Cautare

3090 de rezultate pentru "receanu lugoj strada ceahlaului nr 5 bloc 25 b" (2.60 secunde)
Portiunea din strada Brestei, cuprinsa intre intersectia cu strada Bibescu si intersectia cu strada Unirii, a fost inchisa ieri-dimineata si va ramane asa pana pe 1 iunie.
Bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus este un bulevard cu cate 2 benzi pe sens si banda pentru biciclisti, cu trotuare cu o latime cuprinsa intre 3 si 5 metri si linie de tramvai pe zona mediana, reprezentand o alternativa pentru ruta bulevardelor Lascar Catargiu - Magheru - Dimitrie Cantemir, dublata de Calea Victoriei.
Magazinul in format City din orasul Sebes este situat pe strada Mihail Kogalniceanu, bl. ... Cel din Teius are o suprafata totala de 500 mp, din care sala de vanzari este de 346 mp, unitatea in format Standard functioneaza pe strada Clujului, nr.
Unitatea in format Loco din localitatea Crasna, judetul Salaj se afla pe strada Cserey Farkas, nr. ... Unitatea aflata pe strada N. Balcescu, nr.112 se intinde pe o suprafata totala de 375 m2 , avand o suprafata de vanzare de 255 m2.
Blocada Europa League ' In zona din jurul National Arena nu vor mai circula masini in perioada 8-10 mai FINALA EUROPA LEAGUE 2012 • ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NATIONAL ARENA, IN DIRECT PE PROTV SI LIVETEXT PE GSP.RO De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi inchis in perimetrul strada Mihai Coravu, bd.
ARCUB prezinta cea de-a opta editie a singurului festival international de teatru de strada din Bucuresti, B-FIT in the Street! ... Cea de-a opta editie B-FIT in the Street!
Pe vremea cand eram elev si cutreieram pe malul bratului Borcea al Dunarii de Jos, din tinutul Calarasiului, am gasit intr-o zi o strada care azi e disparuta.
Festivalul Strada Armeneasca, sambata si duminica la dispozitia bucurestenilor Bucurestenii pot vizita, in acest weekend, Festivalul Strada Armeneasca, unde vor putea vedea o serie de spectacole de dans traditional, concerte cu muzica armeneasca, filme si vor putea degusta preparate cu specific armenesc.
Si, pentru ca veni vorba de proteste, strada striga impotriva exploatarii de la Rosia Montana. ... Deocamdata, pare ca strada vrea sa guverneze, strada vrea sa-si asume deciziile sociale si economice majore. Sa nu uitam, totusi, ca strada nu poate face decat exercitii de libertate democratica, nicidecum de guvernare.
Pe 8 septembrie, in alveola din fata Camerei Deputatilor de la Parcul Izvor a iesit pentru prima oara in strada sa protesteze pentru ca isi doreste aplicarea unor programe pentru controlul animalelor, neincurajand astfel violenta impotriva acestora, ci doar respectarea unor drepturi atat ale oamenilor, cat si ale animalelor si a reusit sa adune 600 de persoane la protestul pentru controlul animalelor fara stapani.
O Romanie a votului - cea care a votat, intr-un anume fel, in 11 decembrie - si o Romanie a strazii - cea care s-a trezit, dupa vot, ca ar fi vrut altceva, si doreste fie repetarea episodului Ponta (cu schimbarea guvernului prin actiunea din strada) fie repetarea alegerilor parlamentare.
o data pe sustinerea oamenilor pentru reformele din programul de guvernare, a doua oara, pe iesirea spontana a simpatizantilor PSD in strada, ceea ce nu s-a intamplat. ... Daca nu se misca ei, miscarea din strada se va amplifica.
O strada din Bucuresti ii poarta numele. Strada are o lungime de mai putin de 1 km, dar bate recordul la gropi amplasate la distante scurte una de alta, astfel incat soferii sunt obligati sa faca slalom pentru a nu-si distruge suspensiile.
Este situat pe strada Halelor nr. 5, etajul 2 si 3 (aproape de Piata Unirii). ... TechHUB este situat pe strada Nicolae Filipescu nr. ... Este situat pe strada Maria Rosetti nr.6, Rosetti Tower. ... pe Bulevardul Carol nr. 59 si pe strada Rezervelor nr.46A.
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
ba ca au fost 3.000 de oameni, ba 5.000, ba 35.000 sau 25.000. ... Marele pacat al nostru, al romanilor, este ca de fapt nu ne dam seama ca putem iesi in strada sa ne manifestam nemultumirile ori de cate ori avem un motiv bine intemeiat.
Unde se introduce sens unic Astfel, pe Calea Floreasca se va introduce sens unic pe directia intersectia cu Stefan cel Mare - zona de Nord a Capitalei, pana la intersectia cu strada Glinka. Pe portiunea cuprinsa intre strada Glinka si intersectia cu Sos.
Un teren din strada Banu Mihalcea, din Craiova, smuls proprietarului in 1987 pentru construirea unui bloc de locuinte, a fost ocupat, de-a lungul vremii, de o parcare si de niste alei de acces la imobilele existente la data exproprierii.
Functia de primar i-a priit din plin lui Calapod, tinand cont ca timp de 4 ani si-a achitat ratele de leasing ale automobilului Seat Cordoba, si-a construit doua vile, un lant de magazine in locul fostului butic din zona Modern si un teren de tenis cu proiectoare, langa un bloc de nefamilisti.
a smuls cascheta unui politist, a insultat si agresat executorul judecatoresc - o femeie -, a acuzat in bloc reprezentatii legii, care venisera la sediu etc.
google-analytics.com