stl.ro informeaza: Mircea Geoana, dat afara din casa!

NECAZURILE se tin scai de MIRCEA GEOANA! Dupa iminenta excludere din PSD, presedintele SENATULUI se confrunta cu o noua problema.
Politicianul este dat afara din propria casa, dupa ce locuinta RA-APPS ocupata de el a fost scoasa la vanzare prin licitatie cu strigare.
Pe lista celor peste 700 de imobile scoase de Regie la "mezat" se afla si locuinta sefului DNA Daniel Morar, a fostei atlete Doina Melinte, dar si a altor ministri si fosti demnitari.
In Bucuresti vor fi scoase la vanzare mai multe sute de apartamente din zone centrale ocupate in prezent de ministri, secretari de stat, consilieri guvernamentali, inclusiv de la Cancelaria premierului, de fundatii si organizatii neguvernamentale, precum si de fosti ministri in regimul comunist.
Pe lista se regasesc astfel, printre altele, 25 apartamente de pe bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 66, 7 apartamente de pe Soseaua Kiseleff nr. 24, 6 apartamente de pe Calea Dorobanti nr. 85-87, 139 apartamente de pe stradaMihai Eminescu nr.44-48, nr. 50-54, nr. 82-88, nr. 102-104 si nr.124, 19 apartamente de pe bulevardul Mircea Voda nr. 47, 35 apartamente de pe bulevardul Nicolae Balcescu nr. 26, 14 apartamente de pe strada Icoanei, 22 apartamente de pe strada Magheru nr. 24, 38 apartamente de pe strada Ion Mihalache nr. 125, 31 apartamente de pe strada Polona nr. 3-5 si nr. 35, 31 apartamente de pe strada Nicolae Racota nr. 12-14 si nr. 16-18, 16 apartamente de pe bulevardul Unirii nr.68, precum si alte imobile din strada Crangului.

Lista "evacuatilor"

La aceste adrese locuiesc ministri precum Daniel Funeriu, Gheorghe Ialomitianu, fosti ministri precum Cseke Attila, europarlamentari precum Adrian Severin, fundatii precum "Renasterea" condusa de Mihaela Geoana, vicepresedintele AVAS Ionela Pop Bruchental, directorul general al Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci, inspectorul general al Politiei Romane, presedintele Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, procurorul general al DNA, presedintele Agentiei Domeniilor Statului, fostul procuror general al Romaniei Tanase Joita, fosti demnitari ai regimului comunist sau de dupa 1990, precum Serban Nicolae sau Stefan Andrei (ministru de Externe in perioada comunista).
Pe aceeasi lista se regasesc doua apartamente din str. Constantin Prezan nr.4, adresa la care au locuit, la un moment dat, in aceeasi perioada, Adrian Nastase,Traian Basescu si Nicolae Vacaroiu. La acea vreme, parterul era ocupat deTraian Basescu, etajul 1 de Adrian Nastase si etajul 2 de Nicolae Vacaroiu. Ulterior, Nastase si Basescu s-au mutat.
Pe lista au fost incluse si imobilul cu garajul aferent din strada Starostescu nr. 3, ocupat de presedintele Senatului, Mircea Geoana, dar si imobilul din stradaCampineanu 3A in care functioneaza si firma fiicei secretarului general alGuvernului, Daniela Andreescu.