Cautare

3090 de rezultate pentru "receanu lugoj strada ceahlaului nr 5 bloc 25 b" (4.52 secunde)
Nu sa mai stam in Parlament, dar nu are rost nici sa candidam", a spus Ponta, comentand declaratia unui senator PNL, Cornel Popa, potrivit careia parlamentarii opozitiei ar trebui sa demisioneze in bloc in urma numirilor recente facute de actuala putere la o serie de institutii controlate de Parlament.
lumea acuza in bloc! USL-ul a castigat in bloc! Vor cam fi "pedepsiti" in bloc! Insa cei de pe dreapta vor suferi pagube mult mai mari ca cei de pe stanga !
In loc sa investeasca in bilete la loto, craiovenii ar putea sa-si foloseasca banii pentru plata intretinerii, mai ales ca o serie de administratori de bloc din Craiova sunt dispusi sa introduca in casierii chitante castigatoare, in baza carora sa ofere premii.
La randul sau, liderul sindical Aurel Bojenoiu a spus ca solicitarea este un indiciu ca AVAS intentioneaza sa incerce pentru ultima data privatizarea in bloc a societatii. "Este un semn ca autoritatea vrea sa mai incerce o data varianta vanzarii in bloc a uzinei.
Si Targul de apartamente "Condominium 2007", deschis zilele acestea la Bucuresti, vine cu o oferta bogata de locuinte la bloc, din pacate insa mult prea putin accesibila pentru cei mai multi dintre romani.
Indiferent de tipul dobânzii însa, aceasta se poate plati la 1, 3, 6, 12, 18, 24, 36 de luni sau la scadenta. „Firesc este sa le depuna în bloc, la dobânda cea mai buna“ Pentru a avea un profit cât mai mare din depozite, bancherii va sfatuiesc sa aveti în vedere si nivelul dobânzilor.
Indiferent de tipul dobânzii însa, aceasta se poate plati la 1, 3, 6, 12, 18, 24, 36 de luni sau la scadenta. „Firesc este sa le depuna în bloc, la dobânda cea mai buna“ Pentru a avea un profit cât mai mare din depozite, bancherii va sfatuiesc sa aveti în vedere si nivelul dobânzilor.
Astfel, pentru un apartament cu doua camere decomandate, la etajul patru, intr-un bloc cu tot atatea etaje situat pe Siderurgistilor, o familie este obligata sa scoata din buzunare circa 50.000 de euro.
Acesta este de parere ca solicitarile la care fac referire reprezentantii guvernului nu au putut fi intocmite in cele doua luni care au trecut de la intrarea in vigoare a normelor de aplicare a Ordonantei nr.
Astfel, Adama va continua doua dintre proiectele rezidentiale in care au fost realizate deja locuinte in cartierul bucurestean Titan, incepand lucrarile la cel de-al treilea bloc din ansamblul Edenia, iar in paralel compania construieste al doilea bloc din proiectul Optima, situat in apropierea bulevardului Theodor Pallady.
Nou bloc de birouri si comert pe bd. Balcescu, lipit de o cladire in paragina In zona zero a Capitalei, la doi pasi de Piata Universitatii a inceput sa se inalte un nou bloc de birouri si magazine.
Un liceean de 19 ani a agresat sexual o tanara de 24 de ani in scara unui bloc de pe bulevardul Unirii din Buzau. ... Am avut noroc cu vecinii care au sarit sa ma salveze si l-au pus pe fuga", a declarat Cristina B, victima de 24 de ani.
In anul 1962, mai precis in ziua de 1 aprilie, cu ocazia lucrarilor pentru fundatia unui bloc din vecinatatea Basilicii mari, din cartierul de vest al anticului Tomis, s-au descoperit, depozitate intr-un singur loc, 24 de statui, statuete si reliefuri de marmura, cunoscute ca Tezaurul de sculpturi de la Tomis.
Un tanar a cazut de la etajul 2 al unui bloc din Navodari. Medicii de la Serviciul de Ambulanta Constanța au fost alertați sa intervina luni dimineața dupa ce un barbat a cazut de la etajul doi al unui bloc din Navodari.
O femeie de 29 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul sase al unui bloc din Capitala. ... Tragedia s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, intr-un bloc din zona Vitan-Barzesti din Capitala.
Consilierii locali au votat ca respectivele persoane sa nu mai plateasca taxa asemeni celor care locuiesc la bloc.
Nu cred ca mai este in oras bloc sa nu aiba in jurul lui un gard. ... Am mai scris despre faptul ca odata la patru ani cineva de la Primarie zice ca scoate gardurile si cotetele si terenurile folosite de agricultorii de la bloc.
O explozie puternica a zguduit din temelii un bloc de garsoniere din Constanta. ... Mai multe garsoniere dar si masini parcate langa bloc au fost avariate.
G4 a ajuns sa fie "oaza" in care se ascund uneori cei care fug de politie sau cei pentru care nu este nicio diferenta intre viata la bloc si cea intr-un cort pe marginea drumului.
Se fura benzina din rezervoarele masinilor parcate langa bloc! Preturile mari la combustibil au facut ca benzina din rezervoarele masinilor parcate langa bloc sa devina o prada interesanta pentru hoti.
google-analytics.com