Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (7.53 secunde)
Intr-un top 10 al acestor site-uri, stirileprotv.ro este urmat de realitatea.net, ziare.com, 9am.ro, hotnews.ro, evz.ro, gandul.info, cotidianul.ro, antena3.ro si adevarul.ro.
Posturile pe care va fi realizata promovarea interna a destinatiilor turistice romanesti sunt Pro TV, Realitatea TV si Antena 3.
"In calitate de televizor, cea mai de incredere sursa de informare a romanilor, vreau sa candidez la functia de presedinte al Romaniei", mai scrie pe site, iar ca programe electorale sunt doua link-uri ce trimit la paginile de web www.realitatea.net si www.antena3.ro.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca de la 1 aprilie Cozmin Gusa va fi consilierul sau pe probleme de dezvoltare de media, urmand sa se ocupe de dezvoltarea internationala a trustului Realitatea - Catavencu.
Inpolitics dezvaluie culisele demisiei lui Turcescu de la Realitatea. ... Iar Turcescu a pierdut singura modalitate de a se mai mentine pe scaunul de sef al Realitatea FM.
Scopul real al arestarii lui Sorin Ovidiu Vantu este antidemocratic si despotic: Basescu doreste anihilarea postului de televiziune Realitatea TV pentru a ingradi libertatea presei si libertatea de exprimare.
Din 1995, a realizat cateva mii de emisiuni la Radio Total, Europa FM si Realitatea FM, cele mai cunoscute formate fiind "Totul la Total", "Romania in direct" si "Romania vorbeste". ... In 2003, s-a alaturat echipei Realitatea TV, unde a lansat si a realizat emisiunea care l-a consacrat, talk-show-ul "100%".
Din 1995, a realizat cateva mii de emisiuni la Radio Total, Europa FM si Realitatea FM, cele mai cunoscute formate fiind "Totul la Total", "Romania in direct" si "Romania vorbeste". ... In 2003, s-a alaturat echipei Realitatea TV, unde a lansat si a realizat emisiunea care l-a consacrat, talk-show-ul "100%".
Sorin Ovidiu Vantu a facut cunoscuta intentia de a se debarasa de postul de televiziune Realitatea TV, care, oricum, nu ii mai poate fi de folos in conjunctura actuala.
Aici e mai greu sa se suspende emisiuni", a spus Mihai Gadea, prezentand venirea lor de la Realitatea TV la Antena 3 ca "transferul Anului 2011 in televiziune".
Prezidentul a evoluat miercuri seara, la ora de maxima audienta, la Realitatea Tv. Care vireaza deloc subtil spre portocaliu. De unde se vede ca un proprietar cu enspe mii de contracte cu statul poate face minuni editoriale.
Daca stam sa ne gandim mai bine, Basescu nici nu are nevoie de Realitatea Tv. ... Intrebarea este daca Realitatea Tv va supravietui pana atunci.
Arheologii duc acum o lupta contra timpului pentru a salva cat mai mult din ceea ce au descoperit aici, transmite Realitatea.Net. ... Descarcarea urmeaza sa se faca pana pe data de 5 iunie", a precizat Boagiu, citata de Realitatea.Net.
xxx Moderatorul de la Realitatea (Oana Dobre) baga textul cu drobul de sare, ca daca si cu parca dupa regimul Basescu.
In acest context, cer public Primului Ministru sa aiba responsabilitatea declaratiilor legate de realitatea economica a Romaniei si sa nu intre prematur in campanie electorala, inducand populatia in eroare.
Ai urmarit ruptura de la Realitatea... ... Ceea ce s-a intamplat la Realitatea TV face parte din acest plan, dupa parerea mea.
Catalina Porumbel, care vine de la Realitatea, corespondent acreditat pe Guvern, om specializat pe Economic, dar care iata ca se descurca bine si in postura de realizator de emisiune la Editia de week-end.
B365.realitatea.net informeaza: ... De asemenea, pe lista prioritatilor se afla si finalizarea lucrarilor la noul terminal Plecari al Aeroportului Henri Coanda (Otopeni), potrivit programului de guvernare publicat de realitatea.net.
b365.realitatea.net: Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 25.000 lei postul de televiziune Realitatea TV pentru emisiunile din ultima saptamana de campanie electorala si pentru productia "In realitate esti mai bun", realizata de Mihai Tatulici si difuzata in preziua alegerilor, informeaza Agerpres.
google-analytics.com