Cautare

3090 de rezultate pentru "receanu lugoj strada ceahlaului nr 5 bloc 25 b" (2.63 secunde)
Ajutat de doua voturi din partea PSD si de unul de la PRM, precum si de un neasteptat vot liberal, PUZ Continente a primit unda verde, firma urmând sa construiasca pe strada Morilor, la numarul 23, un complex rezidential format din mai multe blocuri de apartamente pe care primarul spune ca le va vinde.
Ajutat de doua voturi din partea PSD si de unul de la PRM, precum si de un neasteptat vot liberal, PUZ Continente a primit unda verde, firma urmând sa construiasca pe strada Morilor, la numarul 23, un complex rezidential format din mai multe blocuri de apartamente pe care primarul spune ca le va vinde.
Proprietarii profita de tendinta oamenilor de a se muta de la bloc la casa si au urcat preturile la limite aproape prohibitive.
Chiar, ce poate face un alegator care locuieste intr-un bloc de pe o strada a colegiului 6, sa zicem, il place (din punct de vedere politic, evident) pe un candidat plantat pe buletinele de vot ale colegiului 9?
În plina criza imobiliara, Consi-liul Judetean Dolj a achizitionat doua case boieresti cu pretul unui bloc de apartamente.
Viceprimarul Sorin Iordache a explicat ca, din acest motiv, se vor transforma cateva centrale termice (CT) in puncte termice (PT), se vor inlocui conductele care transporta agentul termic si va fi finalizata contorizarea scarilor de bloc.
Este o metoda prin care locatarii dintr-un bloc obtin sume insemnate de bani, cu care sa-si modernizeze condominiul sau sa construiasca acoperis respectivului imobil. ... In primul rand, este necesar acordul scris al proprietarilor din bloc ca sunt de acord sa cedeze dreptul lor asupra uscatoriei.
O fetita in varsta de un an si sapte luni a murit, vineri, dupa ce a cazut de la geamul unui apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din Constanta, Politia deschizand o ancheta in acest caz.
Deplasati la fata locului, respectiv pe strada Penselutelor din Navodari, pompierii actioneaza pentru a lichida focul izbucnit la mansarda unui bloc
Bucati de metal si beton din fatada superioara a unui bloc din Tulcea a cazut distrugand doua autoturisme si un magazin de la parter. ... Zona este una foarte aglomerata in timpul saptamanii, dar din fericire fiind weekend nu erau multi oameni pe strada si nimeni nu a fost ranit.
Si daca tot a facut referire la Constanta, premierul a afirmat ca obiectivul principal al Executivului in privinta infrastructurii este construirea autostrazii Timisoara - Arad - Lugoj - Sibiu - Bucuresti - Constanta (culoarul IV), in contextul in care Romania trebuie sa-si respecte angajamentele luate fata de Uniunea Europeana referitoare la realizarea acestui proiect.
Blaj, Lugoj, Cluj si Oradea. Prin medierea Secretariatului de Stat pentru Culte, a fost retrocedata Catedrala "Sf. Nicolae" din Oradea in 2005.
"CONSENS INTRE AGENDA PARLAMENTARA SI AGENDA CETATEANULUI" Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului parlamentar PSD din Senatul Romaniei, ales in Colegiul 4 Lugoj.
Guvernul a repartizat Ministerului Transporturilor o suma cu 7,6% mai mica decat cea din acest an, ceea ce afecteaza alocarile pentru anumite obiective, cum ar fi autostrazile Lugoj-Deva si Sebes-Turda, situatie care ar putea duce la sistarea lucrarilor.
Potrivit “Financial Times“, grupul american de inginerie si constructii Bechtel se pregateste de o “disputa“ cu Guvernul Romaniei, dupa ce autoritatile de la Bucuresti au anuntat ca ar putea fi amanat proiectul de constructie a autostrazii Transilvania, in valoare de 2,5 miliarde de dolari.
Dupa alegeri, noua administratie de la Bucuresti s-a pronuntat, in mai multe randuri, in favoarea inceperii unui alt proiect de autostrada, pe traseul Bucuresti-Pitesti-Ramnicu Valcea-Sibiu-Lugoj-Arad-Timisoara, considerat prioritar in domeniul infrastructurii.
Comisia Europeana a avizat patru contracte privind reabilitarea DN 6 pe tronsonul Bahna-Lugoj din cadrul coridorului IV paneuropean, cu o valoare de 62 de milioane de euro si un acord de 6,9 milioane de euro pentru 6 poduri feroviare pe ruta Bucuresti-Fundulea.
Ieri, la Ministerul Transporturilor, in prezenta sefului Delegatiei Comisiei Europene (DCE) din Romania, Jonathan Scheele, s-au semnat patru contracte privind reabilitarea DN 6 pe tronsonul Bahna-Lugoj din cadrul Coridorului IV paneuropean, cu o valoare de 62 de milioane de euro, si un acord de 6,9 milioane de euro pentru 6 poduri feroviare pe ruta Bucuresti-Fundulea.
Tronsonul de autostrada Drajna-Fetesti face parte din Coridorul IV pan-european, care traverseaza Romania pe traseul Nadlac - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Cernavoda - Constanta.
Se pot achizitiona de la fabrici de profil din Lugoj, Timisoara sau Bucuresti, iar în functie de cantitatea pe care o comanzi si calitatea produselor în sine, pretul lor variaza între sase si 25 de euro.
google-analytics.com