timesnewroman.ro: Predoiu, pe locul 3 si la alegerile pentru sef de scara, dupa 2 candidati care nici nu stau in bloc
Esecurile continua pentru fostul candidat PNL Catalin Predoiu, cel al carui destin era sa uneasca voturile de dreapta din Bucuresti. La putin timp dupa epica infrangere in alegerile pentru primaria Capitalei, Predoiu a suferit un nou esec la alegerile pe casa scarii, unde a iesit pe locul trei, dupa doi candidati care nici macar nu locuiau in bloc.
- Impotriva domnului Predoiu s-a inscris soacra fostului administrator, care sta la tara, la Blejoi, si un baiat care mai trece din cand in cand prin bloc si imparte brosura Kaufland, a explicat cenzorul asociatiei de proprietari. Soacra fostului administrator a castigat cu peste 50% din voturile locatarilor si a plecat astfel cu ficusul de pe casa scarii drept recompensa, in timp ce baiatul cu brosurile a cerut un token nou pentru intrat in scara, intrucat cel vechi se zgariase si trebuia sa sune la interfon de fiecare data.
Catalin Predoiu si-a asumat demn rezultatele scrutinului, desi in sondaje era cotat cu peste 73%, declarand ca, daca familia si vecinii i-o vor cere, se va muta intr-un alt bloc unde este apreciata mai mult doctrina sa liberala, sau poate la casa, unde nu poate sa plictiseasca pe nimeni.