut la bloc si, ca multi altii din generatia mea, mi-am trait toata viata la bloc. ... Nimic, intr-adevar, caci ne ramane sa asteptam fie ca zidurile sa se pravaleasca peste noi, fie ca miile de tineri nascuti la bloc sa-si construiasca casute cochete.
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Pt mine ca roman plecat de 12 ani nu s-a facut nimic, avem niste hartii cu nr care nu valoreaza nimic. ... Dupa citi au iesit in strada se pare ca asta isi doresc tinerii - sa devina sclavi.
In cazul a numai opt strazi a reiesit ca fizic sunt cu 56.528 de metri patrati de carosabil mai mult decat este inscris oficial in HG nr. ... Hotarare in care au fost preluate masuratorile efectuate pana in anul 2000, inainte de aparitia altei HG nr.
Pe lista se regasesc astfel, printre altele, 25 apartamente de pe bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 66, 7 apartamente de pe Soseaua Kiseleff nr. 24, 6 apartamente de pe Calea Dorobanti nr. 85-87, 139 apartamente de pe stradaMihai Eminescu nr.44-48, nr. 50-54, nr. 82-88, nr.
Cele mai cautate zone pentru constructii de case in Zalau sunt zona Meses, zona Aghires, Gradina Poporului si strada Morii. Cel mai scump pamant din Zalau se situeaza la Gradina Poporului si in centrul orasului, unde agentii imobiliari cer pentru un ar exorbitanta suma 5.000 de euro.
Elena Udrea a semnat ieri, la Ramnicu Valcea, trei contracte de finantare prin Programul Operational Regional, parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) a orasului Ramnicu Valcea, in valoare totala de 5,26 milioane de euro.
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
A urmarit pas cu pas prin institutiile Primariei Generale a Bucurestiului investitia imobiliara din Strada Zambaccian, adunand documente care urmau sa fie piesele unui subiect de presa folosit pentru atacarea premierului Adrian Nastase.
Decizia lui Iohannis de a-l accepta pe Grindeanu a venit aproape imediat dupa ce Liviu Dragnea i-a transmis lui Iohannis ca dupa Anul Nou oamenii sunt hotariti sa iasa in strada!
Tsilivi este o localitate aflata la 7 km de capitala insulei, Zante, si are o strada principala, pe care sunt concentrate cele mai multe puncte de atractie. Din aceasta strada principala puteti ajunge la mare pe una din multele stradute pline de flori si palmieri. ... simplu-2,5 euro;
Circulatia rutiera pe strada Aries va fi restrictionata incepand de vineri, 18 mai, ora 19.00.
Circulatia rutiera pe strada Aries din Craiova va fi restrictionata incepand de vineri, 18 mai, ora 19.00.
O fetita de sapte ani care se afla pe strada cu bunica ei a traversat singura strada printr-un loc nepermis si a ajuns in fata unei masini condusa de o tanara de 20 de ani care isi luase recent permisul.
Unul dintre incidentele majore din Mangalia a fost cel inregistrat la sectia de votare nr. ... In continuare, dina cauza gravitatii acestei situatii, au fost chemati reprezentantii Biroului Electoral de Circumscriptie nr. ... Presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie nr.
Zeci de locatari ai unui bloc din Bals au ramas de luni fara apa si fara caldura, din cauza datoriilor mari pe care asociatia le-a acumulat catre furnizorul de apa. ... Peste 80 de familii care locuiesc intr-un bloc din Bals au ramas de luni fara apa la robinete.
Ca daca o sa iasa cinci milioane de oameni in strada, ce spui: ... Cine iese in strada, domnule presedinte? Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune.
2) sub forma autoratului, prin participarea la demonstratii de strada neautorizate, de revolta impotriva institutiilor care exercita puterea de stat, in scopul schimbarii ordinii constitutionale si al ingreunarii si impiedicarii exercitarii puterii de stat, fiind pusa in pericol securitatea nationala;
Gheorghe Popescu, primarul din Fantanele) de a pietruit o strada cuprinsa in proiectul SAPARD. I-am spus sa nu o pietruiasca tocmai pe aceea, sa ia o alta strada, dar el a vrut-o pe aceea, pentru ca era la vedere. Acum vrea sa pietruiasca din nou aceeasi strada.
google-analytics.com