Cautare

1993 de rezultate pentru "realitatea" (3.34 secunde)
cazul Florin Cergan, un dosar care treneaza si care pune astfel sub semnul intrebarii functionarea normala si impartiala a sistemului de Justitie V a supun atentiei un caz prezentat in cadrul emisiunii "Realitatea la raport", difuzata de Realitatea TV, ce pune sub semnul intrebarii functionarea normala si impartiala a sistemului de Justitie din Romania.
REALITATEA.NET
Senatorul Marcel BUJOR a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Realitatea cruda a batranilor din Romania", pe care o puteti citi in continuare. "Cine nu are un batran, sa-si cumpere" spune un proverb romanesc, rar aplicat in realitatea cruda a varstnicilor Romaniei.
Reporteri ai B1 TV si Realitatea TV au fost bruscati de participantii la acest miting de protest care poarta numele, conform organizatorilor, de "plimbare a libertatii". Un jurnalist de la Realitatea TV a declarat ca presa a fost impidicata sa relateze corect asupra evenimentului de la Cotroceni.
Astazi sunt mijloace tehnice care te pot face sa pui in paranteze realitatea si sa te conectezi la comunicarea din campanie. ... Nu uita ca realitatea romaneasca nu este cea de pe Facebook, social media sau in orice alt teritoriu din media electronica.
Faptul ca observarea unei particule ii modifica acesteia comportamentul asa cum arata exemplul mentionat anterior este dovada ca realitatea nu exista pur si simplu, ci este un proces care necesita constienta oamenilor.
Tot ce este observat depinde de cel care observa, iar realitatea pe care o percepem este de fapt un proces al constientei noastre. ... realitatea este rezultatul perceptiei noastre.
REALITATEA.NET: ... www.realitatea.net
E ca o "betie treaza", pentru ca e produsa de cea mai autentica dar si cea mai minunata realitate, realitatea neasemanat de frumoasa a vietii vesnice si plenare, mai frumoasa si mai minunata decat si-o poate inchipui orice imaginatie, motiv pentru care Sfantul Grigorie de Nyssa spune ca ingerii nu pun in functie nici o imaginatie, pentru ca realitatea pe care o vad intrece orice imaginatie.
voxpublica.realitatea.net: ... L-am vazut ieri la Realitatea pe domnul Soviani, cel care castiga sute de mii de euro din contracte cu ASF, spunand ca el oricum nu cumpara carne in plus daca se ieftineste carnea.
Fara sa dezarmeze vreun moment, Oana Sorescu a inteles ca tot ceea ce se petrece in vietile noastre si, mai ales in corpurile noastre, depinde de felul in care noi percepem realitatea, deconvingerile si credintele noastre.
Minciunelele lui sunt pentru a acorda o nota mai distractiva intamplarilor si pentru a crea o imagine mai buna decat realitatea.
In tara noastra, realitatea este ca un sot homosexual va recunoaste rar asta, chiar va nega cu disperare, iar sotia lui va ramane si ea oarba de multe ori in fata evidentei.
Ea a inteles ca tot ce se petrece in vietile noastre si, mai ales in corpurile noastre, depinde de felul in care noi percepem realitatea, de convingerile si credintele noastre.
Nelu Balasa) In timp ce orasul este facut zdrente de catre Hidroconstructia si Ecoaqua sub obladuirea indolenta, iresponsabila si criminala a municipalitatii si primarului, Daniel Dragulin incearca sa infrumuseteze realitatea cu planse colorate in conferinte de presa cu singura preocupare propria-i imagine. ... Realitatea cruda este prezenta la fiecare pas.
Au trecut, pentru multi dintre noi, cateva luni de imersie totala in realitatea celor pe care ii reprezentam. ... Televiziunile au audienta, argument ce ne face sa credem ca ele reflecta corect realitatea de care trebuie sa ne ocupam.
Realitatea virtuala nu tine loc de societate, si nici retelele de socializare de mecanisme de solidaritate. ... Stiu eu daca nu cumva iesise din realitatea virtuala?
Realitatea simpla e ca scopul existentei DNA e sa curete de corupti varfurile statului roman. ... Realitatea simpla e ca DNA furnizeaza, intr-adevar o premiera, cum spune Tolontan.
Meditati asadar profund asupra acestor indicii si nu uitati ca orice om poate ajunge la clipa din urma demn, lucid sau, dimpotriva, redus la un trup material, dar altfel rupt total de realitatea lumii inconjuratoare.
Deci acest mesaj al unui mitingist de profesie, cum am inteles ca este domnul Simion, de a nu pleca pana cand nu discuta cu domnul Dacian Ciolos, mie mi se pare unul exagerat, a spus Cozmin Gusa, la Realitatea TV.
google-analytics.com